Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Doğa Yürüyüşü Etkinliği Duyurusu (10 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,350
Ynt: Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Doğa Yürüyüşü Etkinliği Duyurusu (10 Temmuz 2011)

İlhan Bey merhabalar, çok sevinirim, Yenice Ormanlarında görüşmek dileğiyle..

berkcantp' Alıntı:
Merhaba; Festivalde görüştüğümüz üzere, bir terslik olmazsa bu bölgedeyim karavanımızla Yenice ormanları etkinliğine katılacağız.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Doğa Yürüyüşü Etkinliği Duyurusu (10 Temmuz 2011)

Çağrı merhaba,

Şimdiden sana iyi tatiller diliyorum.. Ben de Phasalis'e, raftinge ve Antalya çevresine Şeker Bayramının1. günü akşam bir gezi planlıyorum, komple atraksiyonlu bir etkinlik olacak, umarım ona katılabilirsin..

janissary' Alıntı:
Köprülü'de Dursun Bey'in anlattıklarından etkilendim, Faselis'e gidiyorum önümüzdeki salı. Heralde cuma gece döneceğim. Kaçırıyorum maalesef bu güzel etkinliği :( Geçen sefer şahsi sebeplerle tam randıman alamamıştım, bu sefer güzel olacaktı kamp işi :smiley: Bir dahaki sefer umarım.

T-Shirt için önceden haber verirsen iş yerime getiririm Erhan, görüşmek üzere ..

brothers' Alıntı:
takipteyim umarım bir aksilik çıkmaz ; bu arada unutmadan t shirt istiyorum gelecek hafta uğrarım yanına

haddi beeeee
Yenice'ye gelmek çok isterdim ben yaaaaa :(
O tarihlerde tatile çıkmış oluyoruz. Gerçekten çok üzüldüm.

Emre, önce Yenice'ye gelin sonra da tatile çıkın..

Keşke, Zerrin hanım,
16 temmuz sabah marmaristen tekneyle ayrılıyoruz.
Program son dakika ayarlayabileceğimiz bişey olsaydı kesin bozardım ama
Kısmet değilmiş bidahakine artık :smiley:

Size iyi tatiller diliyorum o zaman Emre, keyfini çıkartın benim için de :smiley: döndükten sonra bir araya geliriz ..

Havanın çok sıcak olması nedeniyle sağlık açısından bu etkinliği gerçekleştirmedik, bu hafta sonu Yenice Ormanlarında Kanyon yürüyüşüne bizimle gelmek isteyenleri bekleriz...Linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=77699.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR