LR SERİES için "Alt Bölüm" başlığı talebi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,947

menderessereflisan

LR Series III- 88"CSW- 2.25 Petrol+LPG-1983
Yer
İskenderun- HATAY
Sayın site yöneticileri, moderatörler, LR severler ve series sahibi arkadaşlar. Series sahibi olmak, kahrını çekmek, Land Rover sempatizanlığınınn en kutsalıdır bence. Ayrıca;
- Ülkemizdeki Series sayısınn küçümsenmeyecek kadar fazla olması,
- En gencinin 25 yaşında oması dolayısı ile sürekli bakım ve yenileme bilgilerine ihtiyaç olması
- Orjinalliğinin korunmasına destek verilmesi (klasikliğinin korunması) zorunluluk haline gelmiştir.
Yukarıdaki gerekçelerden dolayı bilgiye kolay ulaşılabilmesi önem arz etmektedir. Bu nedenle Land Rover in tüm modelleri için oluşturulan "Alt Bölümler" içinde "SERIES" başlığının da oluşturulması ve ilgili tüm konuların bu başlık altında toplanması hususunda gereğini yetkili arkadaşlardan rica ediyor ve ilgili arkadaşların desteğini bekliyorum. Saygılarımla Menderes ŞEREFLİŞAN

Etiketler
Ynt: LR SERİES için "Alt Bölüm" başlığı talebi

Ben, Seriesleri beğenen, kendine uygun fiyatlı bir tane arayan ve Land Rover başlığını Seriesler ile ilgili bilgi toplamak için 3 kez taramış, her gün internetteki Series ilanlarını tarayan birisi olarak sizi destekliyorum.

Saygılarımla,

Fırat.

kesinlikle series içide ayrı bir başlık açılmalı şahsen seriesler neden bilmiyorum çok hoşuma gidiyor.ve sitede de çok sayıda series sahibi var gözlemlediklerim doğrultusunda

Evet bende katılıyorm bu talebe veya Defender - Series diye olabilirdi başlık... Konuyu şuraya açmakta fayda var...

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=16.0

AYDURAN nickli mod arkadaş daha önce konu açarak markaların alt modelleri hakkında yardım talep etmişti

destekleyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. heralde konuyu destekleyenler yeterli sayıya ulaşınca talebimiz işleme konulacaktır.

mu7y' Alıntı:
Evet bende katılıyorm bu talebe veya Defender - Series diye olabilirdi başlık... Konuyu şuraya açmakta fayda var...

öneriniz için teşekkür ederim. duyurunun bu sayfada olmasının, ilgili arkadaşların daha fazla dikkatini çekeceğini düşünmüştüm.

menderessereflisan' Alıntı:
Sayın site yöneticileri, moderatörler, LR severler ve series sahibi arkadaşlar. Series sahibi olmak, kahrını çekmek, Land Rover sempatizanlığınınn en kutsalıdır bence. Ayrıca;
- Ülkemizdeki Series sayısınn küçümsenmeyecek kadar fazla olması,
- En gencinin 25 yaşında oması dolayısı ile sürekli bakım ve yenileme bilgilerine ihtiyaç olması
- Orjinalliğinin korunmasına destek verilmesi (klasikliğinin korunması) zorunluluk haline gelmiştir.
Yukarıdaki gerekçelerden dolayı bilgiye kolay ulaşılabilmesi önem arz etmektedir. Bu nedenle Land Rover in tüm modelleri için oluşturulan "Alt Bölümler" içinde "SERIES" başlığının da oluşturulması ve ilgili tüm konuların bu başlık altında toplanması hususunda gereğini yetkili arkadaşlardan rica ediyor ve ilgili arkadaşların desteğini bekliyorum. Saygılarımla Menderes ŞEREFLİŞAN
bende bir series kullanıcısı olarak size katılıyorum.dikkate alınmasını isterim... :smiley:

hadi bakalım LR SERİES sahipleri, biz kaç kişiyiz görelim. yeterli sayıya ulaşamazsak sanırım yetkililer bu talebimizi dikkate almayacaklar :smiley:

mu7y' Alıntı:

Arkadaşın yukarıdaki mesajını dikkate almanızı öneririm .. daha çok kişinin bu genel başlık içerisinde okuyacağı pek doğru olmayabilir..İlgili yerinde açarsanız yetkili yöneticiler cevap verip olamıyorsa bile size nedenini açıklarlar.

Bencede mantikli olurda bu tip bir baslik. Bu arada bu gun yolda yururken bir adet Landrover series I gordum. Durup fotograflarini cektim sizler icin. Fotografar cep telefonu ile cekildiginden cok kotu cikmis. Cok guzel bir aracti Masallah. Umarim begenirsiniz.

23-07-10_1231.jpg

23-07-10_1232.jpg

23-07-10_1233.jpg

23-07-10_1234.jpg

Bu günlerde series toplayan bir arkadaşımız varmı ?

8 yıllık seri2 kullanıcısı olarak (1960 model) cevap veriyorumm.1 adet 1976 topladım yakında siteye fotolarını yükleyeceğim.syg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR