Bir konuda bir şey danışmak istiyorum. Bende bir hararet problemi başladı...Servis sebebini bulamadı .Hertürlü testler yapıldı endeskopi ile silindir içlerine bile sisteme basınç verilerek bakıldı. Araç normal kullanımda hiç sıkıntı yaşamıyor arazidede arazi vitesli tırmanmalardada sorun yok... nezaman otobanda uzun yolda 3-5 km lik rampalara 100-110 km gibi girince hararet ibresi başlıyor tırmanmaya, genleşme kabı dolup hatta bazen tahliyesinden kaçırıyor bile... Termostat, devridaim, herşey doğru çalışıyor. Kaçak su da yok...
Not: Ben aracın kasasını 5 cm kupayı yükselttim, motor aşşağıda kaldığından pervane radyatör ekseninden 5 cm aşşağı düştü bu sebep olabilirmi diye düşünüyorum ama, ilk bunu yaptığım zaman yapması lazımdı! bu sıkıntı yaklaşık 6 ay sonra başladı...
selamlar...
Not: Ben aracın kasasını 5 cm kupayı yükselttim, motor aşşağıda kaldığından pervane radyatör ekseninden 5 cm aşşağı düştü bu sebep olabilirmi diye düşünüyorum ama, ilk bunu yaptığım zaman yapması lazımdı! bu sıkıntı yaklaşık 6 ay sonra başladı...
selamlar...