Arama sonuçlarınız

1. P

Edirne Fotoğrafları

Ynt: Edirne Fotoğrafları Her ne kadar elimden geldiğince yumuşatmaya çalışsam da, fotoğraf konusunda genellikle olumsuz eleştiriler yapıyorum. O yüzden öncelikle özür dileyerek başlamak isterim. Ama gördüğüm yanlışlıkları es geçip "aaa harika olmuş" demek de karşımdakini kandırmak gibi...

2. P

Aslında Herşey Göründüğü Gibi Değildir

Ynt: Aslında Herşey Göründüğü Gibi Değildir Tanışma bölümüne de bir mesaj yazmışsınız. Öncelikle hoşgeldiniz...yorumunuz için de teşekkürler.
  3. P

Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar

Ynt: Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar Fotoğraflara bakınca sizin de dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama...o zamanlar boğazda da trafik varmış : )) ne kadar çok gemi, sandal vs var...şimdi hiç böyle değil. 120 yıl önce denizlerimizi daha verimli kullanıyormuşuz sanırım!

4. P

Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum...

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... çok güzel açıklamışsınız...kısıtlı kaynaklarla teknolojiyi takip etmek mümkün değil. kaldı ki, bir sağlık yöneticisi olarak, tıpta bile "maksimum teknoloji değil, optimum teknoloji" kavramı geçerlidir. yani ülkemizde pek...
  5. P

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... Melih'in de dediği gibi, Nikon kompakt sektöründe "öylesine" takılıyor. O yüzden P100'ü boşverin... Diğer konular için de; Megapiksel olayını kafaya takmayın. 8 - 10 mp oldukça yeterlidir. çok teknik olacak belki ama...şimdi...

6. P

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... Bülent Bey, HS10 alabiliyorsanız alın! Daha düşünmeye gerek yok...neden derseniz, alacağınız makineler arasındaki kalite farkı o kadar da göze batacak, dikkati çekecek farklar değil gerçekten. Ayrıca HS10 görüntü kalitesiyle...

7. P

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... İşte, yazıyı tam okumadan cevap verirsen böyle olur Parkinson!!! Yazdığım metni değiştirmek yerine buradan delikanlı gibi özür dileyerek tavsiyemi değiştirmek istiyorum :) "çok amaçlı ve ucuz" dslr olmaz! dslr az amaçlı ve...
  8. P

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... 1000D de tam 1000 TL zaten şu anda :) sizin mantığınızı anlıyorum...ama bu insan ilerde de para kazanacak. bununla başlar, üstüne bi 50mm alır...sonra başka bişey alır. sonra body'yi değiştirir. belki de bunların hiç birini...
  9. P

Ynt: Aslında Herşey Göründüğü Gibi Değildir ya gerçekten...düz hali çok dandik! :))

10. P

Ynt: Aslında Herşey Göründüğü Gibi Değildir :)) o kadar uzun süredir tersten görüyorum ki, ben bile düz halini hatırlamıyorum fotoğrafın...

11. P

Ynt: Aslında Herşey Göründüğü Gibi Değildir teşekkürler :)
  12. P

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... Canon 1000D'den şaşmayın derim...esnekliğiyle, alan derinliğiyle, vizörüyle size yeni ufuklar açar.

13. P

Sigara, dans ettirir...

Yorumsuz...
  14. P

Kuveyt'te DSLR Yasağı

Kuveyt'te hükümet (Ministry of Information) sokaklarda ve alışveriş merkezlerinde DSLR makinelerin sadece gazeteciler tarafından kullanılabilmesi için bir yasak icat etmiş! Tamam çözüm tabii ki basit! Herkes micro four thirds makineleri alıcak eline. Yine fotoğrafını çekmeye devam edicek. Ama...
  15. P

Tripod Seçimi

Ynt: nikon d90 için tripod en güzeli :) bacakları sağlam olursa, rüzgarda altına çanta veya bi ağırlık asarak titremeyi engelleyebilirsiniz :) güle oynaya kullanın inşallah :)

16. P

Tripod Seçimi

Ynt: nikon d90 için tripod çok güzel bişey söylediniz. işte manfrotto orda devreye giriyo :)) manfrotto'nun ball head'i çok ciddi ağırlıkları bile rahatlıkla tutarken, diğer markalar vııııjjjt diye aşağı iniyo :))) trekking'e gidiyosanız, mutlaka askılı ve hafif modelleri tercih edin. ben bi...
  17. P

Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet Ümit Bey; Dpreview'i hergün takip ederim ama bu kısmını görmemiştim. 150'ye kadar geldim :)) sonra devam edicem, paylaştığınız için şahsen çok teşekkür ederim :)
  18. P

Tripod Seçimi

Ynt: nikon d90 için tripod manfrotto kalite bakımından diğerlerine göre oldukça farklıdır. ama fiyat performans oranına bakarsanız başlangıç aşamasında değmez. "hangi tripodu alayım" diyen birinin manfrotto alması, "hangi dslr'yi alayım" diyen birinin nikon d3 alması gibi bişey olur...

19. P

Canon eos 1000d mi Canon g11 mi?

Ynt: Canon eos 1000d mi Canon g11 mi? İkisi çok ayrı makineler aslında, karşılaştırılmaz ki... Şöyle diyeyim ben; Dağa "fotoğraf" çekmek amacıyla gidiyorsanız, 1000D. "Yok, ben geziyorum, gezerken de fotoğraf çekeyim istiyorum" diyorsanız G11... 1000D'nin bodysi, filtresi, lensi...
  20. P

Flash sorunu/problemi

Ynt: Flash sorunu/problemi bu sorunun cevabı neymiş merak ettim?! gittiniz mi hayyam'a? bi çözüm bulundu mu? bu ekipmanı manuel olarak kullanan, hatta bios pilini söken birine flaş senkron hızını sormayı gereksiz görüyorum! o yüzden yardım edemiycem, ama sonucu merak ettim... sevgiler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR