Arama sonuçlarınız

1. erdalyaman

ARAZİDE VİNÇ ATACAK BİR YER BULAMAZSANIZ?

Ynt: ARAZİDE VİNÇ ATACAK BİR YER BULAMAZSANIZ? Eğer bir aparatınız yoksa, uygun bir yere lastik genişliğinde ve stepnenizin 3/4 ü girecek şekilde bir çukur kazın, stepnenizi oraya yerleştirip etrafını doldurun, jant deliğine vinç halkanızı bağlayın. İşe yarayacaktır. (kazıyı dik yerine biraz...

2. erdalyaman

Grand Vitara 2.0 JLX-AL Çekiş Sistemi Hakkında

Ynt: Grand Vitara 2.0 JLX-AL Çekiş Sistemi Hakkında Abdullah beyin yorumuna katılıyorum ancak Yeni GV da 4L durumu olmuyor. 4H den lowa geçerseniz doğrudan 4L lock geçmiş oluyorsunuz. Bence bu biraz sakıncalı bir durum, sert zeminde 4Llock durumunda dişliler kasıntıdan dolayı zarar...
  3. erdalyaman

Defenderin Arazi vitesi kullanımı hakkında bilgi ?

Ynt: Defenderin Arazi vitesi kullanımı hakkında bilgi ? Ana sayfa-araçlar-lanndrover bölümünde çok geniş bilgi bulabilirsiniz.

4. erdalyaman

Şanlıurfa Göbeklitepe Kazıları Tarihi Altüst Ediyor: 12 Bin Yılık İnsan

Ynt: Şanlıurfa Göbeklitepe Kazıları Tarihi Altüst Ediyor: 12 Bin Yılık İnsan Göbeklitepe 12.000 yıllık geçmişiyle gerçekten olağan üstü bir antik bölge, dünyada eşi benzeri yok. Tanıtım için Kültür bakanlığının umarım ciddi çalışmaları vardır. National Geographic in bir belgesel hazırladığını...
  5. erdalyaman

50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır?

Ynt: 50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır? Ben 4 mevsim çadırımı yazın da kullandım, bir sıkıntı yaşamadım. 2 kat arasında kalan havanın ısı yalıtımına faydası olduğunu düşünüyorum. Ancak yazın imkan varsa bir ağaç gölgesine kurmakta fayda var

6. erdalyaman

Ynt: 50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır? Hepsi de olur, ama ben olsam Lafumayı tercih ederdim. Diğerlerini tanımıyorum ama lafuma en iyi markalardan biridir. İşin hakkını verdiğini düşünüyorum

7. erdalyaman

Ynt: 50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır? Çadır alırken (kişi sayısı+1) olarak almanızda yarar var. 2 kişilik diye satılan çadırlarda içeri başka eşya koymanız için pek yer kalmaz. Biraz sıkışık olur. Siz yaz ve sonbaharda kuıllanacağınız için 3 mevsim yeter...
  8. erdalyaman

Satılık (Rocky-Road) Wheel spacer 1" Suzuki Vitara için 4 adet

Ynt: Satılık (Rocky-Road) Wheel spacer 1" Suzuki Vitara için 4 adet Spacerler satılmıştır. İlan kaldırılabilir
  9. erdalyaman

Satılık (Rocky-Road) Wheel spacer 1" Suzuki Vitara için 4 adet

Ynt: Satılık (Rocky-Road) Wheel spacer 1" Suzuki Vitara için 4 adet Önceki kasaya (2004-2006) uyumlu ancak 2008 i bilmiyorum. Bijon adet ve ölçüsü 5x139.7 ise uyar. El kitabınızdan bakabilirsiniz

10. erdalyaman

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Tebrikler :) Çok güzel olduğuna eminim, merakla bekleyeceğim

11. erdalyaman

Disco-1 Orijinal Tampona Vinç Montajı Uygulaması

Sayın huntercemal, sizinki de çok iyi bir çalışma olmuş :) Tamamen kamufle etmişsiniz. Vinç sararken halatın sarma durumunu gözleyebilmek için tamburu görünür yapmayı özellikle düşündüm.
  12. erdalyaman

Defender Arka Difransiyel Kilidi

Ynt: Defender Arka Difransiyel Kilidi Arkadaşlar konu daha önce işlenmişti http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47738.msg531471#msg531471

13. erdalyaman

97 Discovery Hakkında Bilgi

Ynt: 97 Discovery Hakkında Bilgi Mpi discolar ile ilgili forumda paylaşılan bilgiler var öncelikle onları okuyun sonra karar verin derim. Genel olarak 2,0 mpi yerine 3,9 v8 ler tercih ediliyor.
  14. erdalyaman

Yedigöller Gezimiz ( Kar ve Yedigöller) 29/01/12

Ynt: Yedigöller Gezimiz ( Kar ve Yedigöller) 29/01/12 Gerçekten karda muhteşem görüntüler, paylaşım için teşekkürler.
  15. erdalyaman

Teşekkür ederim :) Biz bazı işlemlerde deneme/yanılmalar yaşadık bu nedenle paylaşmak istedim.

16. erdalyaman

Vinç tablası önündeki parçada vinç istikamet makarasına göre ağız açıldı, sonra bu parça da kaynatıldı (incelediğim çoğu vinçte bu parça 5 mm sac iken biz yine 10 mm yaptık. Çeki mapalarını bağlamak için önceden hazırlanan delikli parçalar vinç tablasına kaynatıldı. Eski tampon ön görüntüsünden...
  17. erdalyaman

Tabla genişliğine göre tampon kesildi , 2 yan parça tekrar kullanıldı. Tabla yerine yerleştirilip son kontroller yapıldı. Kaynak nedeniyle biraz çekmeler oluştuğunu gördük buralar taşlandı
  18. erdalyaman

Vinç tablasını 10 mm sac ile yaptık. Su birikmemesi için 4 adet delik açıldı

19. erdalyaman

Araştırmalarımda vinç tablasının şase üzerinde 2 şer hazır deliğe cıvatalarla bağlandığını görmüş ve ustama söylemiştim. Ancak ustam "arka taraftaki 3. deliği de kullanalım" dedi, peki dedik :) Arkadaki 3. delik geniş olduğundan buraya içinden cıvata geçecek şekilde burç yapıldı. Aracımda...
  20. erdalyaman

Çelik/demir vinç tamponu yapmadan mevcut tampona vinç uygulaması yaptık. Konu ile ilgili bilgi ve resimleri paylaşmak istiyorum, benzer uygulama yapacaklara yararlı olabilir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri