Obd2 Uyumlu Mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sguvenc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,801
<div class="bbWrapper">XK cherokee mi? 2007 sonrası.</div>

Etiketler
obd2
<div class="bbWrapper">2009 Cherokee (KK) 2.8 CRD Limited. <br /> 2008-2012 arasında üretilmiş olan model. Kare kasa.</div>

<div class="bbWrapper">evet KK demek istemiştim commandere gitmiş elim. CANBUS vardır büyük ihtimalle.</div>

<div class="bbWrapper">Aracımda CANBUS var mı bilemiyorum. Geçenlerde Multimedya cihazı takmak istedim ancak cihazla birlikte gelen CANBUS benim aracıma uymadığı için takamadım. Sizin bahsettiğiniz aracın orijinal olarak üzerinde bir CANBUS olduğu mu?</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1542" data-quote="KLL" data-source="post: 1483463" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1483463" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1483463">KLL' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Jeep KJ de sadece bir modeli çalıştırabilmiştim. J1850 VPW protokolü çünkü. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> Tamirci arkadaşımın bilgisayarına bağlayalım dedik benim KJ&#039;yi ama olmadı. Neredeyse bütün Jeep modelleri var ama KJ yoktu</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 166641" data-quote="ALİ GÖK KJ" data-source="post: 1482863" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1482863" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1482863">ALİ GÖK KJ' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> uyumludur heralde. benim 2004 liberty aracıma obd 2 takıp kullanıyorum. direksiyonun sağ alt tarafında kalıyor bendeki </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> Hangi versiyonu kullanıyorsunuz? Yanlış alım yapmayayım.<br /> Tamircilerde ki programlar KJ&#039;ye bağlanmıyor.</div>

<div class="bbWrapper">ABS ışığım yandı ve elm klonu cihazla hata kodu taraması yaptım ancak herhangi bir hata bulamadı.Acaba cihaz mı desteklemiyor yada başka bir bağlantı yeri mi var abs için.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 167369" data-quote="Eski" data-source="post: 1486425" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1486425" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1486425">Eski' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Hangi versiyonu kullanıyorsunuz? Yanlış alım yapmayayım.<br /> Tamircilerde ki programlar KJ&#039;ye bağlanmıyor. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><a href="https://www.hepsiburada.com/elm327-obd2-usb-turkce-arac-ariza-tespit-cihazi-obd-2-p-HBV0000079LCT?magaza=Temiz%20Pazar&amp;wt_gl=cpc.nelk.6817-oto.pla&amp;gclid=CjwKCAjwt7PcBRBbEiwAfwfVGJ_GDue2Z8oBnOsCgishjkem8Zvu_wRQRiuwdIQfvwheQz5jkEUJgRoCDOkQAvD_BwE" target="_blank" class="link link--external" data-proxy-href="/forum/proxy.php?link=https%3A%2F%2Fwww.hepsiburada.com%2Felm327-obd2-usb-turkce-arac-ariza-tespit-cihazi-obd-2-p-HBV0000079LCT%3Fmagaza%3DTemiz%2520Pazar%26wt_gl%3Dcpc.nelk.6817-oto.pla%26gclid%3DCjwKCAjwt7PcBRBbEiwAfwfVGJ_GDue2Z8oBnOsCgishjkem8Zvu_wRQRiuwdIQfvwheQz5jkEUJgRoCDOkQAvD_BwE&amp;hash=bc531389158890df16063bcc595f300d" rel="nofollow ugc noopener">ELM327 OBD2 USB Türkçe Araç Arıza Tespit Cihazı OBD 2 Fiyatı</a><br /> <br /> tip olarak bu attığımın aynısı bendeki kablosu vs yok . telefondaki obd proğramına wifi ile bağlanıyor. telefonunuz anrdoid ise seçenek daha çok ıphone ise wifi ile bağlanan bulmanız lazım blututla bağlanmıor ioslar</div>

<div class="bbWrapper">Fiyatı 99 TL&#039;mi? Zamanında 15-20 TL&#039;ye aldığımız cihazlar bunlar.<br /> <br /> <a href="https://tr.aliexpress.com/wholesale?catId=0&amp;initiative_id=AS_20180903033308&amp;SearchText=elm327+wifi+obd2" target="_blank" class="link link--external" data-proxy-href="/forum/proxy.php?link=https%3A%2F%2Ftr.aliexpress.com%2Fwholesale%3FcatId%3D0%26initiative_id%3DAS_20180903033308%26SearchText%3Delm327%2Bwifi%2Bobd2&amp;hash=fea6bc63f46974324c7c7972a2ddfdbe" rel="nofollow ugc noopener">Toptan Satış elm327 wifi obd2 Galerisi - Düşük Fiyattan satın alın elm327 wifi obd2 Aliexpress.com&#039;da bir sürü</a></div>

<div class="bbWrapper">vgate marka bluttooh lular bağlanıyor KJ ye.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 157620" data-quote="Falmor" data-source="post: 1486570" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1486570" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1486570">Falmor' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ABS ışığım yandı ve elm klonu cihazla hata kodu taraması yaptım ancak herhangi bir hata bulamadı.Acaba cihaz mı desteklemiyor yada başka bir bağlantı yeri mi var abs için. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>abs hata kodu vermez sadece ışık yakar. chrysler&#039;in drb cihazı ile bağlanıp bakmak lazım. kaldı ki, beyin hatası varsa drb de bağlanmaz.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 78644" data-quote="blacklotus" data-source="post: 1486599" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1486599" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1486599">blacklotus' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Fiyatı 99 TL&#039;mi? Zamanında 15-20 TL&#039;ye aldığımız cihazlar bunlar.<br /> <br /> <a href="https://tr.aliexpress.com/wholesale?catId=0&amp;initiative_id=AS_20180903033308&amp;SearchText=elm327+wifi+obd2" target="_blank" class="link link--external" data-proxy-href="/forum/proxy.php?link=https%3A%2F%2Ftr.aliexpress.com%2Fwholesale%3FcatId%3D0%26initiative_id%3DAS_20180903033308%26SearchText%3Delm327%2Bwifi%2Bobd2&amp;hash=fea6bc63f46974324c7c7972a2ddfdbe" rel="nofollow ugc noopener">Toptan Satış elm327 wifi obd2 Galerisi - Düşük Fiyattan satın alın elm327 wifi obd2 Aliexpress.com&#039;da bir sürü</a> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>yok yahu bakma ilana. ben 30 40 lira bişeye aldım 4 5 ay önce. yine dolu ilanı vardı öyle n11 flan bakmak lazım</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1542" data-quote="KLL" data-source="post: 1486608" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1486608" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1486608">KLL' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> vgate marka bluttooh lular bağlanıyor KJ ye. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> ios telefonlar blututla bağlanmıor abi. yada biz beceremedik</div>

<div class="bbWrapper">WİFİler pahalı. 70-80 civarıydı ne son. şimdi dolar da yükseldi. 90 lira normaldir.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 166641" data-quote="ALİ GÖK KJ" data-source="post: 1486618" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1486618" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1486618">ALİ GÖK KJ' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ios telefonlar blututla bağlanmıor abi. yada biz beceremedik </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> iOS &#039;lar WiFi dışında bağlanmıyor, gerekçesi güvenlik paranoyası.</div>

<div class="bbWrapper">IOS’lar diğer IOS cihazlar dışındaki hiç bir cihaz ile Bluetooth bağlantısına izin vermez.</div>

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler