Arama sonuçlarınız

1. ASMİNNN

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. EVET :)

2. ASMİNNN

Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Doğa Yürüyüşü Etkinliği Duyurusu (10 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Doğa Yürüyüşü Etkinliği Duyurusu (10 Temmuz 2011) Keşke, Zerrin hanım, 16 temmuz sabah marmaristen tekneyle ayrılıyoruz. Program son dakika ayarlayabileceğimiz bişey olsaydı kesin bozardım ama Kısmet değilmiş bidahakine artık :)
  3. ASMİNNN

Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Doğa Yürüyüşü Etkinliği Duyurusu (10 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Doğa Yürüyüşü Etkinliği Duyurusu (10 Temmuz 2011) haddi beeeee Yenice'ye gelmek çok isterdim ben yaaaaa :( O tarihlerde tatile çıkmış oluyoruz. Gerçekten çok üzüldüm.

4. ASMİNNN

Marmot Wave IV veya Husky Annapurna mı?

Ynt: Marmot Wave IV veya Husky Annapurna mı? Anapurna ile ilgili söyleyebileceğim birşey yok. Ancak wave 4 ü kendim kullanıyorum. Hiç üşümedim. 8-9 ocak ta küçükhacet ılgaz aktivitesinde kullandım. Efe abinin söylediğine göre gece -16 yı gördük ancak ben hiç hissetmedim.
  5. ASMİNNN

16-22 Temmuz tarihlerinde yelken

16 Temmuz sabahı Marmaris Martı marina'dan demir alacak olan 3 kabinli 11m yelkenli teknemize 1çift yol arkadaşı aranıyor.( Biz zaten 2 çift olarak çıkacağız yani 1 çift alacak yerimiz var) Tekne kirası olarak kişi başı 350 euro düşmektedir. Mazot ve yiyecek içecek içinde değildir.6 gün boyunca...

6. ASMİNNN

Ayvalık - Cunda dalışı...

Ynt: Ayvalık - Cunda dalışı... Körfez diving dalış merkezi var Ayvalık'ta. Tel: 0(266) 312 49 96 - Fax: 0(266) 312 67 37 - Cep: 0(532) 266 35 89 kırmızı mercanlara selamlar :)

7. ASMİNNN

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Siz gezin tozun :) Bu kardeşinize bi araç bulmadınız. Elinize mi yapışır :)
  8. ASMİNNN

Adrenalin'den Gezenbilir Üyelerine Festival Öncesi %20 İndirim!

Ynt: Adrenalin'den Gezenbilir Üyelerine Festival Öncesi %20 İndirim! Keşke sadece tulum, çadır ve çanta ile sınırlı olmasymış. :( Yine de harika birşey mutlaka birileri faydalanacaktır. Teşekkürler :)
  9. ASMİNNN

1 Aylık Kamp Planı

Ynt: 1 Aylık Kamp Planı takip o zaman:)

10. ASMİNNN

Tüplü Dalış Öncesi ve Sonrası Uçak Seyahati

Ynt: Tüplü Dalış Öncesi ve Sonrası Uçak Seyahati Dalış yapmadan önce vücudun fiziken yorgun olup olmaması çok önemli. Seyahatin hemen peşine dalış yapılmasını bunun için doğru bulmuyorum. Yaptığım derin dalışların hepsinde bilgisayar 24 saat uçak uyarısı verdi.

11. ASMİNNN

Vitara Expertiz

Ynt: Vitara Expertiz 99 model grand vitara buldum bir tane. ancak 1,6 motor grand için yetersiz kalır mı diye korkuyorum . ne dersiniz??
  12. ASMİNNN

TRANSPORTER .98 MODEL .9+1. 2,4 MOTOR . MİNİBÜS

Ynt: TRANSPORTER .98 MODEL .9+1. 2,4 MOTOR . MİNİBÜS ;D takip :D

13. ASMİNNN

Tüplü Dalış Öncesi ve Sonrası Uçak Seyahati

Ynt: Tüplü Dalış Öncesi ve Sonrası Uçak Seyahati Başına da sonuna da 24 saat koymanızda fayda var.
  14. ASMİNNN

Gezenbilir Ankara; Sorgun Göleti Yürüyüş, Fotoğraf ve Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Sorgun Göleti Yürüyüş, Fotoğraf ve Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Mayıs 2011) Ersin biz sorgun göletinden daha önce sazan için gittiğimizde elimiz boş döndük. Sadece gümüşler var yem didikliyorlar o kadar. Haftasonu raftinge gideceğimden bu etkinliğe katılamayacağım...
  15. ASMİNNN

Gezenbilir Ankara; Sorgun Göleti Yürüyüş, Fotoğraf ve Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Sorgun Göleti Yürüyüş, Fotoğraf ve Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Mayıs 2011) Ersin ne balığı var ki orada?? :)

16. ASMİNNN

Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar

Ynt: Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar HARİKA!! :o Paylaşımda bulunan herkese çok çok teşekkür ediyorum. :)
  17. ASMİNNN

Vitara Expertiz

Ynt: Vitara Expertiz Mirali Bey çok teşekkür ederim cevabınız için.
  18. ASMİNNN

Vitara Expertiz

Almayı planladığım 1,6 jlx'i Ankara'da expertiz için götürebileceğim güvenilir bir usta bilen varmıdır?

19. ASMİNNN

Arazide kullanılacak araç YaRdIm!!!

Ynt: Arazide kullanılacak araç YaRdIm!!! Ne yazık ki hala güncel :)
  20. ASMİNNN

Satılık - Dört Mevsim 3 Kişilik Çadır

Ynt: Satılık - Dört Mevsim 3 Kişilik Çadır Takip

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh