Arama sonuçlarınız

1. B

Bursa'da Grand Cherokee ZJ Modifiye

bol çamurlu günler kazasız belasız

2. B

Arazi Aracı Tavsiyesi?

Ynt: Arazi Aracı Tavsiyesi? öneriniz için teşekkür ediyorum bulent bey,peki neden defender ne gibi avantajı olur rrc karşısında
  3. B

Arazi Aracı Tavsiyesi?

sevgili gezenbilir ailesine yeniden merhaba; forumu bayadır takip ediyorum ve bir off road aracı almayı düşünüyorum 15.000 tl lik bir bütcem var,fakat problem şu ki araca karar veremiyorum? 1-range rover classic hakkındaki görüşleriniz...

4. B

sizin tavsiyeniz ? ( CJ-5 , CHEROKEE)

Ynt: sizin tavsiyeniz ? ( CJ-5 , CHEROKEE) ilginiz için çok teşekkür ederim ama ünal beyin dedigi gibi cj degil araç heralde tuzla yapımı?
  5. B

Snowboard Seçimi Hakkında Yardım

Ynt: Snowboard Seçimi Hakkında Yardım merhaba öncelikle kendimi tanıtayım ben batıkan yılmaz snowboard milli takım sporcusuyum :), board konusuna gelirsek bu kılonuzla ve boyunuzla orantılıdır 170 kullanabilirsiniz bence ama kilonuzuda belirtseniz daha iyi olurdu eger bolkarda kayacaksanız...

6. B

Ynt: sizin tavsiyeniz ? ( CJ-5 , CHEROKEE) tamam mutlaka arıycam benim adım görünmuyor heralde profilde isimim batıkan yılmaz en yakın zamanda telefon edicem şimdiden çok teşekkürler :)

7. B

Ynt: sizin tavsiyeniz ? ( CJ-5 , CHEROKEE) yolum düşmesede görmeye gelirim :) maslaktasınız heralde sürekli araç işiylemi ugraşıyosunuz yoksa
  8. B

Ynt: sizin tavsiyeniz ? ( CJ-5 , CHEROKEE) ben istanbuldayım :) aracınızın sitede resimleri varmı varsa bi link yollayabilirmisiniz biraz ufkumu genişletmem lazım :)
  9. B

Ynt: sizin tavsiyeniz ? ( CJ-5 , CHEROKEE) motor resimleri yoktu malesef,biraz pazarlık edicem :), şimdilik çok teşekkür ediyorum sorularım oldukca sizi rahatsiz edicem kusuruma bakmayım :) haa bu arada sizin varmı off road için kullandıgınız bi aracınız?

10. B

Ynt: sizin tavsiyeniz ? ( CJ-5 , CHEROKEE) bu araca 5000 istiyorlar ben pek bilmedigim için bu piyasayı tecrübeleriniz benim için önemli

11. B

Ynt: sizin tavsiyeniz ? ( CJ-5 , CHEROKEE) ünal abi araştırdım ve cj 5 e karar verdim? sence az cok yapılımı alayım 10.000 12.000 bin liraya yoksa 5000 liraya alıp kendim mi yapayım
  12. B

Artık TOYOTA HİLUX 4x4 sahibiyim :D:D

Ynt: Artık TOYOTA HİLUX 4x4 sahibiyim :D:D öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız :), 4h dedigin 4high diye geçiyo aracın 4 çekiyo ve yüksek devir alıo 4 l ise 4 low yani düşük devir araca nekadar gaz basarsan bas belli bi yere kadar gidio mesela 4 low u cok dik bi rampa inerken kullana...

13. B

Ynt: sizin tavsiyeniz ? ( CJ-5 , CHEROKEE) ben daha cok offroad için düşünüyorum arada belki şehir içinde de kullanabilirim,aslında sormak istedigim diyelimki aldık kullandık bi arıza cıktı bi parca lazım parçası kolay bulunurmu hangisininki daha pahalıdır? yinede teşekkürler forumu daha cok...
  14. B

öncelikle herkeze merhabalar; 12.000 tl butçem belki artırabilirim biraz daha ama sizin tavsiyeniz ne olur bu işlerin acemisiyim biraz tecrübelerinizden yararlanmak isterim. bol çamurlu günler :)
  15. B

Hangi Araç ? (L200 - Nissan - Toyota)

Ynt: Hangi Araç ? (L200 - Nissan - Toyota) öncelikle herkeze merhaba; bende navara vardı güçlü bir arac sizede uygun oldugunu soyleyebilirim fakat ben onu satıp l 200 aldım hem yakıt ekonomısı hemde parçası ucuz tavsiyem L200 :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri