Arama sonuçlarınız

1. A

Radar..

Ynt: Radar.. ağlıyacağım eh doğal evrim teorisi deyince e tahta niye kedi olmuyor diyen adamların bulunduğu ülkemde şimdi lazer ve elektromanyetik dalga teorisi dersi vereceğim, o dediğiniz fotoselle resim çekmek, izlediğiniz de o andaki hızınız. lazer nire 3 km nire hız ölçümü nire.

2. A

Radar..

Ynt: Radar.. biraz araştırdım şimdi, düz yollarda, yolun yan tarafına biraz yüksekte bir alana konarak ileri geri 750 metreyi ölçebilen radarlarmış. normal eski bizim o tabanca radar gibi değil kesinlikle antenli alıcılı ciddi cihazlar, yarı yönlendirme ile iki taraflı ölçüm yaparak 1.5 km de...
  3. A

Radar..

Ynt: Radar.. hocam 2-3 km imkansız bir rakam o boyuttaki cihazlar için, 3 km ötedeki uçağı görmek için kullandığımız sistemin boyutları hakkında bir fıikriniz var mı ? dürbün ya da tabanca boyutunda bir araçla bu imkansız. kaldı ki 3 km den hız tespiti yapıyor sonra resmini çekiyor diyorsunuz 3...

4. A

Radar..

Ynt: Radar.. zaten doppler gereği aracın arkasından ya da yanındanda da hız ölçümü yapabilirsiniz, sorun yansıyan frekansın gönderilen frekansdan farklı olması, yani mesafe kısa olduğu sürece hiç sorun değil. 90'larda kalan teknoloji ya da başka bir şey meselesi değil ki bu temel...
  5. A

Radar..

Ynt: Radar.. süper 3 km öteden gelen bir araç var, şimdi bakalım doppler etkisi ile hız ölçümü yapıyoruz, (dalganın hızı/dalganın hızı+aracımızın hızı ) *frekans temel formülümüz sonra bunu alıp gönderdiğimiz frekansa oranlayarak hızı bulacağız. şimdi radarı polisin eline verdik dediğim gibi...

6. A

Radar..

Ynt: Radar.. hocam cihazın yeri ile polisin yeri farklı, mantık öyle değil, cihaz size ceza yazan polisin elinde falan değil cihaz gizlenerek başka bir yere konur oradan gelen veri ise ileride bekleyen polise iletilir. yoksa 3 km den falan veri alamazsınız.

7. A

Radar..

Ynt: Radar.. bir yanlış anlaşılma olmasın, sanırım arkadaş 3 km derken radar cihazı ile polis arabası arasındaki mesafeden bahsediyor, yoksa radar cihazı 3 km ötedeki araçdan veri falan almıyor:) öyle gibi anlaşılabilinir düzelteyim.
  8. A

Radar..

Ynt: Radar.. radar sistemi dediğiniz aslında elektromanyetik dalgalar yayan tabanca benzeri bir alet, doppler etkisini kullanarak hız ölçümü yapıyor. uzun mesafe için etkili olması imkansız çünkü hangi araçtan veri aldığını anlayamaz, göle atılan taşa benzer o dalgaların yayılımı, belli bir...
  9. A

Karavanda TV ve Anten

Ynt: Karavanda TV ve Anten ehh konunun mühendisi olarak yazayım, öncelikle çalışma alanım değil dolayısı ile motorlu uydu antenleri için verilen fiyatı bilmiyorum, şahsi görüşüm çanak hacmi mümkün mertebe küçükl tutulmalı, lnb fazlası ile kaliteli olmalı. çalışma mekanizması gayet basit aslında...

10. A

En İyi Turbo Dizel Motor Hangisidir?

Ynt: En İyi Turbo Dizel Motor Hangisidir? sorunsuzluk deyince zaten sıralama belli, mazda honda toyota mercedes suzuki bunun dışında fiat son zamanlar atılım yaptı artık daha sorunsuz, hyundai ve kia da öyle asla bulaşılmaması gerekenler ww bmw alfa romeo audi renault hele hele megane serisi...

11. A

Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar...

Ynt: Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar... valla şu aralar iyice zırvalıyorlar sanırım, hayır gerçek fiyatlar da yukarı çekiliyor. adam aracın 0'ından fazla fiyat istiyor, ya da 30.000 k.m de 2010 model aracı için 0'ından 250 tl iniyor, 0 ayarında, yok çıtır, yok bak 500 daha düştüm, aynı araç...
  12. A

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? bir güneş panelini iki parçaya ayırıp sağlıklı olarak kullanmaya devam ettiniz yani, vay anasını derim ancak hocam cerrah inceliğinde çalışırsan olur olmasına ama kimse denemesin bence %95 ihtimal paneli elinize alırsınız.

13. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu uhh çok geç bir tanışma mesajı atıyorum bu başlığı farketmemişim, umut, rusya'da çalışan bir mühendisim, v6 pajero burada aracım yaş yolun yarısına yaklaşıyor
  14. A

Fiat bis 126

Ynt: Fiat bis 126 bis ile ilgili hayatımın anısıdır, zamanında adana'dan 3 arkadaş ankara'ya street ball turnuvasına katılmak için bu araçla yola çıkmıştık. en ufak tefekleri bendim o sıralar 85 kilo falandım, pivotumuzu arka koltuğa katlayarak koymuştuk yarım saatte bir arabadan çıkarıp...
  15. A

Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı?

Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı? off evladım ben neresini düzelteyim bu yazdıklarının -kişisel gelişim kitaplarının tek faydası yazarınadır, hepsi kohut'un self psikolojisinden çıkar, onları okuyana kadar horney, freud, jung, reich okumak lazım. -toplumlarda sanatın gelişmesi ? hımm...

16. A

.......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit

Ynt: .......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit başımız sağolsun ne diyeyim kan ağlıyoruz biz kan ağlarken buyrun büyük başbakanımız terör ile ilgili ilk kez bir tedbir alıyor tedbir ne mi sıkı durun medya yöneticleri ile konuşup haber yapmayın diyecek hazretleri, ölümler falan önemli değil adam...
  17. A

MTV 2011 yeni zamlar

Ynt: MTV 2011 yeni zamlar eh bugün ekstradan güncellenmiş ülke, sigaradan mazota üstüne hizbullahçılar da serbest suyundan da koy olmuş
  18. A

dürümcü (alıntı)

Ynt: dürümcü (alıntı) yalnız dürümcü adamın ev yemeği yapın demesi de şahaneymiş, e en güzeli zeytinyağlılar en sağlıklısı da o kendi ayağına sıkmış baba.

19. A

2012 Jeep Grand Cherokee SRT8 niz olsa Araziye sokarmıydınız ?

Ynt: 2012 Jeep Grand Cherokee SRT8 niz olsa Araziye sokarmıydınız ? ehh ehh kendimden utandım bu süs yapardım oyunu veren benim amma kıymetli malım olacakmış olsaymış, hayallerle yaşıyorum
  20. A

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok o da görsel olarak bana hiç çekici gelmeyen bir araç hocam yoksa cidden rahatlığı şuyu buyu 10 numara bir araç ssang yong'un yerinde olsam farklı bir dizaynını daha piyasaya sürerim bu modeli insanların sevmeme olasılığı daha yüksek.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri