Arama sonuçlarınız

1. aliberkay

Satılık 5.9 Grand Cherokee!! (SATILDI)

Arac satıldı teşekkürler.

2. aliberkay

En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi?

Ynt: En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi? Bence Türkiye şartlarında en cok tercih edilen off road aracı suzukidir. Çünkü Türkiye'de genel olarak tek arac hem günlük kullanım hem de off road sürüşlerinde kullanılıyor. Sadece off-road için kıyaslarsak bence de cj serisidir ama kac...
  3. aliberkay

National Geographic'ten Sadece Gezenbilir Üyelerine Özel Kampanya!.

Ynt: National Geographic'ten Sadece Gezenbilir Üyelerine Özel Kampanya!. Merhaba formu veya linki göremiyorum.

4. aliberkay

Dünya'nın En Zor Oyunu

Ynt: Dünya'nın En Zor Oyunu 8i gecemiyorum!!
  5. aliberkay

Explorer 4.0 XLT

Ynt: Explorer 4.0 XLT ben maxxis 751 A/T kullanıyorum ve perfprmansından memnunum. Fiyatı da hepsinden ucuzdur muhtemelen :)

6. aliberkay

Grand Vitara'dan, Vitara JLX'e terfi :)

Ynt: Grand Vitara'dan Yeni Vitara JLX'e terfi :) hayırlı olsun güle güle kullanın

7. aliberkay

2005 Grand Vitara 1.6 ile Aranıza Katılıyorum

Ynt: 2005 Grand Vitara 1.6 ile Aranıza Katılıyorum Ben maxxis 751 A/T lastik taktım, Bridgestone da eminim iyidir. Yükseltme kiti arazide fark ediyor ama genelde asfaltta kullanılacak bir arabaya bencede gerek yok. Çünkü kısa sasili olan aracınızın yaklaşma uzaklaşma ve karın acıları gayet...
  8. aliberkay

Yerine bir arac alınmayacak o yuzden takas düşünülmüyor teşekkürler..
  9. aliberkay

2005 Grand Vitara 1.6 ile Aranıza Katılıyorum

Ynt: 2005 Grand Vitara 1.6 ile Aranıza Katılıyorum Siteye hosgeldiniz Bende de aynı aractan var ve cok memnunum. 3 cm lik get ile aracı yükselttim ve AT tipi lastik taktım. hafif offroad kosulları için gayet yeterli performans alıyorum vitesin otomatik olusunun zararını görmedim

10. aliberkay

Unimog Restorasyonu ve Fikirleriniz (TR)

Renk secimi çok iyi olmuş tamponları da sarı olsaymış :D

11. aliberkay

Beykoz - Riva Arası On Road (Hafif Off-Road) Gezi Düşünüyoruz...

Ynt: Beykoz - Riva Arası On Road (Hafif Off-Road) Gezi Düşünüyoruz... benim için farketmez her ikisinede gidebilirim..
  12. aliberkay

Yükseltilmiş Land Cruiser

Ynt: Yükseltilmiş Land Cruiser youtube da bu videonun devrilmeden önceki kısmını izlemiştim.. LC bence olayı aşmış butun gün sakin sakşn gezilecek parkuru 2 dakikada bitiriyo ve taklayı atarak noktayı koymuş :D

13. aliberkay

Kadınlara Özel Tasarımlar :))

Ynt: Kadınlara Özel Tasarımlar :)) Saatle torpidodaki makyaj seti çok iyi :D
  14. aliberkay

devamı
  15. aliberkay

Resimleri ancak yetiştirebildim

16. aliberkay

98 model orjinal 130.000km de hatasız bir arac Bakımları yetkili serviste yapılmıs, derileri içi dışı pırıl pırıl duruyor. Arac bir yakınımın bende son iki senenin bakım kagıtları var. (dif kutusu, viraj demirleri, bilimum kece ve contalar vs..) İsteyene detaylı bilgi verebilirim. Resimleri...
  17. aliberkay

Cj7 Orj. Kesme Ya da Kısaltma Değil (Kırmızı Şeytan)

Hayırlı satıslar :)
  18. aliberkay

Sizce Hangi Jeep Off-Road'a Hazırlanmalı ?

Ynt: Sizce Hangi Jeep Off-Road'a Hazırlanmalı ? Gecen gün sanayide bir zj tüp taktırıyordu aracı kaldırmıslardı bende baya bir inceleme fırsatı buldum. Aracın altında ne karter ne orta dif ne benzin deposunda koruma sacı yoktu ve çok şaşırdım. Zjlerde koruma sacı olmyor mu yada benim gördüğüm...

19. aliberkay

Motosiklete Bin Oğlum, Çünkü Motosiklet Hayattır

Ynt: Motosiklete Bin Oğlum, Çünkü Motosiklet Hayattır Bende gecen sene sattıgım motosikletimi çok özlüyorum :(
  20. aliberkay

Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı...

Ynt: Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı... Hayırlı olsun Nadir Bey keyifli şürüşler dilerim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri