Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
: ) arabanın %95i girmiş suya hala eliyle çekmeye çalışıyor, Hulk olsan çekemezsin içi su dolmuş olmuş sana 5 ton : )
Ynt: DACİA DUSTER 4x4 137 HP YÜKSELTME 4.5 CM
Virajlarda demek istedim (ağırlık merkezi yükseldiği için takla atmamak için daha yavaş girmek gerekiyor)
Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli?
"her yol durumuna hazır araç diye birşey yoktur, her yol durumuna hazır sürücü vardır" : ))
yorumsuz
Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli?
4x2 = Helezon yaylı dingil
4x4 = Her biri bağımsız McPherson
4x4 lerde takla atma riski daha düşük. Şehir içi yollarda hiç bir yerde tertemiz yarasız cam gibi asfalt yok.
Auto mod yakıt sarfiyatını pek...
Ynt: buda benim dusterr
Çok doğru seçim yapmışsınız, 403 otobüs gibi geliyor alçak arabadan sonra, yüksek ve konforun tadını kazasız mutlu günlerde çıkarın
Ynt: DUSTER 4WD ''OFF ROAD ABS''
Ben yaşadım bunu, arazide işe yarıyor. 30cm yüksekliğinde yağlı-ıslak çamurda <lock> olarak giderken dönmeden önce ani fren yaptım ve ABS titremesi olmadan etkili fren yaptı
Turgut68 e tamamen katılıyorum.
Aynı fiyata Laureate versiyon ciddi anlamda bir getiri sağlamıyor araca, boyalı parçalar, kol dayama (internette 100TL), arka cam otomatik vs..
öte yandan 4x4 McPherson sistemi...
Mossin hala sıkıntısını atamamış : )
---
Duster ile yakıt açısından kıyaslama yaptım, eğer sürekli dur kalk yapmıyorsan, kalkışta çok yüklenmiyorsan gaza şehir içi aynı yakıyor Auto ile 4x2.
Ben %90 Auto...