Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2003 Model 2.7 Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?
2002ye kadar olanlar 3.1tdi bildiğim kadarıyla italyan motor biraz çakma yapmışlar 2002 ve sonrası 2.7 crdi mersedes motor ve şamjımandır evet 2004 ve sonrası ideal doğru sonuç bencede
Ynt: G.Cherokee ZJ için Monroe amortisör buldum sizce fiyat nasıl
arkadaşlar türkiyede garantinin çözümü çok kolay kullanıcı hatası der işin içinden çıkarlar ama fiyat fazla ucuz gibi :-\ bu konuda en doğru bilgiyi ulus otomotivden alırsınız
Ynt: 2003 Model 2.7 Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?
wj kasa 2004 yılında makyajlandı overland modeli dolu pakettir limited paketin üstüdür.motor 5 silindir mersedes motor ve şanjıman bulunur ml270 mersedesle aynıdır km az olması tercih olmalıdır sonuçta dizel alıyorsun masrafı ağır...
Ynt: Grand Cherokee 4.7 Hakkında Yardım İstiyorum
lpg takınca dizelden az yakar ve bakımına az para harcar çok para vermeden alırsın sadece vergisi okadarda olur artık 99 model alırsan vergiyide az ödersin ben yeni kasa almayı istiyorum ama malesef eşim arabadan hiç anlamaz ama sattırmıyor 1999...
Ynt: Araç Bakımı
sıcak soğuk kurutuyor ve çatlatıyor doğru temizlik oldukça iyi yapıyor ve yumuşatıyor ama yinede besleme amacıyla meguiars alıp sürücem.tavan içinde sprayway aldım ama memnun kalmadım haberin olsun!!!!
Ynt: WJ airbag ve emniyet kemeri uyarı lambası
tuhaf arıza vermedi diyorsun klasik bir tekniktir ama belki işe yarar akü bağlantısını kesip biraz beklemek belki silinir ama siz yinede anlayan bir servise sormakta fayda var bu arada boşta soket var demiştin aküyü kesersen soketide takabilirsin
Ynt: Grand Cherokee 4.7 Hakkında Yardım İstiyorum
iyi şeçim pişman olmayacaksın 1999 kullanıyorum iyi makina benzinli kullanıyorum 430 şehir dışı 550-600 şehir içi bilgine
Ynt: Araç Bakımı
deri koltuklar icin sprayway deri köpüğü sipariş verdim bugün geldi ve hemen uyguladım artık pislikten parlamıştı fakat şu an orjinali gibi temiz ve mat tavsiye ederim bilginize
Ynt: WJ airbag ve emniyet kemeri uyarı lambası
sürekli yanması sorun kontak anaktarını 4 kere aç kapa sonuncusunda açık bırak yanına kağıt kalem almayı unutma mil sayacında rakkamlar çıkacak onları kaydet arıza kodları wjjeep sitesine gir kodların anlamları mevcut türkceye cevirince kodları...
anlayan biri söküp doğru takılırsa sorun yok birde adamlar okadar çok bağlantı vidası koymuşki tıkırtı yapması zor gögüs tek parça kavisli cıkartılıp takılıyor merak etmeyin ve anlayana söktürün sorun olmaz bu arada aküyü söktürmeden işleme başlatmayın dikkat her yer elektironik
Ynt: Grand Cheroke 4.7 Ltd Önden Gelen Ses ?..
kaputu açınca sağ üst tarafta yakıtın buharlasmasını kontrol eden sistem ismi aklıma gelmedi şimdi 1999 wj kasada sesli fakat sonraki modellerde aynı işi gören ama sessiz çalışan değişiklik yapılmış
Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir?
hüseyin kesinlikle doğru söylüyorsun vectra bile 400krş yakarken bizim araçlar bedavaya geziyoruz inan
Ynt: Hararet göstergesi 110 da
benim wjde buna benzer sıkıntım vardı üzerinde 98lik termostat vardı sıcaklık arada yükselmeye başladı biraz zaman geçtikten sonrada açmadı su radyotörünü çıtlaktım tamire gittim radyatör sökülüp temizlendiği zaman şiş girecek yer yoktu bence hemen radyatörü...
Ynt: 1999 WJ Isıtma Sorunu
çok teşekkürederim artık sıcak bir jeep sahibiyim çok keyifliymiş bu arada gögüs sökülmeden kalorifer peteği sökülmüyor.ben gögüsü söktürünce temizlettim peteği çok pisti