Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,224,159
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

O nasıl bir anons ya..Fener cumhuriyetini batırdı.. ;D

Stad ta anons yapan kişinin milliyeti belli oldumu acep. ;D ;D ;D

Etiketler

THE FARUK' Alıntı:
Ahmet abi.. seni hınzır seni.. üzme bu kadar kendini canım benim..Puhahahahah

Farukcum nasıl üzülmeyeyim can dostlar var içlerinde ailecek caddeye yemeğe çıkmışlar sonrada kutlama filan yaparız diye birde son 2 dakika birbirlerine sarılmışlar ve son dakikada corrtttttttttt.....
Bugün terapiye gideceklermiş
;D ;D ;D ;D ;D ;D

aozturk' Alıntı:
Farukcum nasıl üzülmeyeyim can dostlar var içlerinde ailecek caddeye yemeğe çıkmışlar sonrada kutlama filan yaparız diye birde son 2 dakika birbirlerine sarılmışlar ve son dakikada corrtttttttttt.....
Bugün terapiye gideceklermiş
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Restaurand sahipleri insan çıkmış abi..Durum zortlayınca acımış yemek yiyemeyenlere % 50 iskonto yapmış... Hamsilerde şirketden demiş;D ;D

Günaydın arkadaşlar.......

Bu torota neymiş yahu :smiley: İki LR bir Jeep vx 100 ü çekemedik :smiley: :smiley:

SL740273.jpg

ufukozkan' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar.......

Bu torota neymiş yahu :smiley: İki LR bir Jeep vx 100 ü çekemedik :smiley: :smiley:

SL740273.jpg

Ufuk abi ne yaptınız ya..
Yanlız bulmuşlar mustafa abimi vay mustafa abim vah..
Nasıl olsa bir gün araçta acemiliğini atacak bunların hesabını soracak..

THE FARUK' Alıntı:
Ufuk abi ne yaptınız ya..
Yanlız bulmuşlar mustafa abimi vay mustafa abim vah..
Nasıl olsa bir gün araçta acemiliğini atacak bunların hesabını soracak..

yok valla kasti bir şey abim benim :smiley:

şöyle bir çekelim dedik ama inatçı araba gelmem dedimi gelmiyo :smiley: :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
yok valla kasti bir şey abim benim :smiley:

şöyle bir çekelim dedik ama inatçı araba gelmem dedimi gelmiyo :smiley: :smiley:

Ufuk abi senin araçta çekemediyse cihanın boşluğu kesin hissedilmiştir

tyt larla off royd a gittiginizde suburbani da goturmek gerektigini gecen gezide anlamadinizmi abi ;D

THE FARUK' Alıntı:
Erkan geçmiş olsun kardeşim..
Bir kamyon hamsi kadıköyden geçmiş walla çok üzüldüm..

;D

Naapalım abi,canımız sağolsun :smiley:
Helal olsun Bursa'ya,analarının ak sütü gibi helal olsun,tebrikler,saygıyla selamlıyoruz :smiley:
Kendi takımımı ise tebrik ediyorum,son dakkaya kadar bu heyecanı yaşattı bize,doğruları yanlışları ayrı konu :smiley:
Sonuçta son dakkaya kadar bırakmadık bu yarışı ve bu yarışı sonuçta Bursa kazandı tebrikler.
En azından son dakkaya kadar bu yarışın içinde olan bi takımım olduğu için gurur duyuyuyorum ;D

Benim asıl şaşırdığım ise ;D yenildikleri için sevinen bir taraftar grubunun olması ilginç geldi bana. ;D
Takım yerlerde sürünüyor,kendi kalesine gol atıyor v.s ama taraftarı seviniyor ;D ;D

Şaka kaka,Türk futbolu için bir devrim niteliğinde,umarım başka takımlarda şampiyonluğa oynar ve böyle heyecenlı ligler yaşarız. ;)

Anons işi ise tam bi skandal,hiç sorma :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR