Arama sonuçlarınız

1. weewee

Bozuk Yol Sensörü?

Ynt: Bozuk Yol Sensörü? Ekleyecektim fotoğrafı ama görüyorum gerek kalmamış. Ustam eline almışken birçok sensör fotosu eklemiş. Bu sensörler yüzünden 1987 model nivamı arayacağım sanırım. :)

2. weewee

Bozuk Yol Sensörü?

Ynt: Bozuk Yol Sensörü? Geçen servis ziyaretimde sildirdiğim motor arıza lambası bir gün sonra tekrar yanınca bugün tekrar servise uğradım. Aracı tekrar cihaza bağladılar bu defa dikkatle baktım cihaz "bozuk yol sensörü hatalı sinyal veriyor" uyarısı yapıyordu. Adı geçen sensörü değiştirttim ve...
  3. weewee

Bozuk Yol Sensörü?

Ynt: Bozuk Yol Sensörü? Şükür böyle bir sensörün olduğunu teyit eden bir mesaj geldi. Hatta bugün gidp beni işlettiğini düşündüğün servisteki ustaya bir kafa atasım vardı. ;D

4. weewee

Bir Nivanın Hikayesi

Ynt: bir nivanın hikayesi Aracınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Espri süper çok güldüm... ;D
  5. weewee

Bozuk Yol Sensörü?

Ynt: Bozuk Yol Sensörü? Valla şaka gibi. Etrafta kamera var mı diye de baktım. :) Usta kaputu açtı aküye yakın biryerde bir parçayı gösterdi. Forumdaki ustalarımıza soruyorum var mı böyle birşey . Araç 2006 model bu arada...

6. weewee

Bozuk Yol Sensörü?

Aracımın motor arıza lambası yanınca servise gittim . Cihaza bağladılar bozuk yol sensörü arıza vermiş önemli değil arızayı silelim dediler. Ustam bu arazi aracı bozuk yol sensörü olur mu dediysem de varmış.:) Aman dikkat edin arkadaşlar bozuk yollara girmeyin, bozuk yol sensörünüz arıza...

7. weewee

Niva karter koruma

Forumda ustalarımızdan birisi niva için karter koruması yapıp ölçülerini filan vermişti. Tüm aramalarıma rağmen bulamadım.Yardımcı olacak arkadaş varmı acaba.? Şimdiden teşekkürler...
  8. weewee

Neydim? Ne Oldum? (Necati)

Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati) Mustafa bey yükseltme işine bende varım. Siz gerekli araştırmayı yapın beraber yaptıralım...
  9. weewee

Lada Niva Yakıtı

Ynt: Lada Niva Yakıtı Karbüratör konusunda birşey diyemeyeceğim ama yakıtı çok yaktığı bir gerçek. Karbüratör bakımından sonra yakıt durumu nasıl oldu acaba?

10. weewee

Acemi Kardeşinize Yardım.

Ynt: Acemi Kardeşinize Yardım. Şöyle de bir durum var; Niva benim ikinci aracım, şehir içinde otomatik civic kullanıyorum.Birkaç saat niva kullandıktan sonra civic'e bindiğimde mercedes zevki veriyor.Sanki uçağa binmişim gibi geliyor. Böyle de bir güzelliği var nivanın. ;D

11. weewee

Ynt: Acemi Kardeşinize Yardım. Kızacak birşey yok, ladayı seviyorum. 10 seneden uzun zamandır kullanıyorum ve kırılacak,dökülecek kaygısı olmadan istediğim yere sürebiliyorum. Ama siz derseniz ki bende para problemi yok kırıldıktan sonra lada-suzuki benim için farketmez derseniz ona da saygı...
  12. weewee

Ynt: Acemi Kardeşinize Yardım. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21292.msg251047#msg251047 yukarıdaki linki inceleyiniz...

13. weewee

Ynt: Acemi Kardeşinize Yardım. Ama şu kadarını söyleyeyim suzukiyi pek tanımıyorum ama daha çok şehir içinde binecekseniz lada zordur. şehir içi için suzuki iyi sanırım , arazi için lada iyi. Yedek parça, bakım v.s için lada açıkara iyidir suzukiden...
  14. weewee

Ynt: Acemi Kardeşinize Yardım. Bu konu hakkında forumda çok başlık var. Bir saat kadar forumda gezerek bilgi sahibi olabilirsiniz. İki aracında iyi ve kötü yanları var. Karar size kalmış.
  15. weewee

Kayseri Gezimiz (14 şubat 2010)

Ynt: Kayseri Gezimiz (14 şubat 2010) Engin bey; İlginize teşekkür ederim adres ve numaranızı kaydettim, birkaç günden uğrayıp başınızı ağrıtırım. İyi geceler dilerim..

16. weewee

Kayseri Gezimiz (14 şubat 2010)

Ynt: Kayseri Gezimiz (14 şubat 2010) Çok güzel gezi olmuş. Bende katılmayı çok istemiştim ama aracımın LPG sistemindeki sorun yüzünden cesaret edemedim katılmaya. Üzerindeki uyumsuz sistemi söktürüp yeni taktırmayı düşünüyorum. Sonra ki organizasyonlara katılabilmek umuduyla...
  17. weewee

Ok-144 ler hakkında

Ynt: Ok-144 ler hakkında Sanıyorum bende öyle yapacağım. Arazi şartlarında jantın hasar gördüğünü düşünürsek dublex lastik yolda bırakabilir, iç lastikli kullanıldığında daha dayanıklı olacağını düşünüyorum.
  18. weewee

Kayseri'den Yeniyıl'ın İlk Off-Road Görüntüleri (Erciyes)

Ynt: Kayseri'den Yeniyıl'ın İlk Off-Road Görüntüleri (Erciyes) Nereler de gezdiniz, insan haber verir değil mi ya ? Fotoğraflar da harika. Tekrarına bizde katılırız inşalah...

19. weewee

Ok-144 ler hakkında

Ynt: Ok-144 ler hakkında Anlaşıldı aslında bu lastikler iç lastikle kullanılmalı diye düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla bunlar çelik radyal değil bez lastikler ve bu sayede arazide daha elastiki. Arazide kullanılacaksa iç lastik taktırmakta fayda var sanırım. Cevaplar için teşekkürler...
  20. weewee

Ok-144 ler hakkında

Bir sorum olacak; Nivalar da çokça kullanılan ok-144 ler iç lastikli mi yoksa iç lastiksiz midir? Lastiğin üzerine baktığımda tube type ibaresi görüyorum.Oysa bildiğim kadarıyla iç lastiksiz lastiklerde Tubeless ibaresi bulunuyor. Tecrübeli arkadaşlardan ve ustalarımızda yorum bekliyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri