Arama sonuçlarınız

1. ejdereristi

95 Modele Kadar 4000cc ZJ Arıyorum

Ynt: 95 Modele Kadar 4000cc ZJ Arıyorum hayırlısı olsun.umarım en güzeline sahip olursun..

2. ejdereristi

Ynt: 95 Modele Kadar 4000cc ZJ Arıyorum serkan bey ben bu aracıda gördüm ama foto yanıltmasımı bilmiyorum ama arkalar öne göre çok yükseltilmiş..pek anlamadım..
  3. ejdereristi

Ynt: 95 Modele Kadar 4000cc ZJ Arıyorum http://www.sahibinden.com/2_sahibinden_78_000_km_de_cherokee_laredo_arazi_araci-44WQQaXQQ18409434WQQpXQQdisplayitem galiba bahsi geçen araç bu..18500 tl yazmış..araç çok güzel duruyor.benim favorilerimde..

4. ejdereristi

Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009) arkadaşlar fotoları bize ulaştıran herkesin emeğine sağlık..çok güzel geçmiş bi etkinlik..çokta eğlenilmiştir eminim..umarım birgün tekrar 4x4 üme kavuşup sizinle etkinliklere katılmam dileğiyle..hepinize saygılar...
  5. ejdereristi

Bu Araç Hakkında Yorum Lütfen..

Ynt: Bu Araç Hakkında Yorum Lütfen.. hepinize teşekkürler arkadaşlar..endurin bilgiler için ayrıca teşekkürler..

6. ejdereristi

Ynt: bu araç hakkında yorum lütfen.. sayın zakof..bu sitedeki her yazıyı tek tek okudum..hatta hergün birkez daha okuyorum..burada sizin fikirlerinizi genel bir jeep için değil bu araç için istemiştim...yinede uyarınız için teşekkürler.........

7. ejdereristi

http://www.sahibinden.com/acil_sahibinden_lpg_li_grand_cheroke_5_2-07WQQaXQQ19420418WQQpXQQdisplayitem "ACİL RUHSAT SAHİBİNDEN , KAZA DEĞİŞEN VE BOYA KESİNLİKLE YOKTUR ARAÇ ORJİNALDIR. MOTORU YÜRÜYENİ İYİ DURUMDA SADECE ARAÇTA 500-TL CİVARINDA MASRAF VAR. BU MASRAF ; SOL ÖN KAPI UÇ kısmında...
  8. ejdereristi

XJ ve ya Frontera 15,000 civarı almak istiyorum öneri lütfen

Ynt: XJ ve ya Frontera 15,000 civarı almak istiyorum öneri lütfen xj derim ama 15000 civarında temiz 92 civarı model bulabilirsiniz..vergiside düşük..ben uzun süredir araştırıyorum..97-98 xj ler 20000 civarında ama vergisi biraz daha fazla..şehir içi ve off road için donanımı oldukça iyi 97-98...
  9. ejdereristi

xj...

Ynt: xj... dodikler ve yan plastik aksam sizce fabrika çıkışmı?? çok hoş ve sade olmuşş..işin pis tarafı 3500 dolar teklif vermişler ebayda:(((( kaçıcam yurtdışına...

10. ejdereristi

xj...

of of of:))) rüyalarıma giriyo valla..yada sadece rüyalarda kalıcak galiba...

11. ejdereristi

Sahibinden Tertemiz Disko

Ynt: Sahibinden Tertemiz Disko dikkat dikkat:))) bu araba değil.uçak değil canavar canavar...düz yolda gitmez çıkmam demez...verirsen gazı atarsan benzini fizana götürü valla:))) duduk duymadık demeyin padişah fermanudur..arabayı görmeye özellüklerine dair soru sormaya hacet yoktur...herkim ki...
  12. ejdereristi

Yapılı 1979 Model CJ-5

Ynt: Yapılı 1979 Model CJ-5 hayırlı satışlar..araç ankarada galiba..lpg varmı ruhsata işlimi..birde kışlık tente ve içinin resimlerinide eklerseniz sevinirim..

13. ejdereristi

Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar...

Ynt: Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar... birde şu var: telefon çalar ve açar açmaz en son kaç olur:)) eh be kardeşim alacağın aracın motoru varmı diye bi sor bakalım bu ne acele...ben cj mi satarken fiyatı en son konuşanlarla muhatap oldum...ya cj alıyosun arazi taşıtı..soğan değilki bu:)))
  14. ejdereristi

Jeep CJ Serisi Amansız Bir Hastalık mı? Neden Bu Masraflar ?

Ynt: Jeep CJ Serisi Amansız Bir Hastalık mı? Neden Bu Masraflar ? cj mi satalı daha iki gün oldu ve inanın bana çok ÖZLEDİM... bu sevgiliye duyulan hasretten daha beter.. bu sayfayı okudum ve gözlerim doldu..ne pis bişeymiş bu dedim..şu yazdığımı eşim okusa kıskanır valla..cj5 im için son veda...
  15. ejdereristi

Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar...

herkese selamlar arkadaşlar..uzun süredir sahibinden.com u takip ediyorum..izlenimim şu: ben daha yeni, bence gayet iyi durumdaki cj mi birazcıkta sıkışık olmamdan kaynaklı 8500 e verdim..bence ederi de maximum 10000 di..ama sahibinden de baktığım tüm saçma sapan cj lere inanılmaz fiyatlar...

16. ejdereristi

sahibinden.com da ki saçma ilanlar...

herkese selamlar arkadaşlar..uzun süredir sahibinden.com u takip ediyorum..izlenimim şu: ben daha yeni, bence gayet iyi durumdaki cj mi birazcıkta sıkışık olmamdan kaynaklı 8500 e verdim..bence ederi de maximum 10000 di..ama sahibinden de baktığım tüm saçma sapan cj lere inanılmaz fiyatlar...
  17. ejdereristi

Selamlar Herkese...

Ynt: Selamlar Herkese... ilanlar kısmına yazmıştım ama buraya unutmuşum..evet satıldı araç..
  18. ejdereristi

satılık 1974 cj-5

Ynt: satılık 1974 cj-5 aracım satılmıştır teşekkürler....

19. ejdereristi

satılık 1974 cj-5

Ynt: satılık 1974 cj-5 güncel olsun 9000 dedik..ağlıcam ya..sevgili dostlar ya borç verin şu dertlerimden kurtulayım..yada yardım edin şu aracı değerini bilecek birine verelim:((
  20. ejdereristi

Cj İçin Yardım Bilgisi Yada Sahibi Olanlar Lütfen

Ynt: Cj İçin Yardım Bilgisi Yada Sahibi Olanlar Lütfen benim araca bi bak istersen..maslakta apo ustada toplattım..bisıkıntısı yok..sadece 77 den farkı kampana frenler..ben disk frenden farkını çok anlayamadım ama forumlarda okuduğum kadarıyla ıslandığında tutmuyo diyorlar..arazide bu sıkıntıyı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri