P pokopi Ana Kamp Mesajlar 21 Tepkime Puanı 0 15 Ocak 2012 #1 Merhaba arkadaşlar 98 Fronteram sağ farında parça kırığı olduğu için muayeneden geçemedi çıkma sağ far lazım yardım. Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar 98 Fronteram sağ farında parça kırığı olduğu için muayeneden geçemedi çıkma sağ far lazım yardım. Teşekkürler.
dogan oto Kamp II Mesajlar 238 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 15 Ocak 2012 #2 Ynt: 98 Frontera sağ far arkadasım merhaba istanbul ikitellide bağcılar güngören san sit 15. blok no 50 ARICA OTO eyüp arıca opel üzerine tektir çıkmada yenide satıyor. tel aklıma gelmedi internetten bulabilirsiniz DOĞAN OTO
Ynt: 98 Frontera sağ far arkadasım merhaba istanbul ikitellide bağcılar güngören san sit 15. blok no 50 ARICA OTO eyüp arıca opel üzerine tektir çıkmada yenide satıyor. tel aklıma gelmedi internetten bulabilirsiniz DOĞAN OTO
P pokopi Ana Kamp Mesajlar 21 Tepkime Puanı 0 19 Ocak 2012 #3 Ynt: 98 Frontera sağ far bilgi için çok teşekkür ederim araştıracagım.
P pokopi Ana Kamp Mesajlar 21 Tepkime Puanı 0 19 Ocak 2012 #4 Ynt: 98 Frontera sağ far bu arada yazmayı unuttum zamanım olmadığından yeni far almak zorunda kaldım. Diğer ihtiyaçlar için Arıca otoya bakarım.
Ynt: 98 Frontera sağ far bu arada yazmayı unuttum zamanım olmadığından yeni far almak zorunda kaldım. Diğer ihtiyaçlar için Arıca otoya bakarım.