Adana'da Bir Landcruiser VX80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutcelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,373
Ynt: Adana'da Bir Landcruiser VX80

Sanırım bu Adana'daki araç sahibini bulmak üzere... Vecihi ustayla ekspertiz,bakım için bağlantıya geçtiler bile...

Etiketler

Bu haber güzel benim aracin eşini ist de gormek çok hoşuma gider.

Bu aracın vincine TUVTurk onay verir mi acaba,
bildiğim kadarıyla dışarı taşan aksesuarlara pek sıcak
bakmıyorlarmış...Olmadı diyelim o vinç tampon içine
gizlenir mi? ???

80 ve 100 serisinde orjinal vinçler tampon içinde kalıyor, sadece çok şık ve hiç dikkat çekmeyen bir kapak var tamponda.

Hangi vatandaş "bunun altında vinç var ruhsata işlet" diyebilir. Varsa da orjinal , fabrikanın taktığı ekipman olduğu aşikar.[attachment=1]

reo0411-img600x450-1189323502img_0004.jpg

Ergün bey, yanlış anlaşıldım galiba...
Orjinalini değil, ben bu aracın üstündeki vinçden bahsediyorum...
Resimlere profilden bakarsanız, vinç çok dışarda...

Selamlar

vinc.jpg

o araçtaki vinçde komprasor var. o haliyle tampon içine sigmaz. usteki resimdeki araçda orj vinç var.

Arkadaşlar,hemen bilgi vereyim,aracın dışına aşırı taşmadığı sürece(35 veya 37 inch lastik ve üstü olmıyacak)arazi lastiğinde sorun yok.Vinç bu Adanadaki araçdaki gibi olursa sorun fakat tanpon üstü ve içi deyil.Portbagaj sorun deyil.Aşırı koyu olmadıkca cam filmi sorun deyil.

Aracınızın frenleri eşit ornda tutacak,gösterge panelinizdeki ışıklar tam yanacak,farlar ve stoplar yanacak.Aracın dışında aşırı derecede kaportada hasar olmıyacak.Bunlar muayeneden geçmek için yeterli.

arkadaşlar yukarıdaki aracın vinci sökülebiliyor bilginize!!!!!!!!!!!!!.dont panic
iyi bakın göreceksiniz

tarikserin' Alıntı:
Ergün bey, yanlış anlaşıldım galiba...
Orjinalini değil, ben bu aracın üstündeki vinçden bahsediyorum...
Resimlere profilden bakarsanız, vinç çok dışarda...

Selamlar

Size cevaben yazmamıştım Tarık Bey,estağfurullah, ben yanlış anlaşıldım. Haklısınız kırmızı araçtaki vinç insanın gözüne giriyor. TUV'den geçmesi çok zor.
Sökülür-takılır olması amacıyla dizayn edilmiş ama bence yaklaşma açısını çok küçülttüğü için kötü olmuş. Arazöz gibi duruyor.

Ayrıca bu vinç şasenin uzantısı olarak (moment kolu) monte edildiği için açılı olarak kuvvet uygulandığında şasenin uç kısmında moment oluşturacak ve bağlantının, vincin veya şasenin (hangi si daha zayıfsa) deforme olmasına yol açacaktır.
Nereden bakarsanız bakın hatalı bir montaj.

İlan da kalktığına göre,
yeni sahibine hayırlı olsun diyelim...

Selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.