Arama sonuçlarınız

1. botiara

Kaz Dağları

Merhabalar, Bayramı Kaz Dağları civarında geçireceğim. O bölgede off road parkurları için bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Haritalı bir görsel de olabilir. Şimdiden herkese iyi bayramlar. Selamlar...

2. botiara

jimny yakit yardim

Ynt: jimny yakit yardim Merhaba, öncelikle hayırlı olsun, gerçekten iyi araçlar... bende 2004 otomatik var ve ortalamada 10 lt seviyelerinde yakıyor....
  3. botiara

VİTARA CELİK TANPON İMALATI

Ynt: VİTARA CELİK TANPON İMALATI Bende de jimny var, vinç takacağım uygun fiyatı bulabilirsem. Bunun icin tampon tahmini ne kadara mal olur?

4. botiara

jimny lastik yardım

Ynt: jimny lastik yardım Aynı lastiklerden bende de var, yağmurda virajda kıç atması normal 4*2 oldugundan bunu yapması muhtemel, araç zaten yüksek, onun icin virajlarda daha dikkatli olunmalı. Bayır konusunda ben sıkıntı yasamadım hatta gayet de başarılı, ben aldığımdan beri sadece 1000 km...
  5. botiara

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2012)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2012) Birazda bende var

6. botiara

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2012) Merhaba, ilk kez sizlerle bir etkinlikte bir araya geldik. Boyle bir gune denk gelmesi hem bu beraberligin anlamini daha iyi anlamamiza hem de ailecek keyif almamiza, cumhuriyet icin yapilan etkinligin bir parcasi olmamiza...

7. botiara

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı Ustam ellerinizze saglik gercekten mukemmel olmus. Toplamda ne kadar zaman aldi araci hazirlamak?
  8. botiara

VİTARA CELİK TANPON İMALATI

Ynt: VİTARA CELİK TANPON İMALATI Usta ellerine saglik
  9. botiara

Vitara'lar için Port Bagaj İmalatı

Ynt: Vitara'lar için Port Bagaj İmalatı Elinize saglik gercekten guzel olmus

10. botiara

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2012) 01- Cenk SARIKAYA 02- Burak Dokur 03- Sedat Açıl 04- Mehmet Can AKYILDIZ 05- Mustafa Taştemir 06- Alper Hepgür 07- Emrah Pamuk Ailecek oradayiz, bayraklarimizla beraber. Gezenbilir sticker i da bulma sansimiz olur mu? Yaptiran...

11. botiara

Jimny Yedek parçalar

Ynt: Jimny Yedek parçalar önümüzdeki hafta bir gideyim de bakalım neymiş
  12. botiara

Jimny Yedek parçalar

Ynt: Jimny Yedek parçalar selam ikitelli de 3 tane çıkmacı öğrendim, bu araçlardan parçalayıp satan. İsimleri yanımda değil, önümüzdeki hafta gidip bakacağım. Buradan paylaşırım

13. botiara

jimny yakit yardim

Ynt: jimny yakit yardim 52 krş bana da yüksek geldi, dediğim gibi benimki 2004 model otomatik fakat orijinal lastikleriyle ,40 krş yakıyor. Ortalamada
  14. botiara

Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.? Geç okudum mailinizi, bir dahakine inşallah. Bende dün yağmuru değerlendirip Şile ye gittim.
  15. botiara

jimny de gördüğüm eksi ler artılar

Ynt: jimny de gördüğüm eksi ler artılar ben yaklaşık 5 aydır 2004 model kullanıyorum. Sürüşüne alıştım hatta, onunla ağır gezmek çok daha keyif vermeye başladı. Bagaj sorununu ise port bagaj ile çözdük, biraz fazla sallanma yapıyor rüzgarda ama keyif veriyor.

16. botiara

jimny yan ön arka koruma tavsiye

Ynt: jimny yan ön arka koruma tavsiye Benim ön koruma demirinde eğrilik var, bunu nereye düzelttireyim dersiniz. Araca zarar verilsin istemiyorum
  17. botiara

Bandaj - Turnike ve Atel Yapmak

Güzel bir paylaşım teşekkürler
  18. botiara

Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.? Ümraniye de oturuyorum, Çekmeköye de çok yakınım ilk buluşmanıza eşlik etmek isterim.

19. botiara

jimny yakıt

Ynt: jimny yakıt Bende orjinal lastikleri var 2004 model araç, ortalama da 40 krş tüketimi var
  20. botiara

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları 2004 model

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh