Arama sonuçlarınız

1. MİCOMİCO

RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum

Ynt: Rav4'ü Garajdan Çıkaramıyorum Hortlamış yine bu konu.....

2. MİCOMİCO

Buji Ve Distribitöre Su Kaçmaması İçin Öneriler

Ynt: Buji Ve Distribitöre Su Kaçmaması İçin Öneriler WD40 en iyi çözüm!....
  3. MİCOMİCO

lada Niva Çalışmları

Ynt: lada Niva Çalışmları vitara jantları iyi durmuş.. ilk defa bir nivada gördüm,

4. MİCOMİCO

NİVA FAR YIKAMA NASIL ÇALIŞIR ?

Ynt: NİVA FAR YIKAMA NASIL ÇALIŞIR ? bendede 94 yılında 86 model lada 2107 binek araç vardı. onun uzunlarını açıp sileceklere su attırdığınızda hem far hemde cam silecekleri çalışıyordu. kısa farda bunu yapmaz. şimdiki vitaramdada olsa keske.
  5. MİCOMİCO

Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster

Ynt: Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster İşte bu güzel haber. hırsız böyle bir aracı çalarak salak hırsızlar literatürüne kapaktan girdi bile. geçmiş olsun...

6. MİCOMİCO

DİREKSİYON HİDROLİK YAĞI KAÇIRIYOR

Yaklaşık 6 ay önce 93 vitara jlx 3K hardtop aracımla yaklaşık 200 km yol yaptıktan sonra Mola verdim. Daha sonra aracın başına geldiğimde aracın altında taze akmış yağ gördüm. Kaputu kaldırdığımda yağın direksiyon hidrolik kutusunun en altından geldiğini gördüm. Gece olduğu için yola devam ettim...

7. MİCOMİCO

yol arkadaşım Haspi !...

Ynt: yol arkadaşım Haspi !... Haspi için bugün kurtarma operasyonu düzenledim ama başarısız oldu. Haspiyi kurtarmak için Göstergenin dış korumasını sökmenin yeterli olacağını düşünmüştüm ama hayal kırıklığı yaşadım. çünkü ona ulaşmam için göstergeyi tamamen sökmem gerektiğini anladım ve buna...
  8. MİCOMİCO

93-97 Vitara 3K ???

Ynt: 93-97 Vitara 3K ??? Bende 12 yıldır kullanıyorum. Bu aracı kullanırken ikinci araç olsun diye 1 tamesi sıfır olmak üzere 2 adet araç aldım sattım ama nedense tercih sözkonusu olduğunda hep kapının önünde vitaram kaldı.. diğerlerini sattım. gittiği yere kadar kullanacağım bakalım.
  9. MİCOMİCO

yol arkadaşım Haspi !...

Arkadaşlar merhaba; Yaklaşık üç aydır aracımın km. gösterge panelinde yaşayan , hergün benimle işe gidip gelen , kaloriferi açtığımda sevincten devir göstergesiyle ip atlamaca oynayan sevgili örümceğim haspi ile tanıştırayım . Bu arada Adanada yaşadığım yıllarda silecek yedek suyuna sinek...

10. MİCOMİCO

Off Road Yarışçısı Arayan Firma Varsa Buradayım.

yine hortlamış bu konu!....

11. MİCOMİCO

98 suzuki grant vitara

Ynt: 98 suzuki grant vitara kömürler bitik.
  12. MİCOMİCO

Vitara ALSAMMI ?

Ynt: Vitara ALSAMMI ? 12-13 yıldır 93 jlx kullanıyorum. birkaç kere yeni araç aldığım için için ikinci araç olarak kullanıldı ama nedense hep diğer yepyeni araçları sattım o kaldı. Halen günlük kullanıyorum. Evet enjektor yok karburotorlu , 16 valf değil 8 valf , metal top değil hard top ama...

13. MİCOMİCO

Suzuki Severler Gözümüz Aydın

Ynt: Suzuki Severler Gözümüz Aydın Çizimi çok güzel.. İthal edilirse iş yapar!..
  14. MİCOMİCO

LPG Tankı Değişimi

Ynt: LPG Tankı Değişimi takip
  15. MİCOMİCO

Yeni bir GAZ geliyor.

Ynt: Yeni bir GAZ geliyor. Şükür kavuşturana!....

16. MİCOMİCO

Vitara'da Yakıt Sorunsalı

Ynt: Vitara'da Yakıt Sorunsalı aracın modeli ve kullanılan yakıt bilgisini verirseniz size daha doğru bilgi verebiliriz.
  17. MİCOMİCO

SUZUKİ,FEROZA,CJ,LADA 'lara UYGUN TEMİZ JANT

Ynt: SUZUKİ,FEROZA,CJ,LADA 'lara UYGUN TEMİZ JANT jantlar satılalı 1 sene olmuş.
  18. MİCOMİCO

Hey Gidi Eski Günler

Ynt: Hey Gidi Eski Günler Nurullah beyyy ????

19. MİCOMİCO

90 lı yılların sonundan bir Vitara reklamı. (Türkçe)

90 lı yılların sonundan bir Vitara reklamı. (Türkçe) http://www.youtube.com/watch?v=DspkkI7FK2I
  20. MİCOMİCO

hafif arazi tipi araç için tavsiyeniz

Ynt: hafif arazi tipi araç için tavsiyeniz Yazınızı okuduğumda aklımdan ilk olarak dacıa duster geçti ama elentra gibi soft bir araçtan sonra duster iyi bir tercih olurmu bilemem.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri