Arama sonuçlarınız

1. tolgas

Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. senın getınle aynı onlar doguş

2. tolgas

Nissan pickup hararet problemi !

Ynt: Nissan pickup hararet problemi ! yan sanayı abıcım o ben orj den bahsedıyorum
  3. tolgas

Ynt: Nissan pickup hararet problemi ! walla bnm arabada öle olmuştu. ben termiği kitledim direk baglattım hararet olayı bitti..... 1200 tl oldugu ıcın navaranın termıgı önce kitleyıp denedık kesıcekmı die... motor sıcakken stop edıp fanı elınızle cevırdıgınızde eger cok yumusaksa termık...

4. tolgas

Ynt: Nissan pickup hararet problemi ! aynı sıkıntı bendede oldu cok uğrastım. devırdaım radyator herseyı degıstım geçmedi.... meersem fan termiğindenmiş.... camura gırıp cıktıgım ıcın devamlı fan termıgını bozmusum .... fan clutch die gecer
  5. tolgas

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME tenhalarda kıstırmak lazım senı mucahıt abi ;D

6. tolgas

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME Ya senle bas edilmez cem abi harbiden hakli ;D abi kupadan yukselmicek zaten ole bisi yok... Bnmde ugrasicak dermanim kalmadi zaten ole fantazilere girersek cok ugrasicaz..... Bide tipsiz bisi olucak bu sefer... Okadar buyuk lastik koyucaz aks kesicek sanzuman...

7. tolgas

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME bu arada kafada soru ısaretıde yok degıl bukadar yuksek olunca yan egımlerde devrılme rıskıde cok olucak... bıde kapı esıgı 130 140 cm lere gelıcek.... kullanışlı bişi yapmak lazım bırazda.... bakalım düşünme aşamasındayız.... bu arada şase 130 cm lerede gelebılır...
  8. tolgas

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME ya mucahıt abı toyota yapıyoruz yıne konusuyosun... LR a konusuyosun anladıkta hanı toyota kardeşti ;D neyse bugun yaklasık bı ölçü cıkardık 100 110 cm de kalıyo şase.... atilla usta ısrarla direnıyo yapmamaya nasıl ınıp bınıceksınız dıyo ;D dedım sen yap bız bı...
  9. tolgas

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME Bide suan arabada 35 lastik war ondarda degisicek yani ;D

10. tolgas

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME Daha ne yapalim abi on arka helezonlu fj40 yapiyoruz. Sana sole solim tahmini olarak sehpada suan sasi ve belime geliyo yuksekligi bitince 10 cm yukari 10 cm asagi ne olur bilemem bitince bakicaz ;D

11. tolgas

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME Oooh mucahit abiyle guzel makara yapcaz videoya ceker koyarim ama buraya bak ;D
  12. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar asfalta cıkınca 4x 2 ye alıp yurudugune gore duruyodur heralde saft ömer bey ;D

13. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar way anasını arkadas nasıl oluyo ya ;D walla cok ilginç yeni şeyler ögrenıyoruz ;D
  14. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar dedıgı ımkansız ;D nasıl olabılırkı ;D
  15. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar arka 2 lastıktemı donmuyodu ;D

16. tolgas

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok cok güzel olmuş... arazıde deneme fırsatınız oldumu ? emınım arazıdede cok basarılıdır. bu arada arb aır locker demıssınız.. bıldıgım kadarıyla arkada orj kılıt war zaten ayrıyetten önemı taktınız ?
  17. tolgas

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME sagol emrah :)
  18. tolgas

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME ....

19. tolgas

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME baskı balata bilya değişti.. motor takozları sanzuman takozları değiştirildi... elektronık atesleme ıcın distributor değiştirildi...
  20. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Ewt yrn tekrar sormazsin dimi ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd