Arama sonuçlarınız

1. meydey

Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008)

Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008) ödersen seni nasıl kızdırım:))))))) birdaki kampabu zevki sana bırakırmıyım borcunu olsun

2. meydey

Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008) pırnarcım ellerine sağğğğlı fotolar güzel çıkmışlar elal sanann gerçi türk kahvemiz daha duruyor ama
  3. meydey

Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008) uyku tulumunu unutma:)))))))

4. meydey

Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008) aman efendim ateşi yakarak sizi ısıtmaya çalıştık bizim seninle tanışmak güzeldi
  5. meydey

Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008) selam egemen evet ya dün akşam geldiğimde evde öğremdim çok üzüldüm son akşam senin kulağını çınlattım

6. meydey

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza hoş geldiniz.

7. meydey

Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008) evet hakan güzel bir etkinlikti ben ilk kampçılık deneyemindi ve ordaki arkadaşlardan hiç yapancılık çekmedim
  8. meydey

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... harley
  9. meydey

Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008) birde macera yaşadık yolda arabamız su kaynattığı için 1 saat yolda mahsur kaldık şöför arabayı onarırken suyu da bitirdi ve yol kenarından nehirden hakanla su taşıdık :)))))) ele ilk gün ateş yakmak için ne kadar uğraştığımızı...

10. meydey

Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008) yedi göller kamp gezisini düzenlediğin için çooooooooook tşk. ederim benim için keyifli zaman geçirdim

11. meydey

Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008) hakan fotoraflar çok güzel ellerine sağlık teşekkürler
  12. meydey

Orienteering ve Doğa Yürüyüşü

Ynt: Orienteering ve Doğa Yürüyüşü merhaba, pleaserboy, Evet bu spor çok eğlenceli ve insana birşeyler öğretiyor Eğer İstanbul'daysanız her pazar Belgrad ormanlarında IOG antrenmanlar düzenliyor. İlk önce size haritadaki işaretleri söylüyorlar ve kısa parkurdan başlıyorsunuz. Sebebi ise...

13. meydey

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... motor
  14. meydey

Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008) kaptan nnnnnnnnnn duy sesimiziiiiiiiii
  15. meydey

Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008) balık tutmak zevkli bende fazla maillere bakamadım yolda rast gelirse alacam ama nasıl bir olta alacağım konusunda ufak bir fikrim yok ustalıktıkça daha iyi olta alırız bakarsınız daha büyük balık tutarız:)

16. meydey

Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008) egemen merhaba yolda olta satan varmıdır ve bulşursak nasıl olta almamıoz gerekir blık tutmakta usta sayılmam sanırsamsiz araçanızla geleceksiniz
  17. meydey

Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008) yoldan alırız olta takımı migrosda vardır diye tahmin ediyorum
  18. meydey

Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008) tavağı mutfaktan çalmaya kalgırşırken anneme yakalandım :)tavağı marketten aldırdı size tavsiyem mutfakta ses çıkarmayın yakalana bilirsiniz:)

19. meydey

Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları

Ynt: Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları sevdiklerinizle birlikte şeker tadıda bir bayram,bayram tadında bir yıl dilerim ŞENER KURTULUŞ
  20. meydey

Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008) merhabalar herkese iyi bayramlar hazırım sanırım bu benim için yeni kamp deneyemi olacak sadece ocak almadım hakan gerek yok demişti ortak kullanacağız ortak kullanmak için tava ve orta boy iki tarafdan kuluplu tava aldım eksiyi olan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri