Arama sonuçlarınız

1. E

Aranıyor; 89 Model Pajero için Dodik

89 model pajero jeep için dodik bulamadım . bunları yapan varmı yada satan varmı bilen varsa bilgi almak istiyorum teşekkürler

2. E

Sisdağı Yaylasına Gidelim mi? (16 Mayıs 2010)

Ynt: Sisdağı Yaylasına Gidelim mi? (16 Mayıs 2010) Selam dostum ben rizeden sedat ak enduro motor ve offroad gezileri yaparım tanışmak ve değişik yöreler görmek adına yakında da olmamız sebebi ile ben ve birkaç arkadaşım gelebiliriz tlf aldım gerekirse arayacağım. bende kaçkar yedi göller ve...
  3. E

8. Fatsa 4x4 Şenlikleri (12-13 Haziran 2010)

Ynt: 8. Fatsa 4x4 Şenlikleri (12-13 Haziran 2010) şimdiden takvime not aldım inşallah bizde rizeden sizlerle olmak için gelmeye çalışacağız . programa aktığımda güzel olacağa benziyor. slm lar sedat

4. E

TROFF...Trabzon Sürmene Soğuksu Yaylası Karla Kaplı Yolları Açma Çalışması

Ynt: TROFF...Trabzon Sürmene Soğuksu Yaylası Karla Kaplı Yolları Açma Çalışması gezilerinizi keyifle takip ediyorum tayfun beyin ve mehmet beyin tlf aldım trabzona ilk düştüğümde tanışmak için arayacağım . bende rizede çaykur genel müd yanı telekom karşısında cennetdeko ve iç mim sedat ak tlf...
  5. E

Mitsubishi Pajeronun Kumdaki Performansı

Ynt: Mitsubishi Pajeronun Kumdaki Performansı

6. E

Mitsubishi Pajeronun Kumdaki Performansı

Ynt: Mitsubishi Pajeronun Kumdaki Performansı 3 yıldır 89 model 2500 tdi pajeromu binmeye başladıktan sonra keyifle ve güvenle her yola girmeye başladım . aracınızı tanıdıkça hünerlerini öğrendikçe , güçünü ve zaafiyetini bildikçe yollar ve geziler daha keyifli olacak . inşallah birgün...

7. E

Şavşat Karagöl Gezimiz

Ynt: Şavşat Karagöl Gezimiz dosluk markaya takılurmi istersen kağnılan gel biz haburda herturli gelene bağrumuz ,kapimuz açık bekleyruk . ne demiş mevlana ister suzuki ,ister lada ,ister ladrover ol , ne olursan ol gel . biz şimdi koca mevlana yı yalancımı edelum . kemenceli tulumli bir...
  8. E

Şavşat Karagöl Gezimiz

Ynt: Şavşat Karagöl Gezimiz yıkılma toprağım memlekete geldiğinde yatık kebabı hep beraber yeriz intikamını alırız . slm lar
  9. E

Gezenbilir 2. Mitsubishi Marka Buluşması (1-2 Mayıs 2010)

Ynt: Gezenbilir 2. Mitsubishi Marka Buluşması (1-2 Mayıs 2010) gezenbilirde eski üye yeni takipçiyim çok istememe rağmen 1-2 mayısta sizlere katılma şansım yok ama gönlüm sizlerle inşallah bir sonrakine . ama landroverciler gibi karadeniz gezisi organize edilebilse ne güzel olurdu . kazasız...

10. E

Ovit Kar Tüneli Motor Gezisi, Rakım 2640

Ynt: Ovit Kar Tüneli Motor Gezisi, Rakım 2640 dileklerin dileklerimdir, bolca gezilerimizin olduğu geçmiş dönemlerden ve yöremizin güzelliklerinden nakşedilmiş kareleri hep beraber izleyeceğiz inşallah ., RİZE den slm ve saygılarımla

11. E

Şavşat Karagöl Gezimiz

Ynt: Şavşat Karagöl Gezimiz Tüm yorumlayan arkadaşlara teşekkürler .topiklerimi atma türkülerle yorumlarım bize özgü şiveyle , mesele sıkmadan bıktırmadan rizemizi ,bölgemizi siz değerli arkadaşlarımıza tanıtabilmek . bizim gezilerimiz genelde endurocu.com da buraya üye olduğumda offroad...
  12. E

Şavşat Karagöl Gezimiz

13. E

Ynt: Ovit Kar Tüneli Motor Gezisi, Rakım 2640 zevkle bekliyor olacağız . rizeden slm ve saygılar
  14. E

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? 01- Umut ÖCAL (umutkaptan) - L200 4x4 - Kocaeli 02- Serhat Çakır (semuca) - L200 2008 - Samsun/İstanbul 03- Hakan Gürel - Pajero 1994 (Benzinli+Lpg) Mengen / BOLU 04- Barış Sezgin...
  15. E

İstanbul - Rize Gezisi İçin Tavsiyeler İstiyorum

Ynt: İstanbul - Rize Gezisi İçin Tavsiyeler İstiyorum şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum . çadır , mat, battaniye, kafa lambası, yedek pili , küçük bir ocak, bıçak , yara bantı, haşere uzaklaştırıcı, beyaz alkol küçük bir şişe gerektiğinde mikrop kırıcı olarak lazım olur çay teşkilatı...

16. E

Suzuki Jimny ile Rize'de Zor Yollar

Ynt: Suzuki Jimny ile Rize'de Zor Yollar toprağım habu gaybana video nasıl açıliyor bişe göremeyruk. resimleri atsaydun ya
  17. E

Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi

Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi Selam dostlar ben rizeden sedat derneğin tlf nu yada irtibat kuracağımız bir dostumuzun tlf verirseniz ilgilenenler irtibat kursun . sizlere ulaşmak istiyoruz. Selam ve saygılar enduro gezimizden birkaç...
  18. E

KAROFF Karadeniz Off Road Kulübü Doğa Severlerle

Ynt: KAROFF Karadeniz Off Road Kulübü Doğa Severlerle slm lar arkadaşlar ben rizeden sedat ak karadeniz offroad ( karoff ) kulubumuzle nasıl irtibat kurabilirim aranızda olmak sizlerle gezilerde buluşmak istiyorum . yani rizede kurmayı düşündüğümüz enduro yada offroad kulüp yerimizde...

19. E

Ynt: RE: Ovit Kar Tüneli Motor Gezisi, Rakım 2640 aynı güzergahın hatırasına olsa gerek . inşallah yine bekleriz altta bir dostuma tlf yazdım rizeye gelmeyi düşünen dostlar bunu yazın geldiğinizde mutlaka tanışalım . sevgiyi paylaşıp güzelliklere yelken açalım . slm ve saygılarımla
  20. E

Ynt: Ovit Kar Tüneli Motor Gezisi, Rakım 2640 teşekkürler dostum keşke katılsaydın . ama bu sezonda telafi etme şansın mutlaka olacaktır slm ve saygılar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri