sizin tavsiyeniz ? ( CJ-5 , CHEROKEE)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bay25 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,868

bay25

Kamp I
öncelikle herkeze merhabalar;
12.000 tl butçem belki artırabilirim biraz daha ama sizin tavsiyeniz ne olur bu işlerin acemisiyim biraz tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
bol çamurlu günler :smiley:

Etiketler
Ynt: sizin tavsiyeniz ? ( CJ-5 , CHEROKEE)

bu konu o kadar yazıldı anlatıldıki eminim site içinde her istediğinizi bulabilirsiniz hemde her konuda sadece karar vermeniz gereken konu nasıl kullanacağınız cj ayrı cherokee ayrı donanım ayrı zevke ve tabiki ayrı bir bütceye sahipdir site içind e tüm araç özellikleri ve kullanımına dair bilgi mevcuttur eger bulamadığınız bir konu olursa eminimki herkes seve seve yardımcı olur

ben daha cok offroad için düşünüyorum arada belki şehir içinde de kullanabilirim,aslında sormak istedigim diyelimki aldık kullandık bi arıza cıktı bi parca lazım parçası kolay bulunurmu hangisininki daha pahalıdır? yinede teşekkürler forumu daha cok araştırıcam :smiley:

ünal abi araştırdım ve cj 5 e karar verdim? sence az cok yapılımı alayım 10.000 12.000 bin liraya yoksa 5000 liraya alıp kendim mi yapayım

5000 tl varsa al kendin yap ama al derkende genede bakmak lazım modeline neleri eksik bunun gibi şeylere cj zevk meselesi cünki ben şahsen kim ne d erse desin ya cj8 yada cj 7 seviyorum cünki bana göre bircok açıdan daha kullanışlı geliyo özellikle boyun 180 civarı ise :smiley:)) alaçağın aracın resmini koyarsan seve seve her konuda yardımcı oluruz

bu araca 5000 istiyorlar ben pek bilmedigim için bu piyasayı tecrübeleriniz benim için önemli

35629619dao.jpg

35629619r8p.jpg

35629619rem.jpg

356296197xx.jpg

356296197zx.jpg

bu arabayı daha öncede sordular bana ama benim sorduklarıma cevap gelmedi :smiley:) 78 ve sonrası bir modelse al tabi motor orjinalse imkan varsa daha öncede demişdim modelini ve motor içi resimleride olursa cok daha iyi olur özellikle motor orjinal olsun 78 ve sonrası ise hemen al tabi genede pazarlık yap :smiley:)

motor resimleri yoktu malesef,biraz pazarlık edicem :smiley:, şimdilik çok teşekkür ediyorum sorularım oldukca sizi rahatsiz edicem kusuruma bakmayım :smiley: haa bu arada sizin varmı off road için kullandıgınız bi aracınız?

tabiki ne zaman isterseniz arayabilirsiniz :smiley:)) cj cj cj ve cj tabiki :smiley:) hangi ilde olduğunuzu yazarsanız ona göre o bölgedeki bu işi iyi bilen bir arkadaşımada yönlendirebilirim sizi

ben istanbuldayım :smiley: aracınızın sitede resimleri varmı varsa bi link yollayabilirmisiniz biraz ufkumu genişletmem lazım :smiley:

maslağa yolun düşerse beklerim o zaman numaram altta yazıyo yerinde görmüş olursun ...hatta aşşa yukarı tüm cj serilerinide görmüş olur ufkun bambaşka ülkelere gider :smiley:)) en kısa zamanda beklerim

yolum düşmesede görmeye gelirim :smiley: maslaktasınız heralde sürekli araç işiylemi ugraşıyosunuz yoksa

evet sürekli araç işleri ile uğraşıyorum :smiley:) gelmeden telefon acarsanız iyi olur her daim maslakda olamıyorum cünki

tamam mutlaka arıycam benim adım görünmuyor heralde profilde isimim batıkan yılmaz en yakın zamanda telefon edicem şimdiden çok teşekkürler :smiley:

batıkan bey konuyu bizraz inceledim galiba resimlerdeki aracı almayı kafaya koydunu eğer anlaşmadıysanız birde şu linke bakın bende cj araıyordum bunu bugün tesadüfen nette gezerken buldum acaba işinize yararmı bilmiyorum fiyatı da 3.500 tl pazarlık yaparsanız 3000 olabilir velki o sizin ikna kabilyetinize kalmış :D:D işte link inşallah gönlünüze göre gelişir herşey..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cj-meraklisina-30543884/detay

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR