Arama sonuçlarınız

1. mavituna17

Likya (Birkaç Gün ve Birkaç Yer)

Ynt: Likya (Birkaç Gün ve Birkaç Yer) En kısa zamanda eklemeye çalışacağım Zerrin Hanım

2. mavituna17

Ağustos Ayı İçerisinde Likya Yolu Yürüyüşü.

Ynt: Ağustos Ayı İçerisinde Likya Yolu Yürüyüşü. Mini likya gezimle ilgili izlenimlerimi kısaca aşağıda bağlantısınız verdiğim Yurtiçi Gezi notları bölümüne aktardım http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=37809.new#new
  3. mavituna17

Likya (Birkaç Gün ve Birkaç Yer)

Merhabalar arkadaşlar Mini Likya gezim sona erdi. Bende beklentilerim ve bulduklarımdan biraz bahsetmek istedim. Öncelikle Likya yolunun çok minik bir kısmını yürüdüm. Myra - Sura - Üçağız (Demre - Kekova) Neden yaklaşık 30 kmlik bir etabı yürüyüp bıraktım? Aslında asıl planım finikeden -...

4. mavituna17

Ynt: Ağustos Ayı İçerisinde Likya Yolu Yürüyüşü. Arkadaşlar bu akşam 23:00 da Finikeye hareket edeceğim ve Ölüdenize kadar olan parkuru tamamlamaya çalışacağım....
  5. mavituna17

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Kesinlikle katılıyorum bu lezzet durağını es geçmeyin. Ayrıca aşağıda bağlantısını verdim detayları öğrennebilirsiniz Cerçiş Murat Konağının İstanbul şubeside var. http://www.cercismurat.com/index.htm

6. mavituna17

Ynt: Ağustos Ayı İçerisinde Likya Yolu Yürüyüşü. Arkadaşlar sıcaklık ve su proplemi herkes için bir handikap durumunda. Düşüncelerinden dolayı kimseyi eleştirmek niyetim değil haklı olduğu taraflarda var arkadaşlarım. Sadece kendi düşüncelerimi iletmek istiyorum. Kendimizi zorlamadan doğa sporu...

7. mavituna17

Ynt: Ağustos Ayı İçerisinde Likya Yolu Yürüyüşü. Arkadaşlar kimse gelmek istemiyor sanırım. Ben tek başına artık yola düşeceğim. Yalnız sizden küçük bir ricam olacak Ankarada dost, imge ve turhan kitap evlerine sordum likya yolu ile ilgili kitap yok. arkadaşlar eğer elinde kitap ve harita olan...
  8. mavituna17

Kazma, Kürek , Balta, Çapa Bir Arada Nasıl Bir Alet Ama

Ynt: Kazma, Kürek , Balta, Çapa Bir Arada Nasıl Bir Alet Ama bence butür aletler çok fazla işlevsel değil örneğin kazma olarak kullanıyorsunuz bellirli bir sürenin sonunda testerenin dişleri körelir batta elden çıkar. O nedenle hem ağırlık olur hemde bir zaman sonunda sadece kürek ve kazma...
  9. mavituna17

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Merhabalar benimde geleceğe dönük planlarım içinde olan bir faliyeti yapacaksın Tuncay CJ nın dediği gibi bu geziyi paylaşırsanız çok iyi olur. Size birkaç önerim olacaktı hasankefle ilgili. Batmana kadar trenle gidebilirsiniz. Batmana varmadan diyarbakırda inin...

10. mavituna17

Arkadaşlar ağustos ayı içerisinde Likya yolu için 5 günlük bir yürüyüş yapmayı düşünüyorum. Bu süre bir kaç gün daha arttırılabilir. Daha önce Likya yolunu hiç yürümedim ama Saint Paul yolunun bir kısmını yürüdüm. Evet dönem itibariile zorbir döneme denk gelmekte ama çok fazlada sorun...

11. mavituna17

Bozcaada

Ynt: Bozcaada Bocaada Kalesi Daltonlar
  12. mavituna17

Bozcaada

İflas eden hardiskimden arda kalan birkaç fotoğraf beğenilerinize.... Bozcaada Müzesinden Bozcaadadan Bozcaadanın muhteşem evlerinden Şu kedi kadar şanslı olmak islerdim :) Bozcaada sokaklarından

13. mavituna17

Fotoğraflarla Gökçeada

Ynt: Fotoğraflarla Gökçeada -->Tepe Köyden Yunan adası olan Semadirek --> Zeytinlikler -->Kaleköy --> Yıkılmaya Terkedilmiş Eski bir kilise --> Yukarıdaki kilisenin içinden "Özgürlüğe bakış" -->KaleKöy'den --> Kaleköy Zirve Tırmanışı :)
  14. mavituna17

Fotoğraflarla Gökçeada

Ynt: Fotoğraflarla Gökçeada Kaleköy Limanı Yukarı Kaleköyden
  15. mavituna17

Fotoğraflarla Gökçeada

Ynt: Fotoğraflarla Gökçeada ---> zeytinli köyden bir çeşme --> Solüste Bademli Köy ve Yıldız Tepe üzerinde bayrak olan yer

16. mavituna17

Fotoğraflarla Gökçeada

Ynt: Fotoğraflarla Gökçeada Gökçeadanın yeni feribotu
  17. mavituna17

Fotoğraflarla Gökçeada

Arkadaşlar çektiğim Gökçeada fotoğraflarından bir kısmını paylaşmak istiyorum. Birde hatırlatma yapayım ben denizi çok fazla sevmediğim için deniz yok fotoğraflarda ama Gökçeadanın koyları ve denizi harikadır... --> Rum köyü olan Zeytinli Köyden ---> Zeytinli Köyden --> Kuzulimanından gün...
  18. mavituna17

Gelibolu Civarında Yapacağım Gezi İçin Tavsiyeye İhtiyacım Var

Ynt: Gelibolu Civarında Yapacağım Gezi İçin Tavsiyeye İhtiyacım Var Mücahit Bey Gelibolduda 20 gün kadar kalacaksanız birde Gökçeadayı görün derim. Hemde öyle çok fazla zaman ayırmanıza gerek yok. Bir günde aracınız varsa altını üstüne getirirsiniz. Hergün kabatepeden feribot var saat başı ve...

19. mavituna17

Satılık Cannon EF 90-300mm F/4.5-5.6

Arkadaşlar CANON EF 90-300MM F/4.5-5.6 objektifimi satmak istiyorum düşündüğüm fiyat 200 lira İnternette bulduğum bir kaç ilanıda aşağıda bağlantı olarak veriyorum... Sıfır ürünler: http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=97096&productid=bd98928 İkinci el ürünler ...
  20. mavituna17

Kayseri Erciyes Kayak Merkezi

Ynt: Kayseri Erciyes Kayak Merkezi cameroon düşüncesinde haklı bence pistlerin eğimi çok az ve bu kış kar az yağdığındanmıdır nedir çok dar bir alanda kaymak zorunda kalıyordunuz ve bir çok yerde kar kalmamış toprak gözüküyordu. Ama herşeye rağmen o bölge için çok güzel bir nimet...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri