2009 Wrangler Unlimited Rubicon CRD

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rubi80 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,998

Etiketler

Ynt: 2009 Wrangler Unlimited Rubicon CRD

camurlariz' yanliz fazla bi lift yapmam cunku biraz gazci biri oldugum icin taklaya gelmek istemem. o yuzden 1 inch yeter... lastiklerde 255 75 17 kalicak ama bf goodrich all terrain ile dgistirecem

O zaman gaz için yanlış bir araç seçmişsiniz. Bana sorarsanız Rubicon'un en büyük hatası 2.8 CRD gibi sesli çalışan pekte verimli olmayan motoru.
Çok ama çok sevdiğim bu araç için Grand'ın kullandığı 3.0 CRD (mercedes motoru) daha yeni nesili yakışırdı. Vergi dilimleride aynı kategoride ..

beatrix' Alıntı:
Belgradormanlar033-1.png

olay budur bence, hayalimde böyle leş gibi çamurlu bir araba ile lüks bir otelde davete katılmak sonrada valeden arabayı getirmesini istemek var :D

Rubi 80 selam aramıza hoşgeldin. Bende 2008 Rubicon JK kullanmaktayım.Parça sıkıntını anlayamadım? aksesuar mı ? yedek parça mı? Hangi servise gidiyorsun bilmiyorum ama eğer geziye gelirsen Master servisin sahibi Mehmet abiyi de sahibi olduğu siyah 2 kapı Rubicon 'la görebilir ve tanışabilirsin. sana aksesuar konusun da yardımcı olur. ben istediğim her aksesuar ve parçayı siparişten 20 gün sonra elde ettim . Doğru adreslerde dolaşırsan başın ağrımaz. Senin için en büyük avantaj Master servisin sahibinin Rubicon kullanıyor olması.... onun tekerlek izinden gidersen çukura düşmezsin :smiley: ayrıca Bostancı sanayi de Tar Oto Tarkan 'da istediğin aksesuarı getirebilir. O da arkadaşım seninle yakından ilgilenecektir. Gezi de görüşmek üzere.. güle güle kullan..Ayrıca Rubicon gazlamak için tehlikeli bir araç ....benim de gazlamak için aracım var ama asla Rubicon olamaz...

ben rubiconla mantikli gazliyorum zaten... otoban bossa soldan en fazla 180 ile yardiriyorum, veya dusuk hizda 90la solu isgal eden adam varsa makas atiyorum mecbur stock suspansiyon o kadar tehlikeli degil. arabayi tanidiktan sonra. zaten cok gazlamak istersem a6 3.2 var ;)

moger' Alıntı:
Rubi 80 selam aramıza hoşgeldin. Bende 2008 Rubicon JK kullanmaktayım.Parça sıkıntını anlayamadım? aksesuar mı ? yedek parça mı? Hangi servise gidiyorsun bilmiyorum ama eğer geziye gelirsen Master servisin sahibi Mehmet abiyi de sahibi olduğu siyah 2 kapı Rubicon 'la görebilir ve tanışabilirsin. sana aksesuar konusun da yardımcı olur. ben istediğim her aksesuar ve parçayı siparişten 20 gün sonra elde ettim . Doğru adreslerde dolaşırsan başın ağrımaz. Senin için en büyük avantaj Master servisin sahibinin Rubicon kullanıyor olması.... onun tekerlek izinden gidersen çukura düşmezsin :smiley: ayrıca Bostancı sanayi de Tar Oto Tarkan 'da istediğin aksesuarı getirebilir. O da arkadaşım seninle yakından ilgilenecektir. Gezi de görüşmek üzere.. güle güle kullan..Ayrıca Rubicon gazlamak için tehlikeli bir araç ....benim de gazlamak için aracım var ama asla Rubicon olamaz...

bu arada sizin rubiconda ne parcalar var acaba? merak ettimde :smiley:

rubi80' Alıntı:
ben rubiconla mantikli gazliyorum zaten... otoban bossa soldan en fazla 180 ile yardiriyorum, veya dusuk hizda 90la solu isgal eden adam varsa makas atiyorum mecbur stock suspansiyon o kadar tehlikeli degil. arabayi tanidiktan sonra. zaten cok gazlamak istersem a6 3.2 var ;)
o zaman al a6 3.2ni onla gazla.rubiconu dogasına bırak.

Hocam İlker abinin dediği gibi rubi gaz için uygun değil. Bırak gazlama işini alman yapsın, uzasın gitsin..
İlker abimde bir alman tayı kullanıyor uzamak için ;)

anladim :smiley: arada 106 gti ile selektor atan patavatsizlarin dersini vermekten alamiycam kendimi ama trafikte...

Iceman®' Alıntı:
trafikte selektör yapan arkadaşı buyur toprak yola demek lazım :D

veya aniden toprağa sapmak lazım....:smiley:
Aslında uzun yolda müsait olduğunda tehlike yapmadan,açıktan, topraktan sağlayacaksın....:smiley: ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR