dürümcü (alıntı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,715

mountaineer16

Kamp III
Yer
bursa
Sisli'deki bir dürümcünün reklam brosüründen harfi harfine aktarilmistir. ..

Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlilarinin ve genelde de Türk milletinin devamini engellemek için dis mihraklar tarafindan gündeme getirilmis suurlu bir düzmecedir. Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturusta götüren dev gibi babayigit atalarimizi ve tarlada dogum yaptiktan sonra bebegini kundaklayip, elde orak tarlada çalismaya devam eden Türk kadinlarini; kalori hesaplayan, hapsirinca yataga giren, fitness ve aerobik yapan çitkirildim tiplere dönüstürmek ve büyük Türk irkini Çinliler, Japonlar gibi siska, zayif ve sagliksiz bir irk haline getirmektir.

Icabi halinde 240 kiloluk top mermisini tek basina namluya süren bir babayigidin, kalori hesaplayan, yogurtlu kebabi reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykirim olabilir mi?

Iç yaginin, kuyruk yaglarinin, anamizin Vita yaginin kolestrol yaptigi palavradir.

Kolestrol, kebaplari yedikten sonra iki sise soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.

Sakin bu oyuna düsmeyin.

Feminizm, kadin haklari, çevre suuru ve esitlik adi altinda Türk kizlarinin akillari çelinerek, yemek yapmayi bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularini, abuk subuk yiyeceklerle yetistirecek, damak zevki gelismemis, sunta kilikli diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmislerdir.

Ayrica kör olasi dis mihraklar, bu kizlarimiza kebap, sogan, çig köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak salgam suyu içen yigitlerimize hanzo-kiro gibi sifatlar takmayi ögretmislerdir.

Ayrica son yillarda moda gibi gösterilmeye çalisilan Çin mutfagi diye birsey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatin, wog adi verilen bir tencerede yari pismis yari çig olarak hazirlanip insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazliktir. Sakin kanmayin, sakin yemeyin. Helal degildir!

Unutmayin su uyur, düsman uyumaz!

Etiketler

Ynt: dürümcü (alıntı)

Aynen katılıyorumda hareketsiz ve hantal yaşam şekli alınan kalorinin dengelenmesini gerektiriyor aksi taktirde obezite kacınılmaz oluyor bir oturuşta bir kuzuyu yedinmi ayaga kalktıgındada on kuzuyu sırtına vurup 10km yol yürümen lazım :D :D yangelip yatarsan kalbin cigerin yag baglar ben hala tereyag tüketen bir insanım sanal makina yaglarını kulanmıyorum kimyasal yiyeceklerden uzakdurmaya calışlıyorum elimden geldigi kadar ve Türk mutfagının o eşsiz lezzetlerindende hiç vaz gecmeye niyetim yok bir sefer cin mutfagı denen sacmalıgı denedim hiç bize göre degil tafsiye etmem

Aynen o yazıyı yazan kardeşime katılıyorum.Yüzyıllardır türk gibi güçlü,türk gibi cesur babayiğit insanlar şeklindeki sözler bizler için söylenmedi mi? İri kıyım ve güçlü bir nesli haplarla reçetelerle rejimlerle yok etmeye çalışan zihniyetlerin ürünüdür şimdiki yaşam şeklimiz.Etrafınıza bir bakın birsürü sıska, kemik torbası, çıtkırıldım,sürekli sağlık sorunlarından bahseden rüzgar esse hastalanan tiplerle dolu değilmi?Bence hepsi yetersiz ve suni gıdalardan oluyor.

Aynen katiliyorum,

Ben kazakistan da calisiyorum ve her Turkiye ye gidisimde 20 gunde nerdeyse 8-10 kilo aliyorum sonra ne hikmetse burada hepsi geri gidiyor.

Gene gun sayiyorum, hele bi bayramda evimde olayim, aynen ecdadimiz gibim, savurganlik yapmadan bulgur pilavindan tavuk dolmasina, kebapdan cig kofteyene varsa dum duz edecem.

Bizdeki yemek kulturu ne kimsede var, ne de lezzetlerimizin yanina yaklasabilirler.

Onemli olan vakitli ve israf etmeden tuketmek.

Kebapla iç yağıyla, terayağla, margarinle sağlıklı olunmaz, kimse kimseyi kandırmasın. Eskiden masa başı iş mi vardı, bütün işler güce dayalıydı. Fazla enerji harcayan insanda fazla yeme ihtiyacı duyuyordu haliyle. Ben çevremde çıtkırıldım insanlardan çok göbeği önden giden, poposu arkadan gelen insanlar görüyorum ne hikmetse....

yalnız dürümcü adamın ev yemeği yapın demesi de şahaneymiş, e en güzeli zeytinyağlılar en sağlıklısı da o kendi ayağına sıkmış baba.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler