Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar uzak doğu far almayı düşünüyorum mercekli ve angel 245 dolar çifti fiyat iyi gibi ama 3gün sonra kararırmı acaba kullanan varmı acaba 99 model wjye alıcam
Ynt: Grand Cherokee WJ Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir?
lpgdeki perfonmansını merak ediyorum eğer uygunsa bende düşünürüm bizimle paylaşırsan sevinirim kolay gelsin
Ynt: 1999 WJ Nasıl Yükseltebilirim
konuştum elinde varmış doğru 1000tl fiyatı var 2" 4amortisor ve yükseltme kauçukları markada snıker dedi galiba kendide 2001 modelde kullanıyormuş eskisinden daha iyi yol tutuşu var dedi haftaya gidib bir bakıcam teşekkür ederim
Ynt: Grand Cherokee (ZJ) Yükseltme
amortisör ve helezon yay var ön kaldırmada fiberi helozon yayla orjinal plastik parça arasına taktım amortisör üst bağlantı noktasınada yumuşak parça koydum ama daha arkaya işlem yapmadım acaba gönyesi bozulmuş ve ses yapıyor olabilirmi esneklik çok azaldı...
Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir?
benzinde eğer kaliteli ise ş.içi 550krş ş.dışı 460krş yakıyor gazlı kullanmıyorum ama tantarini iyi marka tavsiye ederim
aracı aldığım zaman sol akstan yağ kacırıyordu keçe ve rulman siparişi verdim geldikten sonra söktürdüm parçaları değiştirdik sonra liftten indim hareket ettim ve aks sıyırdı ve çıktı tekrar söktürdüm sorunu anlayamadık sonra sağ aksı söktürdüm aks boyları aynı çıktı normalde sol daha uzun...
yay var yanlış yazmışım kullandığım malzeme yumusak fiber ama esnekliği kaybettirdi arabada tıkırtılar artı şimdi arka yaylarada yaptırıcam tavsiyen ne olur acaba önleride söktürüp amerikan amortisörlü 2" yükseltme kitimi kullansam kocaelindeyim burada bu kasa...
arkadaşım bende 99 wj var 2" yükseltmeyi düşünüyorum amerikan parçalarına baktım fiyat olarak 200 dolar gibi birşey çıkıyor önü anladımda arkayı nasıl kaldırıyoruz kaldırmalar yayların üstünde ben zaten yumuşak teflondan tornada yapıp kaldırdım ama arka çöktü...
Ynt: Grand Cherokee WJ Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir?
ben kullanıyorum ve çok memnunum 5.2 ne yakar bilmem ama 4.7 550krş geçmiyor benzinde oldukça konforlu rahat bir araç güç sağ ayağının altında vergiside indirimli 4400 doğru ama değer inanın bana sadece kocaelindeyim dilinden anlayan yok...