Arama sonuçlarınız

1. ASMİNNN

Arazide kullanılacak araç YaRdIm!!!

Ynt: Arazide kullanılacak araç YaRdIm!!! Burak Bey tavsiyeniz için çok teşekkürler ama kararımı verdim. Biraz da sabit fikirliyşmdir kolay kolay karar değiştiremem. JLX 1,6 alacağım ancak otomatik, benzinli(tüp takılmamış), 5 kapı alınabilir durumda birşey bulamıyorum. Genç olsun, az...

2. ASMİNNN

Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü Duyurusu (01 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü Duyurusu (01 Mayıs 2011) 1 mayıs işçi bayramında şehirde yürüyor olacağım.
  3. ASMİNNN

Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011) Valla ben geç de olsa cumadan gideceğim. Gelirken Ankara'dan birçuval odun getiririm böylece cuma ateşine katkımızı da sunmuş oluruz. :) :) Faruk abi mesajlarını kontrol et iletişime geçelim :)

4. ASMİNNN

Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011) Zerrin Hanım cuma en erken 7 de yola çıkabilirim. Ama bence çok da geç bi saat değil. :) Gitmek yerleşmek vs sonrasında oturup muhabbet etmek için bir sürü zaman kalır. Hem de aynı zamanı cumartesi sabah...
  5. ASMİNNN

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011) Faruk abi cumadan mı gideceksiniz???

6. ASMİNNN

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011) Zerrin Hanım en kötü ihtimalle cumartesi kesin geleceğiz. :)

7. ASMİNNN

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011) Benim de 2 oda bir salon karavanım olsa, ben de rahat rahat cumadan geleceğim derdim :) :) Bakalım, benim de niyetim cumadan gelmek. Ama henüz belli değil :(
  8. ASMİNNN

satılık ofroad donanımlı 2000 model 5 k vıtara

Ynt: satılık ofroad donanımlı 2000 model 5 k vıtara Hem vinçli hem de plakalı bir hali var mı? varsa fotoğrafını yükleyebilir misiniz? E tabii ben de olsamkullanırdım :) :)
  9. ASMİNNN

satılık ofroad donanımlı 2000 model 5 k vıtara

Ynt: satılık ofroad donanımlı 2000 model 5 k vıtara Gökhan Bey aracınız çok güzel alana da satana da iyilikler getirir umarım. Aracın ön plakası nerde duruyor, seyyar mı ? Nasıloluyor ? Kusuruma bakmayın :)

10. ASMİNNN

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011) Her an listeye adımı ekleyebilirim. Serpil'i ikna etmem lazım. Ancak cuma akşamından gidecek olan var mı? Varsa eğer ben de öyle yapmayı tercih edeceğim.

11. ASMİNNN

Gezenbilir; Hasan Dağı Tırmanış Etkinliği Duyurusu (23 - 24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir; Hasan Dağı Tırmanış Etkinliği Duyurusu (23 - 24 Nisan 2011) Herkese başarılı ve kazasız belasız tırmanışlar diliyorum. Gönlüm sizlerle :)
  12. ASMİNNN

Ynt: Arazide kullanılacak araç YaRdIm!!! yalnız bir de şunu merak ettim 1,6 motor jlx ler için az mı kalıyor. çünkü jlx satanların hemen hepsi motor büyütmek için satıyorum demişler

13. ASMİNNN

2* Dalıcı Sertifikası İçin 20 Kayıtlı Dalış ?

Ynt: 2* Dalıcı Sertifikası İçin 20 Kayıtlı Dalış ? Seval Hanım'a sonuna kadar katılıyorum. Sadece ilk 20 değil en az ilk 50-60 dalışınızı bir ekiple,mümkünse içinde güvenebileceğiniz, işini ciddiye alan, canınızı teslim ettiğiniz bir eğitmen de barındıran bir ekiple yapmanız çok...
  14. ASMİNNN

Ynt: Arazide kullanılacak araç YaRdIm!!! Aslında 4 kapı vitaralar da güzel görünüyorlar. Kafam karrıştı :)
  15. ASMİNNN

Ynt: Arazide kullanılacak araç YaRdIm!!! Herkese teşekkürler. Suzukiyi bir değerlendireyim bakalım :)

16. ASMİNNN

Ynt: Arazide kullanılacak araç YaRdIm!!! Konuya çok hakim olmadığımdan sorum saçma bile olmuş olabilir. ??? Umarım henüz cevaplanmamış olmasının sebebi bu değildir. Sorum hala benim için günceldir. :)
  17. ASMİNNN

Gezenbilir; Ankara - Sorgun Gölü Yürüyüşü Duyurusu (06 Mart 2011)

Ynt: Gezenbilir; Ankara - Sorgun Gölü Yürüyüşü Duyurusu (06 Mart 2011) Teşekkür ederim :) Sizlerin de :)
  18. ASMİNNN

Ynt: Gezenbilir; Ankara - Sorgun Gölü Yürüyüşü Duyurusu (06 Mart 2011) Bu hafta sonu İstanbul'a gidiyorum. Nisan ayının 2. haftası ancak uygun olurum gibi görünüyor. Bir türlü telefonlaşamadık hakkaten :)

19. ASMİNNN

Merhabalar dostlar, Av, doğa, kamp vs. gezilerimde ve şehir içinde de kullanmak amacıyla biraz da şu an lapa lapa yağan kar yüzünden sinirlerim bozulduğundan yüksek, bir çok yere rahat girebileceğim 4*4 bir araç arayışındayım. Düşündüm taşındım ''lada niva'' olur mu acaba aşamasındayım...
  20. ASMİNNN

Ynt: Gezenbilir; Ankara - Sorgun Gölü Yürüyüşü Duyurusu (06 Mart 2011) Hani kamp atacaktık oraya :( Neyse şaka bir tarafa :) Hafta sonu İstanbul'a gidiyorum yoksa kesin katılırdım. Kar da yağıyor Harika olur şimdi oralar. :'(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri