Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Frontera Kalkış Ve Çekiş Sorunu 2
Kalkış ve patlama sorunları sibop ayar yada çalışmama sebebiyle olabiliyor. Bende de vardı aynı sorunlar bu şekilde çözüldü. Bilginize.
Ynt: Fan müşrü hk.
bu konuda bilgim yok ama benim arabada 90 derecelik tofaş müşürü var soğuk havada motor ısınmıyor dolayısı ile kalaoriferde ısıtmıyor 105lik normali bence.
Merhaba arkadaşlar, 98 2.2 fronteram var. Şaft takozu yırtılmak üzereydi yolda kalmamak adına yenilemek için yenisini araştırdım
orj olarak 150 ile 300 arası rakkamlarla karşılaştım. Yan sanayisine 30tl denince onu almak zorunda kaldım fakat 2 ay dayandı. Sonrasında takozu söktüm ve parçacıları...
Merhaba arkadaşlar, 98 2.2 fronteram var. Şaft takozu yırtılmak üzereydi yolda kalmamak adına yenilemek için yenisini araştırdım
orj olarak 150 ile 300 arası rakkamlarla karşılaştım. Yan sanayisine 30tl denince onu almak zorunda kaldım fakat 2 ay dayandı. Sonrasında takozu söktüm ve parçacıları...
Ynt: Frontera LPG
cevap için tşk. LPG sistem kontrolü yaptırdım her şey normal çıktı demekki dediğinğiz gibi normali bu, birde benim araç 5 kapılı olduğundan 3 kapılılara nazaran belki biraz daha fazla yakabilir diye düşünüyorum.