Grand Vitara'dan, Vitara JLX'e terfi :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Gezginkopek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,312

Gezginkopek

Yaşadığın toprakları tanımadıkça sen sen değilsin
Yer
ISTANBUL
Web
www.gezmeyiseviyoruz.com
2005 Model Grand Vitara'mı satmıştım. Amaç ise gezerken dal, taşa maruz kalırken araca acımamdı. .. Grand Vitara'mda 3" yükseltme ve MTR lastikle donatmış ama sonradan geliştirmeden satmıştım.. Reha'nın kulakları cınlasın bundan sonra belki bir Disco sonra da Defender'larız...

Şimdi geldi 2000 Suzuki JLX. Bununla daha rahat gezeceğimi düşünüyorum.. Denemek için bir Bursa yapıp geldim. Keyifli bir araç.. Araç özellikleri ise şöyle
- 3 Kapı JLX
- Warn 8000 Vinç
- Çelik tamponlar
- Body-Kit
- Ön-arka ayna mahruti
- Arka Çeki demiri
- Goodyear MTR Lastikler..

Bir tek eksiğim var gece için tepe sis farları ve projektörler. Haftayada onları da hallettikmi tamamdır.

Fotolarını çekemedim. Yarın çekip buraya eklerim.

Etiketler

Ynt: Grand Vitara'dan, Vitara JLX'e terfi :smiley:

Terfi dediğiniz rütbe sökme gibi olmuş ama :D Hayırlı olsun güle güle kullanın.

camouflage' Alıntı:
Terfi dediğiniz rütbe sökme gibi olmuş ama :D Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Valla aslında öyle değil. Bende Grand Vitara 2005 Model, otomatik vites, 3" Yükseltme kiti ve MTR lastikler vardı. Model düştü ama benim için rahatlık arttı. Şu andaki aldığım araçta Warn Vinç, Ayna mahruti ve alt komple koruma benim için eksiklerdi ve tamamlandı. Arazide daha düşük modelle hareket etmek daha kolay. Çizildi, kırıldı, bozuldu derdini daha az hissedeceğimizi umut ediyorumki aynen bugün öyle oldu.

Bu arada aracın İzmit gezisinde fotosunu çekebildim.

İşte benim Suzuki:
DSC_4646.JPG

murat arkadaşım aracın hayırlı olsun. allah kaza bela vermesin. tanışmak dileklerimle... :smiley:

Arkadaşlar teşekkürler. Daha çok tecrübe ettikçe ne olduğunu anlayabileceğim..Grand Vitara'dan sonra, içeri gelen motor gürültüsü ve az konforu biraz yadırgadım ama hafta sonu eğlenleceleri için yeter kaantindeyim.

Bakımlarını yaptırdım. Şimdi bazı eksikleri tamamlamak istiyorum. Sis farları, bunun için bagaj taşıyıcı veya açık bagaj alacağım. İnternetten iki firma buldum ama onlarda Ankara'da. Bugün telefonlaştık İstanbul'da satış yerleri yokmuş..Ancak kargolayabileceklerini söylediler. Fiyatları çok makul. Ama görmeden almak zor geldi. ( www.yurttel.com.tr ve www.otsoto.com.tr

Telsiz olayını benim CB 40 Kanal el telsizi ile çözüyorum, ona da sanırım Karaköy'den bir anten bulmam gerekecek.

Tavsiyeniz varsa sevinirim. Bu hafta o eksikleri de tamamlayayım.

benim araç grand vitara 5 kapı kendi sepettimi ben tasarladım önlerde 6 tane sis arkada 2 tane sis var hi jack i sepet e bağladım ebatları en 106 cm boy 180 cm yükseklik 12 cm gibi sis farlarını gitti gidiyordan 17 ytl çift tini aldım ampulleri dahil sepet i arkadaşımın firmasında ürettirdiğim için para vermedim ama baya uğraştılar siyah statik boya yapıldı kendi firmamda üstüne örtü yaptım kenarlarına kuş gözü açtım içinden siyah lastik geçirdim sepet te yanlarda kanca var oraya takıyorum çadır uykutulumu sandelyeler masa falan filan hepsini koyabiliyorum.

ali günpay' Alıntı:
benim araç grand vitara 5 kapı kendi sepettimi ben tasarladım önlerde 6 tane sis arkada 2 tane sis var hi jack i sepet e bağladım ebatları en 106 cm boy 180 cm yükseklik 12 cm gibi sis farlarını gitti gidiyordan 17 ytl çift tini aldım ampulleri dahil sepet i arkadaşımın firmasında ürettirdiğim için para vermedim ama baya uğraştılar siyah statik boya yapıldı kendi firmamda üstüne örtü yaptım kenarlarına kuş gözü açtım içinden siyah lastik geçirdim sepet te yanlarda kanca var oraya takıyorum çadır uykutulumu sandelyeler masa falan filan hepsini koyabiliyorum.

Aldığınız sis farlarının performansı nedir? Su geçirmez ve iyi aydınlatsın diyorum ama dediğiniz fiyat çok ekonomik geldi, bunları sağlamıyor olabilir. Projektör konusunda bir araştırmanız oldu mu?

http://www.isoff.org.tr/upPhotos/photo_galleries/BaCo_2008//24_5_2008_bacokampi201016.jpg sepetin resimlerini yarın eklerim şimdilik sıkıntım yok ilk takıldığında role takılı kaldı daha sonra değiştirdiler şimdi sıkıntı yok

ben bu sisten aldım ucuz bilerek aldım herkes ilk önce sisleri kıracağımı söyledi o yüzden gerçi sisler hariç herşeyi kırdık ;D ;D http://urun.gittigidiyor.com/ModaCar-Dikdortgen-Kafesli-Sis-Lambasi-491116_W0QQidZZ10075642 projektör düşünüyorum fakat daha kafama göre bir şey bulamadım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR