Arama sonuçlarınız

1. mu7y

3.9 V8 Seri 1 Discovery İçin Manuel Şanzıman Arıyorum

Ynt: 3.9 V8 Seri 1 Discovery İçin Manuel Şanzıman Arıyorum ;D Haklı ama....

2. mu7y

Beraber Bir Defender Yapalım

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Bencede böyle bir sıra izlerseniz daha isabetli olur.... 1-Kaporta tadilati resterasyonu.... 2-İzolasyon... 3-Boya.... 4-Motor Değişikliği.. (300 tdi,200 tdi veya Puma) 5-Vinç ve tamponu... 6-Arka kilit 7- İhtiyaç duyulursa Ön kilit 8- Şanzuman değişikliği...
  3. mu7y

LAND ROVER STİCKER -ÇIKARTMA -ARMA

Ynt: LAND ROVER STİCKER -ÇIKARTMA -ARMA Nevzat bey; Kayalarda daha ucuz olduğunu biliyorum 70 lira diye hatırlıyorum... Araştırsanız iyi olur Huma,Kayalar bu iki firmaya danışmanızda fayda var...

4. mu7y

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Yada hatasız doktor asker sigara kullanamyan banyandan :D
  5. mu7y

Ynt: LAND ROVER STİCKER -ÇIKARTMA -ARMA vede bu

6. mu7y

Ynt: LAND ROVER STİCKER -ÇIKARTMA -ARMA bende şöyle stickerlerden arıyorm acaba reklamcılar aynısını yapabilirlermi ?

7. mu7y

Ynt: LAND ROVER STİCKER -ÇIKARTMA -ARMA Ben sordum bi parçacıya denk geldi gördüm duvarda, ital orjinal var dedi fiyatı 128 tl idi :D
  8. mu7y

1.000 KM Yapmamış, Marshall MT 838 Lastik.

Ynt: 1.000 KM Yapmamış, Marshall MT 838 Lastik. Hayırlı satışlar... Bir fiyat belirledinizmi ?
  9. mu7y

Satılık Ford Fiesta 1.6 TDCi = S = ( 3 kapı )

Ynt: Satılık Ford Fiesta 1.6 TDCi = S = ( 3 kapı ) Hayırlı satışlar dilerim... Fakat bu ilanınızdaki fiyatl ile malum sitedeki fiyat farklı güncelleseniz iyi olur ;)

10. mu7y

Bir Defender Doğuyor Forever Foremost Challenger

Ynt: Bir Defender Doğuyor Forever Foremost Challenger Temız bır aracınız var ıyı gunlerde kullanmak dıegıyle.... Devamını beklıyoruz....

11. mu7y

Defender İçin Disco Şanzımanı Önerirmisiniz?

Ynt: Defender İçin Disco Şanzımanı Önerirmisiniz? Puma tercıhı genel olarak 130 bg oldugu ıcın degıl (300 ve 200 tdi a göre)alım maalıyetı ucuz oldugun yapılan bır tercıhdır... Fakat uygulayacak usta egerki düzgün motoru yerlestıremzse (yamuk oturma,goguse dayama, flanş vs) ilerde buyuk...
  12. mu7y

Ynt: Defender İçin Disco Şanzımanı Önerirmisiniz? Daha kesın bısı yok tabiki... ayrıca 200 tdi lar cok güzel makinedir emın olun kullanıcısıda var forumda fakat 300 tdi da olabilir ??? Ayrıca size satıcı motorun üstünde bulununan bir plastıkten bahsettımı 300 tdi larde boyle bır kourma...

13. mu7y

LR SERİES için "Alt Bölüm" başlığı talebi

Ynt: LR SERİES için "Alt Bölüm" başlığı talebi Evet bende katılıyorm bu talebe veya Defender - Series diye olabilirdi başlık... Konuyu şuraya açmakta fayda var... http://www.gezenbilir.com/index.php?board=16.0
  14. mu7y

Ynt: Defender İçin Disco Şanzımanı Önerirmisiniz? sankı 200 tdi ona benzettım usttekı metaller sanırım onda bıraz daha ufak oluyor ama resımlerden tam bellı olmaz tabı.... sadece motor bıle o fıyata cok iyi rektifiye gerektirmezse zaten düşünmeden alın derım... Ankaradaysanız size Engin ustayı...
  15. mu7y

Ynt: Defender İçin Disco Şanzımanı Önerirmisiniz? Anlamanın en basıt yolu geri vitesi sol öndeyse eski tip şanzuman geri vitesi sag enson arkadasaysa(tofaş gibi düşünün) rn380 dir ;)

16. mu7y

Ynt: Defender İçin Disco Şanzımanı Önerirmisiniz? Vites geçişlerine gelince benim aracın aynı şekilde şanzuman değişikliğini yaptık (rn380) gerçekten farkediyor ve aracı daha seri hale getiriyor ama bildğim kadarıyla sadece 2 adet dişli değiştirerekde yapılan bir işlem var daha az maliyetli...
  17. mu7y

Ynt: Defender İçin Disco Şanzımanı Önerirmisiniz? 4000 tl ye 300 tdi motor artı şanzuman olduğuna emınmısınız ? keza rn380 şanzumanın fiyatı sadece o civarlarda motoru soylemiyorum bile....
  18. mu7y

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Kazdağlarından bir kaç fotoda benden....

19. mu7y

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Yada su geçişlerinden :D
  20. mu7y

Şnorkel den gelen ses uğultu

Ynt: Şnorkel den gelen ses uğultu Tahmınım şnorkeli kopmle yağlamaktan bahsetmiş usta...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri