Ynt: pajero 3.2 dakar vergisi hakkında
Tekrardan merhaba,
Ben de İstanbul içinde günde 30-35 km yapıyorum, dur kalk trafikte. Yaklaşık 13,3 lt/100km ortalamam var. Köprü trafiği olursa 15lt'ye kadar çıkabilir. Bence sizde 13lt civarında kalırsınız. Kasko değeri 3000 TL gibi ama eski arabanızdan hasarsızlık indiriminiz var ise devredersiniz. Artık sigorta şirketleri araç modeli ve kullanıcıya göre detaylı prim hesabı yaptıklarından çok değişiyor ama Pajero'ların genel de hasar istatistiği pek olmadığından prim yüzdeleri düşük.
Işıkta kalkıştan sorun yaşamazsınız. 13sn gibi 0-100km çıkışı var. Otomatik olduğu için diğer çoğu sürücü viteslerle uğraşırken otomatik şanzıman hızlı vites değiştirmesi ile sorun yaşatmıyor.
Arazi kabiliyeti sizin de tahmin ettiğiniz gibi gayet iyi. Gerçi ben daha çok karda denedim ama Terrano ve Pathfinder ikilisinden iyiydi.
2010 modeller 170HP yerine 200HP , şanzıman,turbo ve enjektörler farklı. Diğer her şey aynı .Motor da aynı 4M41 kodlu uzun senelerdir denenmiş 3.2lt Did.
Pajero'dan tek şikayet motorun seslli , tıkırtılı çalışması. Bunu izolasyon eksikliğine bağlayan da var ama bence ana sorun 3200cm3 gibi bir hacimde 4 silindirli olması. Alman ya da İngiliz rakipler 3.000cc. civarında 6 veya 8 silindir yapıyor; bu da titreşimi ve sesi azaltıyor. 800cc'lik her silindirin patlaması az bir ses çıkarmıyor. Bu tek silindir hacmi ile dünyada Pajero 2. veya 3. ama bu iyi bir şey mi tartışılır.
MTV tutarları Yeniden Değerleme Oranı'na bağlı olduğu için yaklaşık %7 artacak bu sene; o yüzden bence kurtaracağız ama hesabınız doğru, ben de merakla bekliyorum sonucu.
Selamlar,