Arama sonuçlarınız

1. Eski

Mercedes Sprinter 315 Cdi Hata Kodlarını Çözemedim

Hava filtre kapağına giren hortum çıkmış. Yerine takınca düzeldi :yum:

2. Eski

Mercedes Sprinter 315 Cdi Hata Kodlarını Çözemedim

Sprinter minibüsü bilgisayara bağladık. Çıkan arıza kodlarından arızanın ne olduğunu anlayamadık. Yardımcı olurmusunuz?
  3. Eski

! Konu Jeep Ve Chrysler İse Bİz Yaninizdayiz !

Tabi ki her zaman ki gibi tavanın tavanı fiyatları ile

4. Eski

Krank Sensörü

2004 Liberty 2.8 crd krank sensörü nerededir? Resimle veya tarifle anlatabilecek forum sakini varmı?
  5. Eski

Obd2 Uyumlu Mu?

Hangi versiyonu kullanıyorsunuz? Yanlış alım yapmayayım. Tamircilerde ki programlar KJ'ye bağlanmıyor.

6. Eski

Liberty Katlanır Ayna?cım

Orjinali görmedim. Benim araçta katlanır ayna yok sanırım. Ama katlanır ayna parçası satıyorlar bu araç için

7. Eski

Ön Defransiyel

Benim araç arazi vitesini kullanınca kendi kendine part time- full time arasında gidiyor. Işıklar sabit yanmıyor.
  8. Eski

Liberty Renegade Crd - 2005

Enjektörlere bakmadım, baktırmadım. Soğukken ilk marşta düşük devir ile çalışıp kendini topluyor.
  9. Eski

Liberty Renegade Crd - 2005

Benim 2004 KJ 2.8 Crd şehir içinde 20lt. ortalamanın altına düşmüyor. Araç 291.000 km'de.(290.000 km'de aldım) Bence önde ki sahibi tarafından MAF sensörü sökülmüş. Hava hortumu direk filtre kutusuna bağlı. Arıza ışığı yanmıyor. Bende beyin aldatılmış yada program atılmış diye düşünüyordum. MAF...

10. Eski

2004 Suzuki Grand Vitara Manuel

2004 model 2.0 düz vites. 297,000 km. klimalı ısıtmalı koltuklar ısıtmalı aynalar 4 cam otomatik arazi sorunsuz çalışıyor. motor 16.000km. önce komple sıfır yapıldı. faturası mevcut. on takım sıfır yapıldı. double ekran+amfi önde ve üste arazi sisleri aktif. muayenesi 2019 11. ayina kadar. borcu...

11. Eski

Obd2 Uyumlu Mu?

Tamirci arkadaşımın bilgisayarına bağlayalım dedik benim KJ'yi ama olmadı. Neredeyse bütün Jeep modelleri var ama KJ yoktu
  12. Eski

Freelander Td4 Çalışmama Sorunu

Teşekkürler.

13. Eski

Freelander Td4 Çalışmama Sorunu

Kam mili mi? Kam sensörü mü? Benim 2004 Liberty 2.8 Crd aracımda da aynı sorun var. Soğukken çalışıyor, ısındığında stop edersem hemen çalışmıyor, beklemek gerekiyor.
  14. Eski

Ön Defransiyel

Tamir ettirmek şart ama nasıl?
  15. Eski

Ön Defransiyel

2004 Liberty aracımı 4h'de tam sağ, tam sol zorlama ile ön defransiyelin sağ tekere giden kısmını kırdım. Parça ikiye ayrıldı, olduğu yerde duruyor. Araç yryor ama kırılmayı gördükten sonra 4 çekere almadım. Kırıktan yağ tamamen boşaldı. Bu sorunun çözümü nasıl olur? Parça kaynak tutarmı yoksa...

16. Eski

Nissan Qashqai 2.0 Dci Platinium 4x4 Hakkinda

Otomatık vıteslı modellerı 150.000km. ortalamada arıza çıkarıyor
  17. Eski

Liberty Katlanır Ayna?cım

2004 model 2.8 crd aracım için internette parça vs bakıyorken katlanır ayna tamir takımı, motor gibi parçaların satıldığını gördüm. Ama aracımda katlanır ayna ile ilgili bir tuş, düğme falan görmedim. Orjinalinde katlanır ayna özelliği var mı yoksa sonradan yapılan bir şeymidir? Örnek link...

18. Eski

4x4 Çekiş Sistemleri İle Alakalı Sık Sorulan Sorular

2004 model 2.8 crd otomatik aldım yakın zamanda. Arazi vitesini denemek istedim. Tamamen durup vitesi boşa alıyorum. Arazi kolunu çekiyorum. 1-Arazi kolunda normal viteslerde ki gibi vitesin geçtiği, yerine oturduğu hissedilmiyor. Bu normal mi? 2-Ekranda Full Time ışığı bazen yanıp sönüyor...
  19. Eski

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

İyi günler. İsmim Murat. İstanbul Maslak'ta ikamet ediyorum. 2004 model Liberty 2.8 Crd sahibi oldum. Herkese selamlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri