Arama sonuçlarınız

1. MİCOMİCO

Santa Fe Hakkında

Ynt: Santa Fe Hakkında Bugün siteyi kurcalarken 2010 da yazdığım yukarıdaki yazıyı gördüm ve kendime güldüm. O yıllarda Gönlümde santa fe varmış ama gecen ay 2009 tucson aldım. Hemde vitarayı 12 yıl kullanıp yeni bir vitara almak için sattıktan sonra :) yeni bir vitara ararken kendimi...

2. MİCOMİCO

1998 Vitara Yağlambasında Sıkıntım Var

Ynt: 1998 Vitara Yağlambasında Sıkıntım Var yıllar önce bende 93 jlx 8v hard top aracımda yaşamıştım problemi.motor g16a idi .yani enjeksiyonsuz olandan ama sorun aynı. Ayrıca sizin araç otomatik. (bugüne kadar kullandığım araçlar içerisinde en sevdiğim araçtır. şu anda 2009 hyundai tucson...
  3. MİCOMİCO

Satılık 93 Vitara Jlx 3k Hardtop

Ynt: Satılık 93 Vitara Jlx 3k Hardtop araç satılmıştır....

4. MİCOMİCO

Satılık 93 Vitara Jlx 3k Hardtop

Arkadaşlar merhaba; Güne bir süprizle uyandım ve daha öncede arabasını satın aldığım bir arkadaşımın aracına talip oldum ve anlaştım. (2006 toyota yarıs sol otomatik) . Aracımı satıncaya kadar beni bekleyecek. Daha sonra biraz daha para biriktirp toyotayı satarak grand vitaraya gececeğim tabi...
  5. MİCOMİCO

1990 Suzuki Jlx 3 Kapı Araçıma Tente Branda Arıyorum Arkadaşlar

Ynt: 1990 Suzuki Jlx 3 Kapı Araçıma Tente Branda Arıyorum Arkadaşlar Benim tenteyi tüm aparatrlarıyla birlikte balkondan çalmışlardı. 2 yıl aradıktan sonraa 90 model tüm aparatları dahil ortaşekerli bir çıkmasını internetten malum site aracılığıyla bulmuştum.

6. MİCOMİCO

Selamlar Abıler Kardesler Yardım Lutfen

Ynt: Selamlar Abıler Kardesler Yardım Lutfen 13 senedir kullanıyorum. kullanım maliyeti çok düşük ve çok keyifli bir araç. kıyıp satamadım. 13 yılda ikinci araç olsun diye 3 defa araba aldım sattım ama suzi hep kapının önünde kalmayı başardı.

7. MİCOMİCO

Vitara Kalorifer Üfleme Sorunu

Ynt: Vitara Kalorifer Üfleme Sorunu torpidonun altına doğru eğil boruları kontrol et. benimde başıma gelmişti. sarsıntıdan borular bazen birbirinden ayrılabiliyor. sıcak hava üfleme kanallarından değilde bulduğu yoldan gelişigüzel çıkıyor. böyle olunca üflemediğini düşünüyoruz.
  8. MİCOMİCO

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi videoada 14:50 dakikada görünen suzuki saatten istiyoruuuum !......
  9. MİCOMİCO

93 vitara direksiyon hidrolik yağı kaçırıyor. Sorun ne olabilir?

Ynt: 93 Vitara Direksiyon Hidrolik Yağı Kaçırıyor. Sorun Ne Olabilir? benim araç ihtiyar olduğundan zor söküldü. bir noktası kaynamıştı ısıtarak açtılar. çok uğraştırdı. Tornacının tamirde kullandığı malzeme dahil (hidrolik yağı hariç) ücretini yukarıda belirttim. önceden pazarlık yapmanızda...

10. MİCOMİCO

Ynt: 93 Vitara Direksiyon Hidrolik Yağı Kaçırıyor. Sorun Ne Olabilir? teknik olarak fazla bilgim olmasasda resimdede görüldüğü gibi aşağıdaki parça yağ akıtıyordu. yukarıdaki yağ deposuna sürekli atf kırmızı hidrolık eklemek zorunda kalıyordum. yardımcı olamadıysam birkaç foto daha var.

11. MİCOMİCO

Ynt: 93 Vitara Direksiyon Hidrolik Yağı Kaçırıyor. Sorun Ne Olabilir? yaklaşık 6 ay önce yaptırdım. hiç problemim kalmadı. . neredeyse 1,5 sene olmuş arıza başlayalı. Bu süreçte herhalde 2-3 lt hidrolik yağı tamamlamışımdır.. direkson kutusunu söktük gönsderdik tornacıya. Benim tamirci hariç...
  12. MİCOMİCO

91 Model 3 Kapı Vitara Karbüratör Sorunu

Ynt: 91 Model 3 Kapı Vitara Karbüratör Sorunu :) :) :)

13. MİCOMİCO

su eksiltme

Ynt: Su Eksiltme şu soruna bir çare bulunsa ciddi ciddi LR arayışına gireceğim.
  14. MİCOMİCO

1993 16v Vitara Motoru

Ynt: 1993 16v Vitara Motoru motorda sorun yok. orijinal conta kullan veya ustanı değiştir. muhtemelen contayı oturtamıyordur.
  15. MİCOMİCO

Suzukiyle Bir Yıl Bitti.

Ynt: Suzukiyle Bir Yıl Bitti. tek vitarayla dolu dolu 13. yılıma girdim.....

16. MİCOMİCO

Uzun Yolda Yanınıza Ne Alırsınız?

Ynt: Uzun Yolda Yanınıza Ne Alırsınız? sadece Edip Akbayram CD lerini......
  17. MİCOMİCO

Hastasına Jeep :)) Özel Üretim

Hastasından , hastasına Özel üretim Jeep :)) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-kelepir-arac-131381830/detay
  18. MİCOMİCO

Samurai Bu Eksikler İle Muayeneden Geçermi Arkadaşlar?

Ynt: Samurai Bu Eksikler İle Muayeneden Geçermi Arkadaşlar? doğrudur. benim vitara 93 model ve arkada emn. kemeri yok ama vize alıyor.

19. MİCOMİCO

DİREKSİYON HİDROLİK YAĞI KAÇIRIYOR

Ynt: Direksiyon Hidrolik Yağı Kaçırıyor tamircim sökülüp tornacıya gidecek hepsi içinde 200 tl diyor ama ben yinede aylardır ara ara hidrolik yağını tamamlayıp yola devam ediyorum. vizeyede bu nedenle vgirmedm zaten.
  20. MİCOMİCO

DİREKSİYON HİDROLİK YAĞI KAÇIRIYOR

Ynt: Direksiyon Hidrolik Yağı Kaçırıyor babamda 2005 partner var. o da sabah motor soğukken ilk çalışmada 3-5 saniye direksiyon taş gibi. park yerinden çıkarken 3-5 saniye direksiyonun yumuşamasını bekliyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri