Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkes için değişir belki ama sabri abinin yazdıkları doğru tabi diğer arkadaşlarında ama ben neden ssangyoug aldım sorusu sorulsa sadece ve sadece 1 kez direksiyona oturunca almış olduğun güven ve güç derim.
Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 4. Bölüm Duyurusu (Rize)
sürekli takipteyim ama program çok kısa sürüyor.kalan dakikaları neden başka bir yerde kamera arkası diye yayınlamıyorsunuz.hem daha eğlenceli hemde daha fazla dikkat çekecektir.bizde izlemeye doyamayız............
ACTİON SPORTS LARIMIZA DEFRANSİYEL KİLİDİ YAPTIRSAK NASIL OLUR ÇOK MERAK EDİYORUM. YOUTUBE TA ARB NİN GÖRSEL VİDEOLARINI İZLEDİM.TIRMANIŞLAR DA ÇOK HARİKA AMA KAR DA NASIL BİLEMİYORUM....SİZLERİNDE BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.BİRDE ARB DEFRANSİYEL KİLİDİNİ YAPTIRAN VAR MI?? VAR İSE...
Ynt: Geliyor...
abi akyazı da gezenbilirciler ile bir geziye cıkmıştım.orda rampa yukarı buzlu yolda denedim benim içime hiç sinmedi sanki araç çekmiyor gitmiyor gibi geldi.sadece buzlu yolda inerken denedim 1 nci vites 10 km yapıyor hiç kaydırmadan yavaşça rampa aşağıya inmiştim.
Ynt: Yakında Planlanan Gezi Faaliyeti Var mı?
BEN BUGÜN KARTEPEDEYDİM 1.5 METRE KAR VARDI.KUZU YAYLA GİRİŞİ TAMAMEN KAPALIYDI BELKİ HAFTA SONU DİYE AÇABİLİRLER ......
Ynt: Yakında Planlanan Gezi Faaliyeti Var mı?
ok 144 ler harika bir m t lastiktir ben kullandım fakat orta desenleri kestirmek gerekir....ve de kesinlikle zincire gerek kalmaz yol acan araç olur bu sayede.....