99 Wj Sol Aks ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ervam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,555

ervam

Kamp I
aracı aldığım zaman sol akstan yağ kacırıyordu keçe ve rulman siparişi verdim geldikten sonra söktürdüm parçaları değiştirdik sonra liftten indim hareket ettim ve aks sıyırdı ve çıktı tekrar söktürdüm sorunu anlayamadık sonra sağ aksı söktürdüm aks boyları aynı çıktı normalde sol daha uzun oluyormuş sorarak öğrendim parçayı bulumadık aks kaynağı yaptırdım erbabına ama nekadar sağlıklı olur bilmiyorum rampada asılınca bazen dış sıyırma sesi geliyor ne yapmalıyım sol aksı bağladığım dıfransiyel saplama delıkleride yamuk sorun yaparmı

Etiketler
Ynt: 99 Wj Sol Aks ?..

Siz jeep tanıyan bilen ustaya gidin, başta sorunlarınızda var anladığım kadarıyla. Usta değiiiştirin, kaynakla, yamuk yumukla olmaz o iş.
Dif modeli ne? dana 30, dana35, amc felan?

ınanki bilmiyorum ilk jeepim 1999 grand cherokee limited 4.7 v8 benzinli nasıl anlarım acaba

Tarif zor. Jeep' ten anlayan ustaya gidin. Ama bu sitede araştırın bulursunuz diff tipini. Neden dif modelini sordum? Bu soruya cevap verebileceklerin dif modelini bilmesi lazım....

haftaya bostacıya tar otoya gidicem 2"skyjecher amortisörlü yükselme kiti taktırıcam ozaman a dan z ye kontrol

Güzel, acele edin, başka şeyide bozar o parçalar sorun varsa....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR