Arama sonuçlarınız

1. N

Eski arabası olanlara kötü haber...

Ynt: Eski arabası olanlara kötü haber... ben hopa da yaşıyorum. gürcistan sınırı yani. 30 km ötede batum şehri var... adamlar Almanyadan vergisiz araç getirebiliyorlar. Orada çalışan teyze oğlu 5000 dolara (7000 lira) 2007 model passat aldı. batumdan gelip Türkiyede elma armut satan adamlar...

2. N

hararet yaptıktan sonra stop edince çalışmıyor

Ynt: hararet yaptıktan sonra stop edince çalışmıyor araç sürekli hararetli çalışıyorsa radyatörün ön kısmına 2. bir fan taktırın, buna yayla fanı deniyor, içeriye bir düğme ekliyorlar ve aracınızın hararet göstergesi yükselmeye başlayınca bu düğmeyi açıyorsunuz ve motor soğuyor... benim eski...
  3. N

Ynt: Eski arabası olanlara kötü haber... auto show fuarında mermerler otomotivin sahibi açıkladı...

4. N

Bildiğimiz üzere Türkiyede araç eskidikçe mtv düşer. Modern ülkelerde bu tam tersiymiş yani araç eskidikçe vergisi artıyormuş nedeni ise çevreyi korumakmış... Türkiye de de otomobil üreticilerinin isteği ile benzer sistem uygulamaya konacakmış. Yani araç yeniyken mtv az olacak, eskidikçe...
  5. N

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? emniyet kemerinin sesini susturmak için kemer girişine takılan 4-5 tl lik bir aparat var. Oto aksesuarcılarda var. çok indi binde yaparken lazım oluyor...

6. N

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? hocam temiz araba kolay kolay galeriye düşmez, sahibinden satılır. şimdiye kadar bizim aileye galeriden araba girmedi girmez de, (babam, ben abim 50 civarı araba geldi geçti, şu an 7 araç var...) internetten bakarken direk galerileri eliyorum... benim şansım, aile...

7. N

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? bir dönem çok araştırdım. suni derinin çok terlettiğini söylediler vaz geçtim. gerçek deride 2 bin tl ye falan mal oluyor, aracına göre değişir tabi....
  8. N

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? ben de hevesle bekliyordum ama beklentilerimi karşılamadı, 2001 opel frontera almaya karar verdim :) bu araca 22 bin verip cebimde kalan 26 bin tl ile bol bol benzin alırım :P
  9. N

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? 4x2 suv almanın mantığını anlamış değilim ama bu durum "zevk meselesi" ile açıklanıyorsa buna kimse bir şey diyemez sadece saygı duyulur 4x4 suv olsunda hiçbir extrası olmasın, ucuz ve sağlam olsun diyen dacia duster alabilir. yok ben her türlü konforu, teknolojiyi...

10. N

Artvin; Murgul Karagöl, Borçka Karagöl - Macahel, Şavşat Karagöl ve Yaylalar

Ynt: Artvin; Murgul Karagöl, Borçka Karagöl - Macahel, Şavşat Karagöl ve Yaylalar Artvin'e geldiğinizde yapamayacağınız şey yoktur. Bir kaç örnek: Hopa'da mavi le yeşilin buluştuğu kıyılarda denize girebilirsiniz. hopadaki kopmuş plajı çok güzeldir Türkiyenin en lezzetli balıklarını burada...

11. N

Frontera 3.2

Ynt: Frontera 3.2 ben de çok beğeniyorum bu arabayı. Nissan patfinder alacaktım ama 18 lt benzin harcaması beni korkuttu vazgeçtim. şimdi opel frontera ya bakıyorum. 3.2 olanlarının şehir içi yakıtı nedir? vergisi kaç tl ? yedek parça kolay bulunur mu, ucuz mu? deposu kaç litre alması...
  12. N

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? hangi versiyonda navigasyon var?

13. N

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? 48 civarı fulü... full 4x4 30-32 olsa alınır da o paralar verilmez... nissan alınır o fiyata....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri