Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008)
tarih geçen yıl ağustos ayı arkadaşlarımla yedigöllere günübirlik gittik arabadan indiğimdeki ilk izlenimim oraya aşık oldugumdu ve aklımdan geçen ilk cümle ben buraya kamp için geleceğim oldu ve orayı gezdikçe bu fikrimin doğrulugunu anladım zaman bir sene sonra aagustos sonu oldugunda gezenbilir de hakanın yedigöller planını okudum tam 1 ay bütün gündemim bu oldu yedigöller şeklinde pisikopata bağlamış bi şekilde dolaştım ankarada
) hiç kimseyi tanımıyorum. Arkadaşlarım bana delimisin ya dedi. Ben bu kampa birazda kafa dinlemek için gelmiştim açıkçası çadırım ve ben başbaşa olacaktım güya ama öyle olmadı
) hepinizi çok sevdim arkadaşlar. ilk kampımdı araba bozuldu siz orda ben boluda bekledim ilk gece hiç uyumadım çünkü matım yoktu
) bi taraflarım dondu ateş başında ateşi nöbet beklemiş oldum gece hayvan seslerini dinledim
vs vs vs herkes biraz zorluk çekti kendi çapında ama herkes eksikliklerini kampçılığı öğrendi ama şunu söylemeliyimki ben çooooooooookkkkkkkkkk eğlendiiimmm çoooooooookkkkkkkk güzeldi teşekkür ederim yahu hakan herkese tekrardan teşekkürler
tarih geçen yıl ağustos ayı arkadaşlarımla yedigöllere günübirlik gittik arabadan indiğimdeki ilk izlenimim oraya aşık oldugumdu ve aklımdan geçen ilk cümle ben buraya kamp için geleceğim oldu ve orayı gezdikçe bu fikrimin doğrulugunu anladım zaman bir sene sonra aagustos sonu oldugunda gezenbilir de hakanın yedigöller planını okudum tam 1 ay bütün gündemim bu oldu yedigöller şeklinde pisikopata bağlamış bi şekilde dolaştım ankarada