Arama sonuçlarınız

1. kokteknik

Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 sivastan sayı belli oldu büyük ihtimalle 8 araç geliyorum sayının artması için elimden geleni yapacam selamlar allah kolaylık versin

2. kokteknik

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 moderatör arkadaşlar etkinlik sabit konular arasına alınsın lütfen çok ciddi bir organizasyondur
  3. kokteknik

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 ayrıca gezenbilirde bu konuyu sürekil aktüf tutacağımızı bilmenizi isterim.. bu şahsi mesajım

4. kokteknik

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 sidoff ekibi olarak gelebileceğimiz maximum sayıda araç la gelip destekleyeceğiz .. bügün korkut un bürosunda olagan toplantımızı yaptık gidip gitmeyeceğimiz yerleri kararlaştırdık. bu yıl bolu ve maraş (karoff) etkinliklerine...
  5. kokteknik

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 ellerinize sağlık çok sevindim Sidoff olarak yanınınızdayız elimizden geleni yapmağa hazırız

6. kokteknik

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor mükemmel gidiyor umarım sıkılmadın sanayiden bu arada siten hayırlı olsun serkancım http://www.landroverturk.com/ siteyi ziyaret etmenizi öneririm.

7. kokteknik

Satılık - 1991 Model 4 x 4 Toyota Hilux ( Bilen Bilir)

Ynt: Satılık - 1991 Model 4 x 4 Toyota Hilux ( Bilen Bilir) güncell
  8. kokteknik

Ynt: Satılık - 1991 Model 4 x 4 Toyota Hilux ( Bilen Bilir) güncell ;D
  9. kokteknik

Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun.

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. 235 85 16 bf goodrich 2 '' flansla tak çok şık durur hidrolik direksiyon olayını sitede demiral var ona sor (benimki o yaptı süper olduydu ) lpg de brc 140 kw beyin 8 mm bakır boru ile taşınsın tüp beynini ön gögüs sacına koyun...

10. kokteknik

Ynt: Satılık - 1991 Model 4 x 4 Toyota Hilux ( Bilen Bilir) satılık highlüks toyota ;D

11. kokteknik

Dağcılığı ve Tarihi Sevenleri Bekliyoruz

Ynt: Dağcılığı ve Tarihi Sevenleri Bekliyoruz tödürge gölü karşısında kaya mezarları tabelasını takip edipbaktım ama çok ilgi çekmiyor
  12. kokteknik

Ynt: Satılık - 1991 Model 4 x 4 Toyota Hilux ( Bilen Bilir) güncelll ;D

13. kokteknik

Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun.

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. 4+1 koltuk için hiç itiraz etmeyin yaptırın gitsin 5 kişilik araç iyidir 7 kişiden fazlası için ertesi sene 11 kişilik araç minibuş deyip muayeneyi yıla bire düşürüyor ben tecrube ettim
  14. kokteknik

Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş

Ynt: Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş konu birkaç başlık altında dağılmış bir bilen maddeler halinde yazıp bir rota çıkarılsa mükemmel olur bu geziyi sorunsuzca plan dahili yapabiliriz
  15. kokteknik

Gürcistan hakkında sorular.

Ynt: Gürcistan hakkında sorular. burdada sağlam bilgiler mevcut

16. kokteknik

arabayla Gürcistan Batum gezisi

Ynt: arabayla Gürcistan Batum gezisi benimde planlarım arasında çok teşekkürler bilgiler için
  17. kokteknik

Ynt: Satılık - 1991 Model 4 x 4 Toyota Hilux ( Bilen Bilir) satışı hızlandıralım
  18. kokteknik

Defender için Hidrolik Direksiyon ve Simidi

Ynt: Defender için Hidrolik Direksiyon ve Simidi hüseyin abi 11 den önce kalkmaz ;D

19. kokteknik

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar kavhenin kurtarılacak bir yeri yok aslında herkez bir zaman değişiklik isteyip başka sitelere gidebilir ama sonunda mutlaka gezenbilire dönecektir. land olan da buraya gelecektir : ;D
  20. kokteknik

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar landcılar nerdeler bir içtima alalım ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd