Arama sonuçlarınız

1. rubi80

Rubicon İçin Düşündüğüm Parça Listesi

Ynt: Rubicon İçin Düşündüğüm Parça Listesi bu haftasonu tanicam zaten insallah, onun disinda 2009 ama 20 bin km yaptim bunla...alistim biraz yani

2. rubi80

Ynt: Rubicon İçin Düşündüğüm Parça Listesi tesekkurler ergun abi, aricam yarin:)
  3. rubi80

Selam beyler,arabam stock olarakta baya arazi kapasitesi genis olan bi araba ama ben buna bazi eklemeler yapcam, gerek arazi gerek araziyle ilgisiz kullanim zevki amacli, size simdiki listeyi soyle kabaca yazayim.... ve beklentilerimi soyliyim, bundan once leon cupra modifiye ettim ama bu ilk...

4. rubi80

1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) bende telsiz yok cep telefonu var :D, cekme halati var bide aktarma kablosu lastik temir spreyi mi nedir ondan, nolur olmaz... bide xenon far kit var uzun kisa karanli kcoktumu gunduz ederim valla :D, onu ndisinda...
  5. rubi80

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) Kusura bakma abi, amacim atar gider yapmak degildi, saka olsun diye dedim cunku teyzemin range roveri ve lr2 si alev aldi otobanda 90la giderken. argo konustuysamda ozur dilerim amacim kimseyi gocundurmak deildi

6. rubi80

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) depoyu cumartesi aksami shellden fullesem o gun yetermi?.... otobanda siksam en fazla 100 km de 16 litre yio... normalde 10 falan. depo 70 litre :D

7. rubi80

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) mumkunse JK ler ve WK ler varsa commander lar ayni konvoya gruba konsun, yenilerin dayanismasi :D
  8. rubi80

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) Goktug abi, super olcak ama bence CJ ile o kadar yol yapmak sakat olabilir, yanlis anlama Jeep kaya gibi araba land rover gibi zirt pirt alev alip kapilari kilitleyip sahibini oldurmeye calismiyo :D
  9. rubi80

2009 Wrangler Unlimited Rubicon CRD

Ynt: 2009 Wrangler Unlimited Rubicon CRD anladim :) arada 106 gti ile selektor atan patavatsizlarin dersini vermekten alamiycam kendimi ama trafikte...

10. rubi80

Ynt: 2009 Wrangler Unlimited Rubicon CRD bu arada sizin rubiconda ne parcalar var acaba? merak ettimde :)

11. rubi80

Ynt: 2009 Wrangler Unlimited Rubicon CRD ben rubiconla mantikli gazliyorum zaten... otoban bossa soldan en fazla 180 ile yardiriyorum, veya dusuk hizda 90la solu isgal eden adam varsa makas atiyorum mecbur stock suspansiyon o kadar tehlikeli degil. arabayi tanidiktan sonra. zaten cok gazlamak...
  12. rubi80

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) goygoy yapmak istemem ama grand voyager zor gecer oralardan... ama azimla cikan mermeri delermis diye bi laf var kabaca, yardimci oluruz.... ama sunu kesinlestirsek JK rubiconmu servis araci yoksa voyager mi

13. rubi80

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) ortalam konvoy hizi kac olucak 90 demeyinde :D 120 iyidir otobanda.... aslindaa benim icin 160 tan assagiis uzun yolda bayiyo ama aileyle geliyo cogu kisi can tasiyo o yuzden aman... konvoy kurallarina uyucam
  14. rubi80

Ynt: 2009 Wrangler Unlimited Rubicon CRD camurlariz' yanliz fazla bi lift yapmam cunku biraz gazci biri oldugum icin taklaya gelmek istemem. o yuzden 1 inch yeter... lastiklerde 255 75 17 kalicak ama bf goodrich all terrain ile dgistirecem
  15. rubi80

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) eyv ama lastikler biraz zeval benim artık kalırsam vinçlersiniz umarım :D çeki yeri var şaseden ön ve arka tarafta

16. rubi80

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) benıde yazın lütfen Barkin İnci- Wrangler Rubicon Unlimited 2.8 CRD standart biraz aşınmı wrangler silentarmor AT lastik var 255 75 17 bi de bi kişi daha benle gelicek yanımda aynı zamanda katılım ücreti varmı...
  17. rubi80

Ynt: 2009 Wrangler Unlimited Rubicon CRD 1 inch spacer koycaz yakinda, steerin stabiliser ve shocks ta...
  18. rubi80

Ynt: 2009 Wrangler Unlimited Rubicon CRD cok isterim buyuk ihtimalde gelicem ama stock jk ile saplanmiyalim? :D

19. rubi80

Selam beyler ben Barkin 18 yasindayim nisantasi istanbuldanim. bende siyah 2009 model rubicon var, su an sadece xenon kit ve cam filmi mevcut resimlerde cikmamis ama kalitelidir, umarim gezilerde gorusuruz tabi araniza alirsaniz. planlarimda en fazla 1 inch lift kit ve bf good rich all terrain...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri