Arama sonuçlarınız

1. peyzajist

Bayramören Şampiyonası (21-24 Ağustos 2008)

Ynt: Bayramören Şampiyonası (21-24 Ağustos 2008) ayrıca Bayramören deki uçuş yeri başlangıç pilotları için tavsiye edilmiyor sebebi ise bölgede termiklerin çok olması ve aktif pilotaj gerektirmesi.

2. peyzajist

8. Fethiye Air Games (Fotoğraflarla)

Ynt: 8. Fethiye Air Games (Fotoğraflarla) son uçuş fotograflarını ve videolarını ekler misin seni görelimm :) benim favori kanadım ozon rush ama apco prestayla uçuyorum ... ;)
  3. peyzajist

Hangi Ekipman İyidir?

Ynt: Hangi Ekipman İyidir? bence çorapda önemli... :) geçenlerde Moon Cypher tırmanış için bi pantolon aldım çok rahat ben genellikle uçuş için kullanıyom ama her uçuşun bir tırmanışı var :D bu arada adrenalinde marmot ürünlerde%40 lafuma da %25 indirim var..

4. peyzajist

Demirkazık Tanju Duru'yu Aldı

Ynt: Demirkazık Tanju Duru'yu Aldı Allah rahmet eylesin. Kendimizce basit gördüğümüz birkaç hatanın birleşmesi, doğa sporlarında kaza yapmamıza ve bunu hayatımızla ödememize neden oluyor. Lütfen dikkat...
  5. peyzajist

Serbest Paraşüt

Ynt: Serbest Paraşüt ve arkadaşlar Türkiye'de serbest atlayış sadece THK'nın İzmir Efes'teki eğitim merkezinde veriliyor kontenjandan gitmek isteyenler 1 ocak 2009(1 ocakda başvurular başlıyor) tarihinde en yakın THK kurumuna başvuru yapsın ;) eğitim aldıktan sonra belli bi ücret karşılığı...

6. peyzajist

Serbest Paraşüt

Ynt: Serbest Paraşüt kapı çıkışı ve sonrası ;D

7. peyzajist

Serbest Paraşüt

Ynt: Serbest Paraşüt askeri paraşüt
  8. peyzajist

Serbest Paraşüt

Serbest paraşüt; paraşütle atlamanın güvenlikle ilgili temel kuralları dışında belli bir düşüş prosedürü olmadan yapılan serbest atlayışı ifade eder. Serbest paraşütçülüğü iki ana gruba ayırabiliriz. 1.Askeri serbest paraşüt; a)Askeri amaçlar için kullanılan serbest paraşütle atlayış...
  9. peyzajist

Jet Adam

Birçok kez farklı kanat ve motor tipleriyle denemeler yapan Rossy, 2006 kasım ayında 2 motorlu giysisiyle uçan ilk insan olmuştu. İsviçreli eski savaş pilotu, 4 motorlu kanatlarla 2500 metrede kendini boşluğa bıraktı, 300 km.'ye ulaşıp paraşütle yere indi.. İsviçreli eski savaş pilotu Yves...

10. peyzajist

8. Fethiye Air Games (Fotoğraflarla)

Ynt: 8. Fethiye Air Games (Fotoğraflarla) skydiver arkadaşım seni yamaçdada acro yaparken, competition ;) kanatlarla görmek isterim uçuşlarını yakından takip ediyorum:D

11. peyzajist

Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları

Ynt: Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları herkese iyi bayramlar :)
  12. peyzajist

Birdman

Ynt: Birdman skydiver arkadaşım :) zaten havacılıkta hangi branş olursa olsun iyi bir eğitim almak gerekiyor yoksa sonuçları kötü olur ;)

13. peyzajist

İskenderun - Depacamping

Ynt: İskenderun - Depacamping aziz gelmeden yine bana haber verir bende gelirim hep beraber uçarız işte ne güzell :)
  14. peyzajist

Dünyanın En Acayip Görünümlü Uçakları

Ynt: Dünyanın En Acayip Görünümlü Uçakları valla ya bunları gördükten sonra antonovdan yerine üst fotodaki uçağın tekerleğin yan tarafına oturup atlasak ama pervanede var şimdi onuda düşünmek lazım :) ama düşünsene yanyana bisürü paraşütçü ordan atlıyor ama hocalar kapıyı açıp aşağı bakarak...
  15. peyzajist

İskenderun - Depacamping

Ynt: İskenderun - Depacamping bizsiz gidemezsin kuzu Fadıl abi Almanya'da :) kamp alanını bizsiz napacaksın hem:)

16. peyzajist

Birdman

Ynt: Birdman Ülkemizde ilk birdman atlayışını yapanlardan biri Arif Kemal Buhara. Buhara 28 Temmuz 2004 yazında Ölüdeniz'de microlight'tan atladı. Tecrübeli bir skydiver ve de aynı zamanda yamaç paraşütü pilotudur....:)) ayrıca en az 500 atlayışı bulunan bir paraşütçünün birdman olması gerekir...
  17. peyzajist

İstanbul Teknik Üniversitesi Havacılık Kulübü

Ynt: İstanbul Teknik Üniversitesi Havacılık Kulübü arkadaşımla görüştüm dediğim gibi İstanbul'da eğitim veren yok ayrıca Türkiye'de serbest paraşüt kursu sadece Efes'de veriliyor.ama Efes'de bu işi öğrendikten sonra yamaç paraşütünden paramotordan ya da mikrolayttan serbest paraşütle...
  18. peyzajist

Ynt: İstanbul Teknik Üniversitesi Havacılık Kulübü şu ana kadar serbest paraşüt eğitimi veren yer duymadım istanbulda bu yamaç paraşütüne deltakanata göre yapılması daha zor imkan gerektiriyor her şeyden önce bir uçak, pilot ve iyi eğitmenler lazım tabii havacılık sporlarının bir çoğunda...

19. peyzajist

İletişim : Ulaş Kaya 0 555 558 42 44 / 0 505 431 61 77 Sermet Şahaner 0 536 931 72 89 Mail : havk@itu.edu.tr Mail Grubuna üye olmak için http://groups.yahoo.com/group/ituyamac/tel...
  20. peyzajist

Dünyanın En Acayip Görünümlü Uçakları

Ynt: Dünyanın En Acayip Görünümlü Uçakları üstteki uçağın gerçekten garip bi görüntüsü var :)çok değişik özellikleri vardır

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri