Arama sonuçlarınız

1. walkerterr

HSE vs VOUGE + Usta Yardımı

Ynt: HSE vs VOUGE + Usta Yardımı İstanbulda avrupa yakasında 4x4 jeep servisi var benim tanıdığım iyi bir servistir. Size yardımcı olmaya çalışırım. yeri okmeydanı kasımpaşa civarındadır. Aracı gösterip eksiklerini artılarını size söyler. Ama tavsiyem eğer P38 alacaksanız en önemli soru şu...

2. walkerterr

p38 satın aldım ancak !!!

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! Sayfanın biraz yukarısında bir liste var bilmem okudunuzmu o listede standart bakımda gerekli olan sabit olarak değişen parça fiyatları yazılıdır.Bu parçalar türkiyeye geldiğinde malum fiyatlar katlanıyor.parça fiyatları konusunda genel bir bilgim yoktu ingiliz...
  3. walkerterr

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! enteresan ben bunu hiç düşünmememiştim doğrusu.Ama mantıklıca fakat eas nin özelliği gereği havayı tahliye ediyor sizde havayı boşaltmadığınızda sorun olmasın.birde başka bir sitede okumuştum eas sistemini iptal edip super duty yay takımı ve amortisör...

4. walkerterr

BitüSelf ile araç yalıtımı..

Ynt: BitüSelf ile araç yalıtımı.. Range Rover P 38 aldıktan sonra siteyi daha çok takip eder oldum öncelikle emeği geçen herkese teşekkürler . RRC için yapılan yalıtımı bende P38 e yapmayı düşünüyorum.birde sun roof un çerçevesinde paslanmalar baş gösterdi bunu için çelik macun diye tabir...
  5. walkerterr

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! Bu arada paylaşmak isterim istanbulda şehiriçinde 40 tl lik gaz aldığımda 95 km gibi bir yol gidebiliyorum. hızım 70km çünkü malum e5 üzerinde 70 km geçmek yasak ortalama deviri 1500-2000 rpm aralığında gittim.Özellikle tek bir yerden gaz almaya dikkat...

6. walkerterr

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! Körüklerin tanesi 55 gbp orj.britpart dunlop RR ın serviste taktığı orjinal ürünlerden

7. walkerterr

2006 Range Rover mı,2006 Land cruiser mi

Ynt: 2006 Range Rover mı,2006 Land cruiser mi 2006 RR konusunda eğer üst düzey arazi performansı bekliyorsanız cevabım yazık olur derim.ama aynı soruyu Land Cruiser için diyorsanız ben evet derim. özellikle youtube bu konuda size fikir verdi. Land Rover kullanıcıları arazi performansını kötü...
  8. walkerterr

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! Yarım gezen in iletisiini biraz geç okudum ben yedek parçaları ingiltereden http://www.paddockspares.com sitesinden aldım . Tax free olarak görünüyor şu an Aldığım ürünlerin fiyatlarını aşağıda yazdım . TR den çok daha uygun. ürünler britpart , elements , mintex...
  9. walkerterr

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! Ne yalan sölim bende heyecanla bekliyorum ne olacak diye mutlaka bizi de haberdar edin. Ebaydan bende tüm parçalarına bakıp wishlist e ekledim . Hazırda şu an çoğu yedek parçasının ilanlarını tutuyorum .Ne olur ne olmaz diye diğer yandan da sahibinden de çıkma...

10. walkerterr

1999-2001 Range Alıcam Ama Yardımmm....

Ynt: 1999-2001 Range Alıcam Ama Yardımmm.... sizin lastikleriniz kac ebat ve fiyatlari nedir ?

11. walkerterr

Ynt: 1999-2001 Range Alıcam Ama Yardımmm.... Lastik olarak Syron Cross-1 255/55R18109W XLUltra Yüksek Performans Lastik 300 tl , Gt Radial Champiro 528 255/55R18 109V XL 4x4 Araç Lastiği 289 tl Gt Radial Champiro HPY 255/55R18 109Y XL 4x4 Lastiği 293 tl Bridgestone Dueler H/L400-Run Flat...
  12. walkerterr

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! Bende herkesin alma demesine rağmen bir p38 aldım arkadaşımdan aldığım için servis kitabında yapılanlar yazıyordu. Ama aldığımda bir iki yere gösterdim. bana denilen yağ hortumları değişecek yağ sızıntıları var arka körükler değişecek şaft istavrozu değişecek ve...

13. walkerterr

Ynt: 1999-2001 Range Alıcam Ama Yardımmm.... Selamlar bende almayı düşünüyorum. Geçen perşembeden beri bendeydi arkadaşımın aracı olduğu için rahatça test etme imkanım oldu izlenimlerim şunlar parça fiyatları beklediğinizden düşük olabilir.nasıl olabilir derseniz şu yöntemi öneririm eğer...
  14. walkerterr

Ranger Rover HSE 4.6 neden Bu Fiyatlarda ?

Ynt: Ranger Rover HSE 4.6 neden Bu Fiyatlarda ? Bende bir arkadaşımdan 4.6 hse 98 model 150.000 km de vogue range rover almayı düşünüyordum.Açıkca kararsız kaldım çünkü bu zamana kadar çok farklı araçlar kullandım farklı segmentlerden bir çoğunda kronik arızalar hep olmuştur. Genelde düzenli...
  15. walkerterr

5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010)

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) selamlar bende gelmeye çalışacağım tanışmak içinde bir fırsat olmuş olur diye düşünüyorum İş Seyahatimin bitimine denk geliyor umarım yetişirim .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri