Arama sonuçlarınız

1. 4x4-90bg

DACİA DUSTER 4X4 ARAZİ PERFORMANSI VİDEO

Ynt: DACİA DUSTER 4X4 ARAZİ PERFORMANSI VİDEO Eliniz sağlık sayın Ümiterkan, videolarınızın çoğunu izledim çok güzel arazi yapıyor arabanın hakkını veriyorsunuz

2. 4x4-90bg

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi : ) arabanın %95i girmiş suya hala eliyle çekmeye çalışıyor, Hulk olsan çekemezsin içi su dolmuş olmuş sana 5 ton : )
  3. 4x4-90bg

Duster Facelift Fotoğrafları

Ynt: Duster Facelift Fotoğrafları

4. 4x4-90bg

Ynt: Duster Facelift Fotoğrafları Dacia Türkiye bu yıl dusterda güncelleme yok diye açıkladı (ayrıca bu fotoğrafların facelift le ilgisi yok)
  5. 4x4-90bg

Ynt: Duster Facelift Fotoğrafları Dusterda bu yıl güncelleme yok

6. 4x4-90bg

dacia duster'a citroen c3 arkadan vurursa...

Ynt: dacia duster'a citroen c3 arkadan vurursa... Geçmiş olsun gerçekten de Duster da bir şey yok

7. 4x4-90bg

4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı

Ynt: 4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı Ben varım ama Antalya ve civarındayım
  8. 4x4-90bg

DACİA DUSTER 4x4 137 HP YÜKSELTME 4.5 CM

Ynt: DACİA DUSTER 4x4 137 HP YÜKSELTME 4.5 CM Saygılar
  9. 4x4-90bg

Ynt: DACİA DUSTER 4x4 137 HP YÜKSELTME 4.5 CM Virajlarda demek istedim (ağırlık merkezi yükseldiği için takla atmamak için daha yavaş girmek gerekiyor)

10. 4x4-90bg

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Evet batırmak için uğraşmış, o çamurun 10 katı kötü yerlerden sorunsuz geçtim ben

11. 4x4-90bg

Ynt: DACİA DUSTER 4x4 137 HP YÜKSELTME 4.5 CM Elinize sağlık, dönüşlerde dikkat
  12. 4x4-90bg

DUSTER RAMPA ÇEKİŞ

Ynt: DUSTER RAMPA ÇEKİŞ Rampa ne kadar dik bilmiyorum ama ben 90 beygirde bile öyle bir sorun yaşamıyorum çok canlı tırmanıyor

13. 4x4-90bg

Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli?

Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli? "her yol durumuna hazır araç diye birşey yoktur, her yol durumuna hazır sürücü vardır" : )) yorumsuz
  14. 4x4-90bg

Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli? 4x2 = Helezon yaylı dingil 4x4 = Her biri bağımsız McPherson 4x4 lerde takla atma riski daha düşük. Şehir içi yollarda hiç bir yerde tertemiz yarasız cam gibi asfalt yok. Auto mod yakıt sarfiyatını pek...
  15. 4x4-90bg

buda benim dusterr

Ynt: buda benim dusterr Bu yakıt olayı o kadar abartılacak bir durum değil benim ki şehir içi 6.5lt yakıyor

16. 4x4-90bg

buda benim dusterr

Ynt: buda benim dusterr Çok doğru seçim yapmışsınız, 403 otobüs gibi geliyor alçak arabadan sonra, yüksek ve konforun tadını kazasız mutlu günlerde çıkarın
  17. 4x4-90bg

Duster'ı dik orman kesim sahasında denedik..

Ynt: Duster'ı dik orman kesim sahasında denedik.. Harika Elinize sağlık, fotoğraflar her şeyi anlatıyor
  18. 4x4-90bg

DUSTER 4WD ''OFF ROAD ABS''

Ynt: DUSTER 4WD ''OFF ROAD ABS'' Ben yaşadım bunu, arazide işe yarıyor. 30cm yüksekliğinde yağlı-ıslak çamurda <lock> olarak giderken dönmeden önce ani fren yaptım ve ABS titremesi olmadan etkili fren yaptı

19. 4x4-90bg

Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli? Turgut68 e tamamen katılıyorum. Aynı fiyata Laureate versiyon ciddi anlamda bir getiri sağlamıyor araca, boyalı parçalar, kol dayama (internette 100TL), arka cam otomatik vs.. öte yandan 4x4 McPherson sistemi...
  20. 4x4-90bg

Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli? Mossin hala sıkıntısını atamamış : ) --- Duster ile yakıt açısından kıyaslama yaptım, eğer sürekli dur kalk yapmıyorsan, kalkışta çok yüklenmiyorsan gaza şehir içi aynı yakıyor Auto ile 4x2. Ben %90 Auto...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri