Arama sonuçlarınız

1. cudberrys

Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012)

Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012) 1 Hasan - cj5 2 Ayhan - Duster 3 Umut-Elif - Niva 4 Ceyhun - Amarok 5 Sezgin x2 - Niva 6 Rüstem - ? ( Bir ihtimal ) 7 Bahadir Terrano Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93267.20#ixzz2DH0EA2er

2. cudberrys

Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012) Aslında hepimiz aynı şeyi istiyoruz : Araziye yalnız çıkmamak ! bu hem güvenlik açısından önemli,hem de o güzellikleri kendimiz gibi doğasever arkadaşlarla muhabbet ortamı yaratarak yaşamanın tadı başka. Öyleyse 2 Aralık'taki bu etkinlik...
  3. cudberrys

Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012) Ben umutsuzca hafta sonlari birlikte araziye cikacak adam ariyorum. Ama maalesef cogunlukla yalniz gitmek zorunda kaliyorum. Yalniz cikmanin sakincalari ise malum! Bu ise hevesli herkeste ayni seyden sikayet ediyor. Demek ki organize...

4. cudberrys

Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012) Etkinlige katilabilirim. Ancak parkur hakkinda bilgi sahibi degilim. Batarsak kurtarirsiniz beni umarim :)
  5. cudberrys

Amarok almak istiyorum fikirleriniz lutfen

Ynt: Amarok almak istiyorum fikirleriniz lutfen Ben de 2 hafta once otomatik bir Amarok aldim. Aracin heybetli goruntusu,yol tutusu mukemmel. 180 beygirlik motorun gucu hemen hissediliyor. Yakit tuketimi ise ortalama 9 litre civarinda. Tabi ki suspansiyonlari bir Suv kadar konfor yasatmiyor ama...

6. cudberrys

Gezenbilir İzmir Grubu

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Merhaba. Ben Ceyhun Türkoglu. 1970 İzmir dogumluyum. Halen Karsiyaka'da oturmaktayim. Dishekimiyim. Uzun zamandir Aydin'da yasamaktaydim,nihayet canim İzmir'ime geri donebildim. Baslica İlgi alanlarim trekking ve off road. 2012 model 4*4 Amarok kullanmaktayim...

7. cudberrys

İzmir'de sıfır ya da 2.el outdoor malzemeleri satan yer varmı?

Ynt: İzmir'de sıfır ya da 2.el outdoor malzemeleri satan yer varmı? Alsancak Tansaş'a cok yakin Dagevi adinda bir yer var. Her turlu dagcilik,kamp vs malzemelerini bulabileceginiz bir yer.
  8. cudberrys

İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi Merhaba. Ben Ceyhun Turkoglu. Dishekimiyim. 2012 Amarok 4*4 kullanicisiyim. Aktivitelerinize katilmak,sizlerle tanismak isterim.
  9. cudberrys

Sonunda bende Vitara ailesine katıldım...

Ynt: Sonunda bende Vitara ailesine katıldım... Gule gule kullanin,kazadan beladan uzak olun. Darisi benim de basima :)

10. cudberrys

Grand Vitara'nin arazi performansi

Ynt: Grand Vitara'nin arazi performansi Web sitesinde 1.9 dizel motordan bahsediyor,129 hp gucunde..ben oranin yalancisiyim. Soylediginize katiliyorum, yuksek devir = yuksek yakit tuketimi :(

11. cudberrys

Ynt: Grand Vitara'nin arazi performansi Hocam moral verdiniz ya :) Ben 2000 motor olanini dusunuyorum,en azindan vergide bir dilim asagiya dussun. Su an 2011 model Freelander 2 kullaniyorum,ondan daha fazla yakiti olmaz diye ummaktayim :)
  12. cudberrys

Ynt: Grand Vitara'nin arazi performansi

13. cudberrys

Arkadaslar,0 km bir Grand Vitara almayi planliyorum. Hard off road dusunmuyorum ancak yinede aracin arazi performansi benim icin onemli. Suzuki kullanan arkadaslarin yorum ve onerilerine ihtiyacim var.
  14. cudberrys

Denizli Babadağ gezisi

sevgili arkadaşlar,pazar günü Babadağ tarafına bir gezi yapmayı planlamaktayım. Yöreyi bilen arkadaşların önerilerine ihtiyacım var. Ayrıca bize katılmak,tanışmak isteyen olursa tüm doğaseverlere kapımız açık. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler,bol oksijenli günler.
  15. cudberrys

Denizli - Işıklı Göl ve Saklı Göl

Ynt: Denizli - Işıklı Göl ve Saklı Göl

16. cudberrys

assos-foça arası otel önerileri

Ynt: assos-foça arası otel önerileri siteye hoşgeldiniz. Assos'ta kalmayı düşünüyorsanız Kadırga koyunu tercih etmenizi öneririm..doğayla başbaşa olursunuz...ancak çok rüzgar alan bir bölgedir,dikkatli olun üşümeyin :) Ayvalık'ta Cunda adasına motorla geçin,otomobili tercih etmeyin,Cunda'da...
  17. cudberrys

İzmir Civarında Off Road Etkinlikleri Hakkında

Ynt: İzmir Civarında Off Road Etkinlikleri Hakkında detayları bildirirseniz katılabiliriz Aydın'dan..
  18. cudberrys

Muğla Civarında ki Off Roadçılar

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar kesin bir program belirlediyseniz ve uygun bulursanız katılmak isteriz Aydın'dan gelerek..

19. cudberrys

Aydın - Karlık Zirvesi Gezisi (22 Ocak 2012)

Ynt: Aydın - Karlık Zirvesi Gezisi (22 Ocak 2012) geçmiş olsun. Araç desteği lazım olursa haber vermeniz yeterli.
  20. cudberrys

Aydın - Karlık Zirvesi Gezisi (22 Ocak 2012)

Ynt: Aydın - Karlık Zirvesi Gezisi (22 Ocak 2012) Arif,uygun olursa kesif gezinize de katilabilirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri