Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaşif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,301
Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008)

egemen merhaba yolda olta satan varmıdır ve bulşursak nasıl olta almamıoz gerekir blık tutmakta usta sayılmam sanırsamsiz araçanızla geleceksiniz

evet aracla gelecegım. bostancıda bulusacagız beraber gıdecegız.
yolda mola olurmu bılmem ama mıgros molası alısverıs ıcın olacakmıs.
mıgrosta olta varmıdır bılemıyorum.
fakat yol uzerınde bır market var yok yok.
benım oradan aldıgım her malzemeyı arızasız kullanıyorum.
aracınızı bılmem ama ben orada mola verecegım.
bızım burada outdoorlarda aldıgımız urunlerden zıyade oradakı marketlerde satılan urunler cok kullanıslı oluyor belkı orada olabılır olta.
ben daha once yazmıstım balık avı ıle ılgılı sanırsam sılınmıs.
bu kadar talep olacagını bılsem daha once yazardım...
ama sızın ıcın elımden gelenı yapacagım...

balık tutmak zevkli bende fazla maillere bakamadım yolda rast gelirse alacam ama nasıl bir olta alacağım konusunda ufak bir fikrim yok ustalıktıkça daha iyi olta alırız bakarsınız daha büyük balık tutarız:smiley:

yola cıktık geliyoruz fakat hava soğuk olucak gibi. polatlıdayız şimdilik!!! gorusmek uzere

hakan fotoraflar çok güzel ellerine sağlık teşekkürler

yedi göller kamp gezisini düzenlediğin için çooooooooook tşk. ederim benim için keyifli zaman geçirdim

güzel ve zevkli bir etkinlik olmuş paylaşım için teşekkürler...

birde macera yaşadık yolda arabamız su kaynattığı için 1 saat yolda mahsur kaldık şöför arabayı onarırken suyu da bitirdi ve yol kenarından nehirden hakanla su taşıdık :smiley:))))) ele ilk gün ateş yakmak için ne kadar uğraştığımızı anlatamam ilker devamı senden

Selamlar Herkese evet bir kamp daha geldi ve geçti bir eksiğimiz hatamız olduysa kusura bakmayın..ŞENER rica ederim ben herkese geldiği için tşk ederim. Böyle zamanların akıllarda kalması için bir anısı olmuş ıslak odunları yakmak ve yolda kalmamız :smiley: her şeye rağmen ben sizlerle olmaktan keyif aldım...

evet hakan güzel bir etkinlikti ben ilk kampçılık deneyemindi ve ordaki arkadaşlardan hiç yapancılık çekmedim

selam kamp arkadaşlarım iyi pazarlar;
sizleri tanıdığım için çok mutluyum.
yeniden buluşabilme ümidi ile....
bu arada kampçı dostumuz Esat Edin 3 çocoğu ile kamp alanından sele kapılmış ve hayatlarını yitirmiştir.
hepimizin başı sağ olsun...

selam egemen evet ya dün akşam geldiğimde evde öğremdim çok üzüldüm son akşam senin kulağını çınlattım

egeeeemeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn heeeyyyyyoooooooooooooooo selam nasılsın :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,781
Kaydolan Son Üyemiz
GS adv

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR