Arama sonuçlarınız

1. İbrahim35

KLR 250'yi Toplamaya Kalkarsam :) :)

Ynt: KLR 250'yi Toplamaya Kalkarsam :) :) Murat hocam elime öyle pek parça geçmiyo.Ben motosiklet tamirciside değilim zatende,ama tanıdığım abilerim var.Eğer bulursam denk gelirse size söylerim.

2. İbrahim35

Ynt: KLR 250'yi Toplamaya Kalkarsam :) :) Murat hocam zaten siz anladığım kadaarıyla çok ağır şartlarda kullanmıyorsunuz.Daha çok gezi ve foto amaçlı olarak kullanıyorsunuz. Bencede size bu makina yeterde artar diye düşünüyorum.
  3. İbrahim35

Ynt: KLR 250'yi Toplamaya Kalkarsam :) :) Nedemek Murat hocam elbette bir durum oldumu hallederiz.Elimden geldiğince yardım ederim tabikide. XL 200 ün bana göre hiçbir eksisi yok Murat hocam.Tek eksiği arkanın kampana olması okadar.Ki oda okdar önemli değil. Güçlü ve torklu makina gerçekten...

4. İbrahim35

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Sinanım ya evet bende farketmiştim söyledim zaten Bülent abiye. Bakalım artık,Bülent abi beni bekler:) Beraber yaparız.Ama bu aralar Bülent abide artık öğrendi.Bakarsın kendisi bile yapabilir ;D ;) ;D
  5. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Murat hocam allah nazardan sakınsın beyaz kısragınızı.Gerçekten çok düzgüne benziyo. Allah Kazasız belasız binmek nasip etsin

6. İbrahim35

Ynt: KLR 250'yi Toplamaya Kalkarsam :) :) Evet mutlu son. Motorumuzun son hali :D

7. İbrahim35

Ynt: KLR 250'yi Toplamaya Kalkarsam :) :) Evet amörtisörlerde sonunda bitti. Eski lanet olası teflon parçaları.Amörtisör pistonunun birtürlü kurtulamadığı kanserli parçalar Ve yeni teflonlarımız,oldukça kaygannn :) Amörtisör ekipmanlarımızı titizlikle masamıza koyuyoruz,büyük hassasiyetle...
  8. İbrahim35

Birkaç senedir yatan klr yi ayaklandıralım diyince bakın başıma neler geldi. Ama biraz sonra göreceğiniz işlemleri yapıncada bi okadar zevk aldım.Motorsikletimi bir endurocu olarak kolay kolay motosiklet ustasına götürmem.Ve eminimki aşağıdakileri görünce ne ustalar varmış beya dersiniz:D:D Uzun...
  9. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Ufuk hocam fazla asfalta sevmiyoruz valla kendi adıma konuşçak olursam. Hayat arazide gerçekten.Önceden ER5 im vardı asfaltta motor kullandığımızdan motor kullanıyoz diyorduk.Asıl araziye girmeye nezamn başladım ozamn anladım daha motor kullanmayı...

10. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Murat hocam hemde ta kendisi gerçekten.Normal asfaltta git,canınmı sıkıldı gir stabilizeye,kesmedimi vur dağa bayıra,bulaştır çamura. Gerçekten süper bir makina ya Şu aselete baksanıza ya

11. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Evet harika bir makina.Fethiyede birtane bulmuştum takas yapıcaktım nakite ihtiyacı olduğundan yapamadık,param olsaydı hiç düşünmeden alıcağım bir makinaydı.Ama kaçırdım:
  12. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Murat hocam aynı sizin boyunuzda bi abim var DR350 kullanıyo,aynı sorun vardı.Hesap yapamadan ayağını kymaya çalışıyordu,en sonunda düşe düşe öğrendi.Şimdi benimle birlikte dimdik rampalara bile gaz kesmeden çıkıyo :)

13. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Murat hocam boydan bişey olmaz ya,koltuğun üzerinden ayağınızı basacağınız tarafa doğru kayarsanız sorun olmaz,iki ayağınızı birden koymayı denemeyin zaten.Durmadan önce plan yaparak ayağınızı koyun :)
  14. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Ufuk hocam sizde sağolun. Evet KTM ler sürekli arıza yapan motosikletlerde demiyorum zaten. Birçok modeli herkoşula rağmen hiç yılmadan senelerce gidiyo.İşte bazı kronik sorunları var,KTM leri düşük devirde kullanamazsınız mesela,kullandığınız vakit...
  15. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Gerenimo hocam hoşgeldiniz.

16. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu KTM gerçekten kendini kanıtlamış bir motor. Ancak parça fiyatları ve dayanıklılık açısından japonlara göre eksileri mevcut. Avusturya da insanlar KTM yerine japon motosiklerine biniyor.Neden diye sorulduğunda daha çok arıza.işçilik ve parça fiyatlarının...
  17. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Napalım inceden dertleşip hareketlendiriyoz ortamı:))
  18. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Ufuk hocam hoşbulduk. İyi dilekleriniz için teşekkürler. Umarım İstanbul'a gelip yüzyüzede tanışcak fırsatım olursa elbetteki. Tekrar hoşbulduk :)

19. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Anladım abi,eh hadi artık bu son işlemlerde oldumu gönül rahatlığıyla binersin motorsikletine. Görüşmek üzere Bora abi. Belki bu sene Mersine gelebilirim,kesin görüşürüz zaten. Eğer senin yolunda Konya'dan geçicek olursa beklerim abi. No: 0505 7982885
  20. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Hadi ya üzüldüm. Peki motoru Serhatlardan almıştın sanırım,ordan yola çıktığında dönüş için ozaman dönüşte kalmıştın,sorun neyden kaynaklanmıştı. Ben çok şaşırmıştım gerçekten. Çok düzgün bir motora benziyordu. Ama senden önceki amcam aman temiz bineyim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri