Arama sonuçlarınız

1. ervam

2003 Model 2.7 Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Ynt: 2003 Model 2.7 Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? 2002ye kadar olanlar 3.1tdi bildiğim kadarıyla italyan motor biraz çakma yapmışlar 2002 ve sonrası 2.7 crdi mersedes motor ve şamjımandır evet 2004 ve sonrası ideal doğru sonuç bencede

2. ervam

Kaloriferi Isıtmayan Arkadaşlar Buraya

geçmiş olsun sorunsuz kullanmalar
  3. ervam

Ynt: 2003 Model 2.7 Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? sn kakyol www.wjjeep.com adresinden en geniş bilgileri alabilirsin

4. ervam

G.Cherokee ZJ için Monroe amortisör buldum sizce fiyat nasıl

Ynt: G.Cherokee ZJ için Monroe amortisör buldum sizce fiyat nasıl arkadaşlar türkiyede garantinin çözümü çok kolay kullanıcı hatası der işin içinden çıkarlar ama fiyat fazla ucuz gibi :-\ bu konuda en doğru bilgiyi ulus otomotivden alırsınız
  5. ervam

Ynt: 2003 Model 2.7 Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? wj kasa 2004 yılında makyajlandı overland modeli dolu pakettir limited paketin üstüdür.motor 5 silindir mersedes motor ve şanjıman bulunur ml270 mersedesle aynıdır km az olması tercih olmalıdır sonuçta dizel alıyorsun masrafı ağır...

6. ervam

Hararet göstergesi 110 da

Ynt: Hararet göstergesi 110 da geçmiş olsun daha önce yazmıştım iki sebep olur diye radyotör yada termostat

7. ervam

Grand Cherokee 4.7 Hakkında Yardım İstiyorum

Ynt: Grand Cherokee 4.7 Hakkında Yardım İstiyorum lpg takınca dizelden az yakar ve bakımına az para harcar çok para vermeden alırsın sadece vergisi okadarda olur artık 99 model alırsan vergiyide az ödersin ben yeni kasa almayı istiyorum ama malesef eşim arabadan hiç anlamaz ama sattırmıyor 1999...
  8. ervam

Araç Bakımı

Ynt: Araç Bakımı sıcak soğuk kurutuyor ve çatlatıyor doğru temizlik oldukça iyi yapıyor ve yumuşatıyor ama yinede besleme amacıyla meguiars alıp sürücem.tavan içinde sprayway aldım ama memnun kalmadım haberin olsun!!!!
  9. ervam

WJ airbag ve emniyet kemeri uyarı lambası

Ynt: WJ airbag ve emniyet kemeri uyarı lambası tuhaf arıza vermedi diyorsun klasik bir tekniktir ama belki işe yarar akü bağlantısını kesip biraz beklemek belki silinir ama siz yinede anlayan bir servise sormakta fayda var bu arada boşta soket var demiştin aküyü kesersen soketide takabilirsin

10. ervam

Grand Cherokee 4.7 Hakkında Yardım İstiyorum

Ynt: Grand Cherokee 4.7 Hakkında Yardım İstiyorum iyi şeçim pişman olmayacaksın 1999 kullanıyorum iyi makina benzinli kullanıyorum 430 şehir dışı 550-600 şehir içi bilgine

11. ervam

Araç Bakımı

Ynt: Araç Bakımı deri koltuklar icin sprayway deri köpüğü sipariş verdim bugün geldi ve hemen uyguladım artık pislikten parlamıştı fakat şu an orjinali gibi temiz ve mat tavsiye ederim bilginize
  12. ervam

WJ airbag ve emniyet kemeri uyarı lambası

Ynt: WJ airbag ve emniyet kemeri uyarı lambası sürekli yanması sorun kontak anaktarını 4 kere aç kapa sonuncusunda açık bırak yanına kağıt kalem almayı unutma mil sayacında rakkamlar çıkacak onları kaydet arıza kodları wjjeep sitesine gir kodların anlamları mevcut türkceye cevirince kodları...

13. ervam

Kaloriferi Isıtmayan Arkadaşlar Buraya

anlayan biri söküp doğru takılırsa sorun yok birde adamlar okadar çok bağlantı vidası koymuşki tıkırtı yapması zor gögüs tek parça kavisli cıkartılıp takılıyor merak etmeyin ve anlayana söktürün sorun olmaz bu arada aküyü söktürmeden işleme başlatmayın dikkat her yer elektironik
  14. ervam

Wj 'ciler Son Durum Ne, Kaç Kişiyiz Acaba?

Ynt: wj 'ciler son durum ne kaç kişiyiz acaba??? 1999 wj 4.7 v8 burada
  15. ervam

Araç Bakımı

Ynt: Araç Bakımı bende araştırma sonucu olarak seninle aynı fikirdeyim alıp deniyelim bakalım nasılmış fiyatta çok yüksek değil aslında

16. ervam

Araç Bakımı

arkadaşlar bayramınız kutlu olsun öncelikle.meguirus eğer doğru yazdıysam araç bakımürünleri varmiş kullanan oldumu bilgisi olan varsa hbr bekliyorum
  17. ervam

Grand Cheroke 4.7 Ltd Önden Gelen Ses ?..

Ynt: Grand Cheroke 4.7 Ltd Önden Gelen Ses ?.. kaputu açınca sağ üst tarafta yakıtın buharlasmasını kontrol eden sistem ismi aklıma gelmedi şimdi 1999 wj kasada sesli fakat sonraki modellerde aynı işi gören ama sessiz çalışan değişiklik yapılmış
  18. ervam

Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? hüseyin kesinlikle doğru söylüyorsun vectra bile 400krş yakarken bizim araçlar bedavaya geziyoruz inan

19. ervam

Hararet göstergesi 110 da

Ynt: Hararet göstergesi 110 da benim wjde buna benzer sıkıntım vardı üzerinde 98lik termostat vardı sıcaklık arada yükselmeye başladı biraz zaman geçtikten sonrada açmadı su radyotörünü çıtlaktım tamire gittim radyatör sökülüp temizlendiği zaman şiş girecek yer yoktu bence hemen radyatörü...
  20. ervam

1999 WJ Isıtma Sorunu

Ynt: 1999 WJ Isıtma Sorunu çok teşekkürederim artık sıcak bir jeep sahibiyim çok keyifliymiş bu arada gögüs sökülmeden kalorifer peteği sökülmüyor.ben gögüsü söktürünce temizlettim peteği çok pisti

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri