Nissan pickup hararet problemi !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oygar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,386

oygar

Ana Kamp
Bir konuda bir şey danışmak istiyorum. Bende bir hararet problemi başladı...Servis sebebini bulamadı .Hertürlü testler yapıldı endeskopi ile silindir içlerine bile sisteme basınç verilerek bakıldı. Araç normal kullanımda hiç sıkıntı yaşamıyor arazidede arazi vitesli tırmanmalardada sorun yok... nezaman otobanda uzun yolda 3-5 km lik rampalara 100-110 km gibi girince hararet ibresi başlıyor tırmanmaya, genleşme kabı dolup hatta bazen tahliyesinden kaçırıyor bile... Termostat, devridaim, herşey doğru çalışıyor. Kaçak su da yok...
Not: Ben aracın kasasını 5 cm kupayı yükselttim, motor aşşağıda kaldığından pervane radyatör ekseninden 5 cm aşşağı düştü bu sebep olabilirmi diye düşünüyorum ama, ilk bunu yaptığım zaman yapması lazımdı! bu sıkıntı yaklaşık 6 ay sonra başladı...

selamlar...

Etiketler
Ynt: Nissan pickup hararet problemi !

aynı sıkıntı bendede oldu cok uğrastım. devırdaım radyator herseyı degıstım geçmedi.... meersem fan termiğindenmiş.... camura gırıp cıktıgım ıcın devamlı fan termıgını bozmusum .... fan clutch die gecer

termiği mi değişip bakalım diyorsun ? Ama termik bozulsa devamlı harareti tetiklemezmi? rölantide çalışırken motoru açıp baktığımda çat çut devreye girip çıkıyor gerçi ama...Belki zamanı doğru değildir...

walla bnm arabada öle olmuştu. ben termiği kitledim direk baglattım hararet olayı bitti..... 1200 tl oldugu ıcın navaranın termıgı önce kitleyıp denedık kesıcekmı die... motor sıcakken stop edıp fanı elınızle cevırdıgınızde eger cok yumusaksa termık dagılmıs demektır kontrolunu bu sekıldede yapabılırsınız

1200 tl mi? japon araç termikleri maksimum 100 lira falan... hatta benimkisi 85 lira sanırım...

http://www.otoyedekparcaburada.com/NISSAN-PICK-UP-D22-9702-FAN-TERMIGI-KUCUK-TIP-TD25-25cc,PR-20978.html

yan sanayı abıcım o ben orj den bahsedıyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR