Arama sonuçlarınız

1. O

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? Merhaba, Ben Sinan Paksoy İstanbul 2008 Pajero DiD. Ben de 3 senedir Mitsubishi ailesine katıldım. Selamlar,

2. O

El Freni Problemi

Ynt: El Freni Problemi Berk Bey, Yanıt için teşekkürler. Bir kaç arkadaş 15-20 metre zorla sonra açılır dedi ama riske girmek istemiyorum. Yarın zaman bulabilirsem Ümraniye'den tanıdık bir LR Defender ustasını alıp araç başına getirmeyi düşünüyoruz. Umarım ki usta sorunu yanındaki alet-edavat...
  3. O

L200 4x4 17inch Jant

Ynt: L200 4x4 17inch Jant Yanıt için teşekkürler. Benim de ilk aklıma gelen bu siteden aramaktı. Balıkesir'de bir takım gözüküyor aradım, sattık biz jantları dediler. Sizin gönderdiğiniz ilanı eski diye aramamıştım, bu sabah şansımı deneyeyim dedim; ilandaki jantlarda satılmış. Sıfır olarak...

4. O

L200 4x4 17inch Jant

Herkese merhaba, Benim 2008 model Pajero aracım var. Üzerinde 18'' jant var. Offseti 30mm. Lastik seneceklerini arttırabilmek için 17 janta geçmeye çalışıyorum. Uyabilecek jant L200'ün 17 ölçüsündeki jantları. Bunların sıfırlarını veya kullanılmışlarını nereden tedarik edebileceğimi bilen var...
  5. O

El Freni Problemi

Ynt: El Freni Problemi İyi akşamlar, Sayın Sertem41, Nerede olduğumu yazmamışım, İstanbul Çekmeköy. Donmadan olmadığı kesin ama çamur sıkışıp sertleşmiş olabilir. Yurtdışı sitelerde Defender'ların el freni sorunu bayağı yaygın. İngiltere'de X-Brake diye bir firmanın ürünü ile değiştiriyor çoğu...

6. O

El Freni Problemi

Herkese merhaba, 89 model Defender 90 aracımız en son off road gezisinden sonra park edildiği yerden artık hareket ettirilemiyor. El frenini çekip bırakmışım. Bir hafta sonra tekrardan gezmek istediğimde el freni kolu fiziksel olarak inse de fren boşalmadı. Amatör bir Defender kullanıcısı...

7. O

Discovery 3 Sizce Arazi İçin mi Yol İçin mi?

Ynt: Discovery 3 Sizce Arazi İçin mi Yol İçin mi? Merhaba, Aynı soru benim de aklımı kurcalıyor 2008 Mitsubishi Pajero sahibi olarak. Bir kaç kez orman içlerine girdim, suda da battım, kaldığım yerden bir Defender vinçle de kurtardı ama kalıcı bir hasar ya da ekstra servis ihtiyacı yok. Sadece...
  8. O

pajero 3.2 dakar vergisi hakkında

Ynt: pajero 3.2 dakar vergisi hakkında Tekrardan merhaba, Ben de İstanbul içinde günde 30-35 km yapıyorum, dur kalk trafikte. Yaklaşık 13,3 lt/100km ortalamam var. Köprü trafiği olursa 15lt'ye kadar çıkabilir. Bence sizde 13lt civarında kalırsınız. Kasko değeri 3000 TL gibi ama eski...
  9. O

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Herkese merhaba, Ben 1969 İstanbul doğumlu bir Endüstri Mühendisiyim. Nissan Terrano ile başlayan off road maceram şimdi de 2008 Pajero ile devam ediyor. Mitsubishi dağ bayır gezmek için hem kiloda hem de masrafta ağır olur diye bir de 1989 Defender 90 aldık bir...

10. O

pajero 3.2 dakar vergisi hakkında

Ynt: pajero 3.2 dakar vergisi hakkında Merhaba, Ben de aynı sizin almak istediğiniz gibi 2008 Pajero var. ( Siyah renk ) Vergisini bir alt dilimden ödüyorum bu sene. Senelik tutar 3.750 TL. Seneye eğer kasko değerlerini fazla arttırmazlar ise 4 yaş diliminden dolayı 3.450 TL gibi bir MTV...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri