Arama sonuçlarınız

1. M

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi 1 Ömer Günay 1992 4 RUNNER Ankara 2 Umut Çelikel 1987 LandCruiser BJ60 Ankara 3 Uğur İNAN 1985 HİLUX...

2. M

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Bu gün Faruk kardeşimin BJ 62 videosunu görünce VX 100 ün suya battığı yer bana su damlası gibi geldi ;D ;D ;D ;D
  3. M

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor Sevgili Göktuğ ben 35 '' SilverStone MT 117 exterme lastikleri yeni aldım ve bu hafta sonu da deneme fırsatım oldu ; bu lastik çok agresif ve çamurda muthiş başarılı ancak rot ve balans ayarı kalmıyor ve bu lastikle maxsimum hız 60 km/h geçmiyor, Sonuç...

4. M

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi BJ60 mı yapsam ;D ;D ;D
  5. M

Land Rover Defender Sürati

Ynt: Land Rover Defender Sürati Sevgili Arkadaşlar ; 2010 model Ford Puma motorlu Defender in son sürati 132 KM dir, bu sürate ulaştığınızda ECU gaz keser, gerçekten reha ya katılıyorum max hız 110 km/h olmalıdır, özünde sadece makineyi değiştirmek yetmiyor,

6. M

Ynt: Land Rover Defender Sürati Yunus 1,21 de olsa mümkün değil, TDI ile 150 km sürat yapmaz , muhtemelen arazinin üzerinde KM saati müşürinin altındaki dişli ile oran uyumlu değil, yanlış hatırlamıyorsam ; 2,5 benzinli son çıkış dişli oranı 1,62 2,5 dizel son çıkış dişli oranı 1,41 2,5...

7. M

Ynt: Land Rover Defender Sürati
  8. M

12V Akü ile Çalışan Komprösör ve Akü Takviye Cihazı Arıyorum!

Ynt: 12V Akü ile Çalışan Komprösör ve Akü Takviye Cihazı Arıyorum! Arkadaşlar Anıl oto (hüma ota) dan çift kafa kompresör alırsanız derdiniz çözülür, İyi günler dilerim
  9. M

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Sevgili Faruk kardeşim ; Baba Faruk ve Baba Land budur ;D ;D ;D ;D ;D ;D Hakketen müthişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş, en kısa sürede WX 100 anfibik çıkarma filosunun bir üyesi yapacağım :) Mazallah sen Antalya dan dalıp Kıbrısa çıkarsın :)))

10. M

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sevgili Necmi :) Defender da Zihni sinir projeleri bitmez ;D bu ara yapacak bir şey kalmamıştı :) bir kepce takma hususunu araştırayım bakayım :) hazır resmi bulmuşuz :):):)

11. M

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Sevgili Kardeşim teşekkür ederim ;) Cihan ın açtığı yolda devam ediyorum :)
  12. M

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Kürşat bende aynı şekilde kullanmayı düşünüyorum, sonuçta bende romörk var, söküp takmak yarım saati bulur, ama bu lastikler arazide muthiş keyifli, ben bu lastikleri taktıktan sonra ARB leri daha hiç kullanmadım ;D ;D ;D ;D

13. M

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Kürşat bu lastikler bir afet :) bu lastiklerle kilit dahi kullanmaz oldum, ancak asfaltta 60 km hızı geçemiyorsun, arabada ne balans kaldı, nede rot ayarı ;D ;D ;D
  14. M

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sevtap her zaman bekleriz :) TYT da alabalık beslemeye başlayacağım ;D ;D ;D kiremit de tereyağlı alabalık yaparım ;D ;D ;D ;D ;D
  15. M

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar TYT a elbette sayemde yüzmeyi öğrenecek ;D ;D ;D ;D en kısa sürede onu derin sularda yürür hale getireceğim :)

16. M

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sevgili Arkadaşlar kıyarımda, kırarımda ;D ;D pazar günü TYT yı suya gömdük, sonraaaa ...... içindeki suyu boşalttık, ECU ve bütün elektrik sistemini WD 40 temizledik, TYT yı yokuş yukarı çektik katalitik könvörtörü alttan deldik eksozdaki suyu boşalttık...
  17. M

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e dair bir site

Ynt: Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e dair bir site yavuz teşekkurler :)
  18. M

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Günaydın arkadaşlar :) Onur da senin okulda

19. M

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Günaydınnnnnnnnnnn :)
  20. M

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ;D ;D ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot