Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim 2004 KJ 2.8 Crd şehir içinde 20lt. ortalamanın altına düşmüyor. Araç 291.000 km'de.(290.000 km'de aldım)
Bence önde ki sahibi tarafından MAF sensörü sökülmüş. Hava hortumu direk filtre kutusuna bağlı. Arıza ışığı yanmıyor. Bende beyin aldatılmış yada program atılmış diye düşünüyordum. MAF...
2004 model 2.0 düz vites.
297,000 km.
klimalı
ısıtmalı koltuklar
ısıtmalı aynalar
4 cam otomatik
arazi sorunsuz çalışıyor.
motor 16.000km. önce komple sıfır yapıldı. faturası mevcut.
on takım sıfır yapıldı.
double ekran+amfi
önde ve üste arazi sisleri aktif.
muayenesi 2019 11. ayina kadar.
borcu...
Kam mili mi?
Kam sensörü mü?
Benim 2004 Liberty 2.8 Crd aracımda da aynı sorun var. Soğukken çalışıyor, ısındığında stop edersem hemen çalışmıyor, beklemek gerekiyor.
2004 Liberty aracımı 4h'de tam sağ, tam sol zorlama ile ön defransiyelin sağ tekere giden kısmını kırdım. Parça ikiye ayrıldı, olduğu yerde duruyor. Araç yryor ama kırılmayı gördükten sonra 4 çekere almadım. Kırıktan yağ tamamen boşaldı.
Bu sorunun çözümü nasıl olur?
Parça kaynak tutarmı yoksa...
2004 model 2.8 crd aracım için internette parça vs bakıyorken katlanır ayna tamir takımı, motor gibi parçaların satıldığını gördüm. Ama aracımda katlanır ayna ile ilgili bir tuş, düğme falan görmedim. Orjinalinde katlanır ayna özelliği var mı yoksa sonradan yapılan bir şeymidir?
Örnek link...
2004 model 2.8 crd otomatik aldım yakın zamanda.
Arazi vitesini denemek istedim. Tamamen durup vitesi boşa alıyorum. Arazi kolunu çekiyorum.
1-Arazi kolunda normal viteslerde ki gibi vitesin geçtiği, yerine oturduğu hissedilmiyor. Bu normal mi?
2-Ekranda Full Time ışığı bazen yanıp sönüyor...