Arama sonuçlarınız

1. O

97 ZJ mi satıyorum...!!! Eşi Benzeri Yok..!!!

Ynt: 97 ZJ mi satıyorum...!!! Eşi Benzeri Yok..!!! Sağolun Barış Bey. Gelir gelmez turumu attım lpg den beklemediğim kadar iyi bir performans aldım araçtan gerçekten, ayrıca öne taktırdığınız multimedia sistemi de çok başarılı olmuş, farları göz alıcı ama öndeki şoförler için biraz sorun...

2. O

Acil satılık jeep cj7

Ynt: Acil satılık jeep cj7 araç satıştan çekilmiş eğer alıcı olarak soruyorsanız :)
  3. O

97 ZJ mi satıyorum...!!! Eşi Benzeri Yok..!!!

Ynt: 97 ZJ mi satıyorum...!!! Eşi Benzeri Yok..!!! Hımm sanırım babam almış arabayı ve ben bu siteden öğreniyorum işin olumlu sonuçlandığını.. ilginç oldu :) İlginize çok teşekkür ederiz babam adına ve kendi adıma Barış Bey.. Hayırlı olsun..

4. O

Cj 5 Almalı mıyım?

Ynt: Cj 5 Almalı mıyım? hımm bende uygun fiyat diye seviniyordum ama sandığım gibi değilmiş durum sanırım.. gerçekten çok faydalı bilgiler verdiniz, teşekkür ederim... sizin önerebileceğiniz temiz sağlam olduğunu düşündüğünüz bildiğiniz araçlar var mı peki sahibinden sitesinde, konuştuğunuz...
  5. O

Cj 5 Almalı mıyım?

Ynt: Cj 5 Almalı mıyım? Açıkçası bizde bakmayı düşünüyoruz yakınlarda o araca, tam olarak bilgi verebilir misiniz yorgun görünüyor derken kaportada çürüme var demişti bana onun dışında masrafı yok dedi sahibi, çünkü bu kadar donanımlı araca göre çok uygun fiyatı, vincini kilitlerini disk...

6. O

Cj 5 Almalı mıyım?

Ynt: Cj 5 Almalı mıyım? Yorumlarınız için çok teşekkürler... piyasayı takip ediyorum uygun cj peşindeyim :) aldığınız aracın özelliklerini ve ne kadara aldığınızı yazabilir misiniz sorması ayıp :)

7. O

Cj 5 Almalı mıyım?

Ynt: Cj 5 Almalı mıyım? tamamen katılıyorum, ya çok iyi bir maddi duruma sahip olmak lazım ya da çok iyi düşünüp taşınıp almak gerekiyor ben biraz hızlı girdim olaya sanırım ama bunun heyecanıyla acele davranmamam lazım anladığım kadarıyla, yardımlarınız için teşekkür ederim...
  8. O

Cj 5 Almalı mıyım?

Ynt: Cj 5 Almalı mıyım? himm sanırım durum anlasildi arac sahipleri bu kadar yuksek miktarlar istedikleri surece cj sahibi olamayacagim :) 97 model zj yi 21bin e alırken de cj ye 15bin ustu verilmenin abes oldugunu düşünüyorum kendi adıma... cj piyasasını takip edip uygun bir cj bekleyecegim...
  9. O

Cj 5 Almalı mıyım?

Ynt: Cj 5 Almalı mıyım? Amacım konfor değil tabi ki öyle olsa aracımı satıp cj almayı düşünmem, amacım o son cümlenizdeki keyif :)... ama bu keyif çok pahalıya mal olacak gibi görünüyor... 13-14 tl ye temiz yapılı bir cj bulacağımı düşünürken 20-30 tl fiyatlar gördüm gözüm korktu resmen...

10. O

Acil satılık jeep cj7

Ynt: Acil satılık jeep cj7 hımm aracınızla orjinal cj7 olmasından da kaynaklı olarak ciddi ciddi ilgilenmeye başladım :) şanzıman 3 ileri mi 4 ilerimi sanırım t150 veye t174 diyorlardı :).. frenler disk mi kampana mı, kilit var mı.. tenteniz ne durumda

11. O

Cj 5 Almalı mıyım?

Ynt: Cj 5 Almalı mıyım? zj yi babam kendine aldı zaten, bende bir cj5 alayım diyorum yapılı temiz hem uygun fiyatlı olur diyordum ama 25 bin 30bin istiyorlar beğendiklerime onlar mı çok istiyor ben mi ucuzcuyum bilemedim ;D
  12. O

Satılık 74 Model Unimog

Ynt: Satılık 74 Model Unimog ilan güncel mi

13. O

1979 Model Orjinal CJ-5

Ynt: 1979 Model Orjinal CJ-5 ilan güncel mi?
  14. O

Doktordan Değil, Hastasından Satılık CJ7

Ynt: Doktordan Değil, Hastasından Satılık CJ7 hayırlı olsun güzel araçmış
  15. O

Satılık Wrangler Kasa CJ 5 Jeep (JeeP XJ Takaslı)

Ynt: Satılık Wrangler Kasa CJ 5 Jeep (JeeP XJ Takaslı) ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim siyah kasaya o kahverengi mükemmel uymuş çok süper bir seçim gerçekten..

16. O

Satılık Süper 77CJ

Ynt: Satılık Süper 77CJ satış güncel mi?
  17. O

Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba...

Ynt: Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba... merhabalar hoşgeldiniz... güle güle kullanın
  18. O

Özenle hazırlamış Jeep Grand Cherokee 5.9

Ynt: Özenle hazırlamış Jeep Grand Cherokee 5.9 tam bir canavara benziyor, umarım değerini bilecek biri alır..

19. O

Satılık Wrangler Kasa CJ 5 Jeep (JeeP XJ Takaslı)

Ynt: Satılık Wrangler Kasa CJ 5 Jeep (JeeP XJ Takaslı) evet o yazıları okuyarak attım mesajı mı :) 14 ten açtım pazarlığı 15 e bağlarız artık ;D ;D
  20. O

Acil satılık jeep cj7

Ynt: Acil satılık jeep cj7 aracınız çok temiz ve şık görünüyor.. pek anlamam acemiyim ama tekerler biraz büyük gibi geldi tam tur dönebiliyor mu, sürtme yapıyor mu? yapmıyorsa engelleyici koyarak mı kısıtlarınız dönüşü..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri