<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun.</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="smtp" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
smtp' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhabalar, baskı balatanın azaldığını yada bittiğini nasıl anlarız. Bilen tecrübe eden varmı. Benim araçta geri vitesle 1ç vites birbirine çok yakın bazen karıştırıyorum. Neden olabilir değerli bilgi ve yorumları takip edicem. Ankara dan Saygılar.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<br />
Merhaba, motor güç kaybeder özellikle yokuşlarda anlaşılır, vitesler zor geçer, anlamak için; el freni çekili durumdayken 1. vitese takıp kalkmaya çalışın, stop ederse baskı balata sağlam demektir, zaten kavrayışından da anlaşılır. Ama araba hareket etmediği halde motor hala çalışırsa kısa bir süre daha baskı balata gitmiştir. Bu arada baskı balata değiştirecek olursanız hazır inmişken çatalı da değiştirin, ucuz bir malzeme. Aslında her Land'in geri ve 1. vitesi birbirine çok yakındır ve ilk zamanlar karışır, yokuş yukarı ışıklarda kalkarken filan dikkat edin. İyi akşamlar.</div>