Arama sonuçlarınız

1. moger

LC 80 Seri İçin Alt Korumalar

Toyota'cı dostlar.... Ersun(OffRoader-EB) aracı bakımdayken,alt kaplamaları sökülmüştü,sağolsun bizi kırmadı ve kaplamaların kalıbını çıkarmak için müsade etti.Bende motor ve şanzuman kaplamalarını alıp soluğu Mehmet Becce'de aldım.Sağolsun o da işinin yoğunluğu arasında bize yardımcı oldu ve...

2. moger

Land Cruiser Yükseltme Kiti

Ynt: Land Cruiser Yükseltme Kiti Ayrıca Toyota'cı dostlar,Tarkan ARB nin son ürünü olan 47 litrelik buzdolabından 5 adet sipariş vermiş,yolda geliyor. .. Bana dün söyledi ben birini ayırtttım...sanırım ilk kez ürünü çekceğinden gümrük çıkışı fiyat bildirecek..İhtiyacı olanlar...
  3. moger

Ynt: Land Cruiser Yükseltme Kiti Gökhan bey Tarkan ARB nin tüm ürünlerini getiriyor.Eğer ARB bullbar tampon istiyorsanız telefonla irtibata geçip sipariş listesine tabii ki ekleyebilirsiniz..

4. moger

Ynt: Land Cruiser Yükseltme Kiti snorkeli sayende sipariş verdik :)15 gün içinde sanırım elimde olur... Tamam ,Tarkan beni fiyat için aradığında size buradan fiyatı ve süresini ilan edeceğim..görüşmek üzere....
  5. moger

Ynt: Land Cruiser Yükseltme Kiti Arkadaşlar telaş etmeyin Tarkan 'la irtibat halindeyim. Tarkan'a listeyi verdim. listedeki 2 parçanın kodlarını sayfada göremeyince Avustralya ya mail attı. cevap gelir gelmez bana fiyat bildirecek.. bana almak isteyenler bildirsin.Yanlış anlaşılmasın bundan...

6. moger

Ynt: Land Cruiser Yükseltme Kiti Arkadaşlar selam.. Dün Taroto Tarkan'la görüştüm kendisi arkadaşım. Benim Toyota'ya yükseltme kitini internetten sipariş verip Ups vekaletli getireceğim falan deyince'' bana niye söylemedin gelen malların arasına koyardık'' dedi.Biliyorsunuz Tarkan Oldanemu'nun...

7. moger

TüvTürk Muayene Kabusu (Landcruiser BJ60) !..

Ynt: TüvTürk Muayene Kabusu (Landcruiser BJ60) !.. Geçmiş olsun benim de Tuv Turk 'le başım dertte... Bilen bilir İstanbul 'da en sakin Tuv istasyonu için Selimpaşa daki Kavaklı istasyonunu söylerler... VX 80 ne lpg taktırınca muayeneye gittim. önce sızdırmazlıkta simit depo taktırdığım ve...
  8. moger

Toyota Landcruiser Çift Akü Sistemi Hakkında

Ynt: Toyota Landcruiser Çift Akü Sistemi Hakkında Heytem bey gösterdiğiniz yoldan dikkatlice ilerleyeceğiz :) zamanı geldiğinde ,engin tecrübelerinizi paylaşmak isteriz :)
  9. moger

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Uğur Abi selamlar....Öncelikle Festivalde görevli tüm ekibin özverisini kutlarım. Gelemesek de resimlerden mükemmel geçtiği aşikar.... Bu arada Cumartesi günü yayınlanan Kanal A daki Jeep buluşmasının kayıdı benim Digitürk receiver'da kayıtlı.. Bu...

10. moger

3B Motora turbo

Ynt: 3B Motora turbo Suat Bey aramıza hoşgeldiniz :) babaya selamlar.....

11. moger

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Bende uzun bir süre takip etmiştim o LC'yi...Aile içinde kaldığına şimdi çok sevindim. Arka çamurluklardaki olmayan çıtalardan tanıdım :) canlılar gibi onlarında kendine has benleri,lekeleri var...tanımak kolay :) Tekrardan hayırlı...
  12. moger

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Kabzımal çıktı :) domatissss biberrr patlıcannnnnnnnn.........tek rakibim Erman Toroğlu........

13. moger

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Mesut Bey Hayırlı olsun ..güle güle kullanın. benimkinin ikizi de sizde sanırım :) bu araç İstanbul Kemerburgaz daki satılık olan araçmıydı?
  14. moger

1990 Model 80 Seri (Fully Loaded)

Ynt: 1990 Model 80 Seri (Fully Loaded) İlgin için teşekkürler Ersun...Görüşmek üzere.....
  15. moger

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Hayırlı olsun Çağlar güzel olmuş aracın. Bende snorkeli ,lastikleri bekliyorum... yolda geliyorlar....Bir takım MT lastikler içinde ayrıca jant ayırttım. önümüzdeki aydan itibaren, vinçle beraber tamponlar falan bizim toramanın da şekli...

16. moger

Adana'da Bir Landcruiser VX80

Ynt: Adana'da Bir Landcruiser VX80 Sanırım bu Adana'daki araç sahibini bulmak üzere... Vecihi ustayla ekspertiz,bakım için bağlantıya geçtiler bile...
  17. moger

Avustralya... Sırt Çantasıyla... Tek Başıma!..

Ynt: Avustralya... Sırt Çantasıyla... Tek Başıma!.. Sen Bizim Babamızsınnnn......sen ne dersen o olurrrrrr.......Sen Bizim Babamızsın sen ne dersen o olurrrrr........ :)
  18. moger

87 Landcruiser Yeni Jant ve Lastiklerim

Ynt: 87 Landcruiser Yeni Jant ve Lastiklerim Gözlerimiz yolda lastikleri bekliyoruz Erkan :)

19. moger

87 Landcruiser Yeni Jant ve Lastiklerim

Ynt: 87 Landcruiser Yeni Jant ve Lastiklerim Umut bey hayırlısı olsun ..çok şık olmuş. Darısı başımıza :)
  20. moger

Harika Yenilenmiş Toyota BJ 45

Ynt: Harika Yenilenmiş Toyota BJ 45 Meraklandık hocam nedir icebergin altından çıkacak? :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri